Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
realfriend sanırım 4 saati buldu.Çıktığımızda üstümüz başımız sırıl sıklam.K10d nin üzerinden sular damlıyordu.
Mağara Denizli yakınlarında adı Kaklık.
Yerin 15 metre altında ve 2milyon yıllık olduğu söyleniyor.
Makinası K10D olmayanlar şemsiyesiz gitmesin.
Birde çıkışta üst baş değişikliği için yedek elbise falan görürün.
ime, kelebeğin renklerine bayıldım. Harika,sende de mi VL. var?
as, üstadım şu hazine sandığını biraz daha döksen
Arkadaşlar pentax galeride sizleri nasıl buluyoruz, nasıl oy kullanacağız ben de merak ediyorum. Hepinizin bir adresi varsa linkleyebilir mi?
#foxfo' tarafından 18.09.2007 23:04:37 tarihinde düzenlendi.
Adnan abi helal olsun valla..gerçekten hem foto güzel hem de k10d ye kasf atanlara güzel bir cevap..Bu yaz dalga çekerken bende kaç kere ıslattım onu bilmiyorum.Hem de tuzlu suyla..Buna kimse inanamaz ama varsın inanmasınlar
onixion şöyle daha fazla renk içeren fotgrafla da yarışmaya katılsaydın nasıl olurdu.
İstanbul dünyanın en güzel modeli ,istediğin kadar modellik yapabilir.Çünkü Şimşek resminden 2-3 tane gördüm.
Ben bir fotgraf makinesi firması olup bir yarışma düzenlesem,makinemin renklerini en iyi gösteren fotografı çok farklı gözle tutarım. Ve senin böyle fotoların var bence.
(dün geldi bugün bizi eleştiryor demeyesin )
foxfo Hüsnü Atasoy yeni bir site yaptırıyor.Hazine yakında orada sergilenecek.
Lazut millet inanmaz.
Varsın inanmasınlar.
Makinan K10d olmasaydı o ıslatmalardan sonra şimdi çöp olmuştu.
valla şimşek resmi çokta manzaraya oturmak önemli :D
makinenin en zayıf noktası bayonet kısmı.suya karşı ve lens
As ,son yaptığın hamle ile bütün antipentax çıları dağıttın.
Tokina 80-400 ün 2 veriyonu var, tokina ATX 840 AF ve 840 ATX AF-II ,ilki (bende olan) 96-97 yıllarında filmli makineler için üretilmiş;ikincisi 2005 yılında dijitallere uyarlanmış,lenslerin kaplamaları dijitaller için iyileştirilmiş.Her iki modelin dış görünüşü tamamen aynı,sadece yeni modelde tripod için bilezik eklenmiş. Birde yeni versiyon sadece canon-nikon ve minolta(sony)için var. Web adresi: http://www.thkphoto.com/products/tokina/afl-08b.html
Bendeki modelin adresi:
http://www.thkphoto.com/products/tokina/afl-09b.html
Kadir öyle bir niyetim yoktu.DSLR i kullanmayı bildikten sonra hepsinden güzel fotoğraflar elde edilir.
Önemli olan makinanın bizi kısıtlamaması.
İşte K10D böyle extrem bir şartta bile beni kısıtlamazken diğer dslr sahipleri makinaları bozulacak korkusundan fotoğraf çekemeden mağaradan ayrıldılar.
İşte K10D farkı.
Hayır anlamadığımın diğer markalarda dönüp dolaşıp lens çeşitliliğine getiriyorlar.Sizce gerçekten çok fazla lens alternatifi gerekli mi bir kullanıcıya?Bu kadar sorun edilecek bir eksiklik mi pentax için?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
025430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
029024 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk