netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Teşekkürler Kaptan. Ağustos'ta öylesine çektiğim bir fotoğraf. Şimdi keşke biraz özenerek çekseydim diyorum. Zira mecburen biraz crop yaptım.

By selahattintuncay

Tarih: 4 Ocak 2009, 22:51 - İp: 85.***.**3.137
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

geçenlerde bir silüet eklemiştiniz abi,o nasıl olur.

Tarih: 4 Ocak 2009, 23:02 - İp: 88.***.**0.97
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

abi sandıkta neler varmış yav

Tarih: 4 Ocak 2009, 23:09 - İp: 85.***.**6.25
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

selahattin abinin sandığında kimbilir daha neler var, o da diğer arkadaşlar gibi saklıyor
yarışmalara,sergilere saklıyorlar..

Tarih: 4 Ocak 2009, 23:12 - İp: 88.***.**0.97
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir geçenlerde Selahattin abinin sandığını patlattım, neler çıktı bilemezsin.

Bi ara senin sandık için de geleceğim.
Bu arada son eklediğini cami mimarisi fotoğrafındaki, derinlik hissini çok beğendim.

Tarih: 4 Ocak 2009, 23:39 - İp: 78.***.**5.60
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

"Asist"

Tarih: 4 Ocak 2009, 23:50 - İp: 85.***.**6.25
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir,yücel,Recep teşekkürler.

Sandık dolu ama kıvır zıvır. Çektiklerimi pek beğenmiyorum. Yine de makineyi ilk aldığım günlerde yetersiz bilgilerle rastgele çektiğim fotoğrafları daha çok seviyorum. Acemi şansı derler ya.

Kadirciğim gün batımında İstanbul silüeti mebzul miktarda var ama bu kareleri herkes hergün çekiyor. Farklı bir şey bulmaya çalışıyorum. Yarışmaya katılır mıyım bilmiyorum ama, belli bir fikir üzerinde yoğunlaşmak insanın ufkunu açıyor ve yaratıcı fikirler bulmaya zorluyor. ''İstanbul'un Turuncusu''nu aramaya devam edeceğim. Bulabildiklerimi (iyi veya kötü) burada sizlerle paylaşırım. Selamlar.

Tarih: 5 Ocak 2009, 09:42 - İp: 85.***.**3.137
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

abi amaç yarışma değil,siz bir İstanbul aşığı olarak bu organizasyonda bir şekilde yer almalısınız.
istanbul aşığı olduğunuz için bu konuyla ilgili güzel fotograflarınız var.

Tarih: 5 Ocak 2009, 10:18 - İp: 85.***.**9.67
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Pentax önde gidiyor .Haydi destek

http://www.infoborder.com/Digital_Cameras/Competition/dslr-2008/index.php

Tarih: 5 Ocak 2009, 11:08 - İp: 81.***.**8.226
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Herkese selamlar bu akşam 17:20 de Trabzon'a gidiyorum herkese bol fotoğraflı günler diliyorum

Selahattin abi, senin bu kız kulesini fotoğrafını görmemiştim çok şey kaçırmışım tek kelimeyle mükemmel

Tarih: 5 Ocak 2009, 13:32 - İp: 81.***.**2.65