Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Avrupa tarafından gelecek araçlar (@camoka ve @weary) için soruyorum.
Altunizade Capitol önü buluşma noktası olarak nasıl olur? Bizim taraf (anadolu) da orada buluşacak. hep beraber oradan hareket edebiliriz. eğer istemezseniz çamlıca gişeleri yada eskihisar'da da buluşabiliriz.
Selahattin abi Sinan'ın da dediği gibi Samsung LCD panel üretiyor. Serkan'ın da dediği gibi pro paneller çok pahalı gerek eizo gerekse lacie pro tercihlerdir.
Fiyat da çok önemli kriter tabi...
Valla Pazartesi'den beri hastalığı ayakta geçiriyorum, en kötü ihtimalle gelirim, kondisyonum düşük olursa sohbet ederiz...
EIZO gibi ürünleri ve fiyatları düşünüyorsan Selahattin abi, bütçen bu işte Profesyonel olarak bu işi yapanların bile ötesine geçecektir...
Komutan. MESELA dedik. Maksat geyik olsun da biz de öğrenelim biraz. Mesela 400 Dolarlık Dell'in Tepkime süresi 5 milisaniye. Eızo'da bu süre en yeni ürünlerinde 6 milisaniye şimdi gel de kafan karışmasın. Tabii ki bu tek kriter değil. Workshop'ta monitor dersi de sana düştü anlaşılan. Bunları bütün özellikleriyle ve fiyat performans kriterleri ile incele de bizi biraz aydınlat.Türkiye'de servis yedekparça imkanlarını da dikkate alarak tabii ki.
Pro panel ne demek? Puro denince benim aklıma havana'lı kızların sardığı tütün geliyor.(Ben içmesem de) Pro ne iş yapar pro olmayanların eksiklikleri nedir. İşte sana 45 dakikalık ders konusu.
#camoka' tarafından 23.11.2007 14:05:37 tarihinde düzenlendi.
#camoka' tarafından 23.11.2007 14:13:28 tarihinde düzenlendi.
Selehattin abi, Ahmet'in almayı düşündüğü zamanlardan hatırlarsın bu konunun ne kadar derinlere gittiğini. sanırım tüm ayrıntılara girmek için forumda yazı yazmak yeterli olmayacaktır. Ama bu konuyu Bursa gezisinde konuşalım etraflıca.
biz kurumsal tarafta ağırlığımızı SAMSUNG dan yana kullanıyoruz, fiyat/performans olarak gayet güzel... tabi amerika fiyatları ile türkiye arasında korkunç farklar olabiliyor... bizde ürünlerin speclerine baktıktan sonra görsel olarak da değerlendirmeye tabi tutuyoruz... GÖZ bu işte pek yanılmıyor
Enis gezi'de organizasyon çok önemli. Ben Onix ve Üstad'ı alacağımdan 1. köprüden geçiş yaparım. Bu nedenle de Capitol buluşma yeri olarak bize uyar.Bir gecikme sözkonusu olursa telefonla haberleşir Eskihisarda da buluşabiliriz. Ben arkadaşlarla konuştuktan sonra durumu en geç yarın akşama kadar netleştirir sana bildiririm. Senin cep numaran bende var. Benimki de sende var.
Tamam Selehattin abi. Saat olarak ne diyelim peki. Capitol için 1:45 uygun olur mu acaba?
Saat uygun gibi. Daha ileri saat dersek bazı riskler sözkonusu olabilir ve gün doğuşunu kaçırabiliriz.Pazar saat 01.45 Capitol önü. 15 dakika marj (hala gelmeyen varsa) en geç saat 2.00 da Capitol'den hareket.
#camoka' tarafından 23.11.2007 14:28:02 tarihinde düzenlendi.
Şimdi SHN58(Ömer) ile konuştum, AVS bostancı köprüsünün altından alıp capitol istikametine gelecek. 2 civarı capitol önünde olacağız.
weary ve Camoka da araç ile geliyorlar... 2 civarı capitol önü
Ahmed Araç ile geliyor katılım yeri meçhul
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183821 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -