netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yiğitgüç fotolar harika.Özellikle balık tutanların yer aldıkları.Bu kareleri bir de gün doğumunda veya gün batımında uzun pozlama ile çeksen daha mükemmel olurlar.

Tarih: 19 Eylül 2007, 14:37 - İp: 88.***.**0.142
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

sevgili camoka,teşekkürler.bir dahakine öyle de denerim

Tarih: 19 Eylül 2007, 14:43 - İp: 88.***.**8.187
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

erex üstadım teşekkürler.
yigitguç, hamsiköy güzel kareler.
onixon, tırtıla üzüldüm yiyecek yeşil yaprak bırakmamışsın

Tarih: 19 Eylül 2007, 15:43 - İp: 88.***.**2.23
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Erhan abi teşekkür ederim, iyiyim.

Serkan, yigitguc, hamsikoy

Tarih: 19 Eylül 2007, 16:54 - İp: 212.***.**7.114
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Arkadaşlar sayfalar dolusu döktürmüşsünüz yine. Yazlıktan döndüm artık daha sık aranızda olacağım. Bütün sayfaları okumayı bitirince ayrıntılı yorum yapmaya çalışacağım fotoğraflarınız için ama genel olarak çok hoş işler çıkarılmış bu kesin Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara da bir hoşgeldiniz demek istiyorum. Köyde topladığım karelerden birisini hemen ekliyorum.Tripod+self timer ile ilgi nesnesi bendeniz

Tarih: 19 Eylül 2007, 19:48 - İp: 88.***.**6.239
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

ulyses hoşgeldin. Güzel kare. Benim yükseklik korkum var içim bir hoş oluyor baktıkça

Tarih: 19 Eylül 2007, 20:03 - İp: 88.***.**7.28
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Hoşbulduk foxo. Bende de var yükseklik fobisi ama fotoğraf sıkıcı olmasın diye oturduk işte uçurumun kenarına. Toroslarda Cocak Dere milli parkı aşağıda görünen vadi. İnanılmaz bir doğa ve yaban hayatı var. Ne yazıkki hep kuş bakışı görüntüleyebildim. Tek başıma olduğum için kamp kurmaya cesaret edemedim aşağıda. Çok fazla kurt ve vaşak var bölgede.

Tarih: 19 Eylül 2007, 20:15 - İp: 88.***.**6.239
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

HDR Çakıllar

By foxfo at 2007-09-19

Tarih: 19 Eylül 2007, 20:50 - İp: 88.***.**7.28
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ulyses hoşgeldin.çok güzel fotoğraf.çok güzel bi yer ben yükseği çok severim

foxfo hdr yi bulutlu gökyüzü fotoğraflarında görmeye alışmıştık ellerine sağlık

Tarih: 19 Eylül 2007, 21:12 - İp: 88.***.**3.193
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

teşekkürler =)

yigitguC süt bidonları ve fener hoşuma gitti,güzel kareler.

ulyses senle bir safari yapmamız lazım

hamsikoy güzel bir fokus örneği olmuş , bokehte birde çocuk olsa karenin tadından yenmezdi.

foxfo tablo gibi

#onixon' tarafından 19.09.2007 22:10:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Eylül 2007, 22:06 - İp: 85.***.**8.151