Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Oooooo Avşar, eğlencenin Dünya başkentinde karşılamışsın yeni yılı. Donmuş havuz ile süslemeleri ve yansımalarını çok beğendim. Hoşgeldin. Yenilerini bekliyoruz.
Kadir üst bandı fethettin zaten. Oraya çıkmayan fotoğrafın yok. maşallah nazar değmesin.
Bahara Merhaba Safarisi öncesinde, Abant'a önümüzdeki haftalarda "Karla Buluşma" gezisi yapsak, hem Ankara'dan hem de diğer illerden güzel bir katılım ile keyif dolu bir haftasonu yaşayabiliriz...
Avşar Pariste yeni yıl başkadır, çok güzel fotoğraflar ama biz ESAS ları ilgi il bekliyoruz
Kadir tebrikler...
#Komutan' tarafından 08.01.2009 17:03:23 tarihinde düzenlendi.
@kad-ir,, ellerine sağlık
doğal yaşam parkına benimde gitmem lazım, enyakın zamanda
buarada
5 tonluk kaplumbağa gelmiş mi parka?
Avşar abi İstanbul fotosu çok hoşuma gitti.
Kadir abi tebrikler, güzel de foto. Tam kuşçu oldun sen
Sinan abi hoşgeldin sen de (:
Abant hiç fena olmaz. güzel fikir derim.
-Avs, İstanbul fotosu güzel çekilmiş, keşke aynı güzelliği manzarada da görebilseydik. Havadan çirkin yapılaşma daha açık görülüyor. Paris fotoğrafları serisinin devamını merakla bekliyorum.
-Kadir, yakında üstband'ın adını değiştirip kad-ir bant yapacaklar.
Bu arada Mersinde dört mevsim diye bir yarışma açmış valilik. Katılma konusunda hevesli olmama rağmen başarılı olacağıma dair şüphelerim var. Mersinde çok ciddi fotoğraf sanatçıları var çünkü.
#ulyses' tarafından 08.01.2009 20:15:52 tarihinde düzenlendi.
Teşekkürler arkadaşlar ,
Kadir tebrikler ,artık her hafta en az bir foton üst bantta
Ulyses eminim seninde yarışma için enfes karelerin çıkacaktır, yarışmaya mutlaka katılmalısın .Ayrıca bu tür organizasyonların gelişme açısından da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Selahattin Abinin dediği gibi özel bir konu üzerinde çalışmak gerçekten fotoğrafçıyı geliştiriyor.
Serkan sitendeki Paris fotolarına tekrar baktım ve bende sendekiler kadar güzel açılar yok , tekrar emeğin için tebrik ediyorum seni . Bu arada emanetin bende en kısa zamanda görüşmek üzere
Champs Elysees üzerinde bir pasaj
Charles de Gaulle Meydanı
Kemal, bu yarışmaya mutlaka katıl. Her yarışmada sadece bir tane birinci olur o da sen olmayabilirsin belki ama katılmış olmak bile bir şereftir.
Avşar sen de Pentax world'ün bu dönem yarışma başlığı olan 'christmas Magic' konusuna Pariste çektiğin ışıklarla süslenmiş havuzu (varsa daha beğendiğin başka bir fotoğrafı) göndermelisin bence. Fotoğraf kabulüne başlanmış acele et.
çok güzel kareler, tebrikler
@avs,
buarada aklıma takılan sorular var,
suan benim makinam yaklaşık 8000 karede bu cok mu acaba*
perde ömrü nekadar acaba makinalarımızda ? içimi bi endişe kaplamaya başladı da
birde 70-300 lensimi bazen taktığımda ekran " F-- " gibi bir şey görüyorum ve çekim yapamıyorum bunun sebebi nedir? 70-300 lensin en dibinde A bileziği gibi bir bilezik var nedir? sorunun onunla ilgili olduğunu düşünmeye başladım?
tesekkürler..
#erdemm' tarafından 09.01.2009 15:12:34 tarihinde düzenlendi.
tşk.ler Arkadaşlar.
siz pek galeriye takılmıyorsunuz o yüzden oluyor,yoksa sizin bütün fotolar çıkar.
nedense topik olarak galeriye uzağız.
erdemm,lensin hep A modunda olsun.f-- yazdığı zaman lensi çıkar ve yeniden tak.
sık sık oluyor bende de..
bu A bilezinin üstünde 22 den 4 e kadar diyafram ayarları var
ama tırnak A noktasında kitleniyor ve çalışıyor
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
023206 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50