netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Bursa'da electroworld adında bir mağaza açıldı, elektronik,bilgisayar ve beyazeşya supermarketi. Orada pentax lensleri raflarda yığılı: 50-200,16-45 ve 100mm macro hatırladıklarım..Pentax lens bulamıyorum diyenlere duyurulur. Gerçi fiyatlar ucuz değil , hatırladığım kadarıyla 50-200 650ytl, 16-45 900ytl, 100mm 1250 ytl.

Tarih: 19 Eylül 2007, 09:58 - İp: 62.***.**9.90
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ime çok güzel fotolar özellikle kelebeğin antenini netlemek zor olsa gerek ellerinize sağlık.

adnan abi harikasın ellerine sağlık

serkan çok güzel fotoğraf.çok denedim böyle bi ps çalışması beceremedim bi türlü

Tarih: 19 Eylül 2007, 10:03 - İp: 195.***.**8.122
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

İlhan kelebek fotoları tam bir alan derinliği dersi gibi olmuş.Eline sağlık.Artık zamanı geldi kendimizi biraz doğaya atalım derim.Önümüzdeki günler için günübirlik yer araştırması yapalım.Mağara maalesef çok tahrip edilmiş.Güzellik yada tarihi eser bulup da tahrip etmediğimiz bir şey yok ki zaten.

Tarih: 19 Eylül 2007, 10:25 - İp: 88.***.**5.167
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

kek börek pasta çekmekten doğaya hasret kaldık abant ve yedi göller tarafı nasıldır acaba? bu bölgeye yapsak mı bir gezi???

Tarih: 19 Eylül 2007, 11:57 - İp: 85.***.**5.89
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

merhaba arkadaşlar. her zamanki gibi harika işler çıkarıyorsunuz.uzun zamandır foruma giremedim.karadenizden ilk fotograflarımı sizlerle paylaşmak istedim.burası ordu/perşembe yakınlarındaki yason burnu..bütün fotoları zenit 50 mm ile çektim..

Tarih: 19 Eylül 2007, 12:23 - İp: 88.***.**8.187
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

Tarih: 19 Eylül 2007, 12:27 - İp: 88.***.**8.187
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan yedigöller sonbaharda çok güzel oluyor.Dolayısıyla 29 Ekim'de planımız var.Onu sonraya bırakalım.Ramazan nedeniyle belki İstanbul ve yakınları olabilir. Bayramdan sonra da biraz daha uzaklara takılabiliriz.
İstanbul içi:Adalar(özellikle Büyükada),Sultanahmet-Cankurtaran,Balat-Eyüp hattı,Beyoğlu-Karaköy-Eminönü gibi güzergahlar olabilir.
Biraz doğa olsun dersen Göynük-Taraklı-Sünnet gölü,Sapanca-Maşukiye-Kartepe, Şile-Ağva, Cumalıkızık (Busa) alternatif olabilir.

Tarih: 19 Eylül 2007, 12:34 - İp: 88.***.**0.142
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin Abi, heybeliadanınarka tarafıda çok güzeldir, ama Ramazanda da yürümek ve efor gerektiren işler biraz zor olacak sanki...

İstanbul dışı alternatiflerinin hepsi birbirinden güzel, herbirinde ayrı ayrı zamanlarda birçok kare çektim, bir kare diğerine hiç benzemedi... Tekrar tekrar keyifle gidelecek güzel mekanlar...

Sanırım Ramazanın bitişini bekleyeceğiz... Aslında hep birlikte bir İftar programı da yapabiliriz...

Tarih: 19 Eylül 2007, 13:15 - İp: 85.***.**5.89
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili yigitguc, ilk iki kare Pink Floyd'a albüm kapağı olur.
Bu hafta sonu 3.5 yaşındaki oğlumla ilk defa uçurtma uçurduk. Buda palyaço yüzlü uçurtmanın fotoğrafı:

Tarih: 19 Eylül 2007, 13:19 - İp: 88.***.**8.56
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

evet hamsiköy olur valla..

senin uçurtmadaki derinlik hissi harika olmuş..

Tarih: 19 Eylül 2007, 13:47 - İp: 88.***.**8.187