Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Yiğitgüç fotolar harika.Özellikle balık tutanların yer aldıkları.Bu kareleri bir de gün doğumunda veya gün batımında uzun pozlama ile çeksen daha mükemmel olurlar.
sevgili camoka,teşekkürler.bir dahakine öyle de denerim
erex üstadım teşekkürler.
yigitguç, hamsiköy güzel kareler.
onixon, tırtıla üzüldüm yiyecek yeşil yaprak bırakmamışsın
Erhan abi teşekkür ederim, iyiyim.
Serkan, yigitguc, hamsikoy
Arkadaşlar sayfalar dolusu döktürmüşsünüz yine. Yazlıktan döndüm artık daha sık aranızda olacağım. Bütün sayfaları okumayı bitirince ayrıntılı yorum yapmaya çalışacağım fotoğraflarınız için ama genel olarak çok hoş işler çıkarılmış bu kesin Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara da bir hoşgeldiniz demek istiyorum. Köyde topladığım karelerden birisini hemen ekliyorum.Tripod+self timer ile ilgi nesnesi bendeniz
ulyses hoşgeldin. Güzel kare. Benim yükseklik korkum var içim bir hoş oluyor baktıkça
Hoşbulduk foxo. Bende de var yükseklik fobisi ama fotoğraf sıkıcı olmasın diye oturduk işte uçurumun kenarına. Toroslarda Cocak Dere milli parkı aşağıda görünen vadi. İnanılmaz bir doğa ve yaban hayatı var. Ne yazıkki hep kuş bakışı görüntüleyebildim. Tek başıma olduğum için kamp kurmaya cesaret edemedim aşağıda. Çok fazla kurt ve vaşak var bölgede.
ulyses hoşgeldin.çok güzel fotoğraf.çok güzel bi yer ben yükseği çok severim
foxfo hdr yi bulutlu gökyüzü fotoğraflarında görmeye alışmıştık ellerine sağlık
teşekkürler =)
yigitguC süt bidonları
ve fener hoşuma gitti,güzel kareler.
ulyses senle bir safari yapmamız lazım
hamsikoy güzel bir fokus örneği olmuş , bokehte birde çocuk olsa karenin tadından yenmezdi.
foxfo tablo gibi
#onixon' tarafından 19.09.2007 22:10:50 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
025630 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
029124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk