Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Dün abantta hava fotoğraf açısından pek müsait değildi ama 4X4 testi içinse gayet elverişliydi (ilgililere duyurulur)
Seyyah fotoğrafçı Fatih kardeşimiz bu kez de İzmir'i şenlendirmiş. Harika fotoğraflar.
Fatih bu Kadir herkesi kuş fotoğrafçısı yapacak.
Stüdyo Gencal faaliyete geçmiş. Şu eski gazete mecmua nasıl kullanılıyormuş üstadlarımız bizi de bilgilendirseler de biz de öğrensek.
Ürün masası da hizmete girmiş anlaşılan.
Komutan Abant, Hanımsız mı? Erkek erkeğe mi? Gerçekten gökyüzü yokmuş. Tekrar gittiğimizde iyi olur inşallah.
Arkadaşlar yine harika fotolar var.Hepinizin ellerine sağlık.
Kadir teşekkürler.
Fatih abicimbir türlü fırsat olmadıvallahi.Ama söz ilk fırsatta ben sana gelicem affettiricem kendimi Abi dergilerin eski olduğunu ben de sen söyley,nce farkettim deyip dürüst davranıcam.Bizim ifsak hocaları bu tarz durumlarda bir kıvırıyorlar inanamazsın."Eski dergileri bilerek tercih ettim.Herşey eskir bu koltuklar yepyeni kalır ı vurgulamaktı gayem" vs.Muahahah
Avşarcım çok teşekkürler.Söylediklerini dikkate alacağım bundan sonra
Selahattin abicim malum kriz var ben de çorbamız kaynasın diye akşamları çekime çıkıyorum
Saygılarımla
Zeiss 85mm
Hava kapalı idi vapurdan çektim.
Sevgili Dostlar, önceki 18 sayfayı gerçekten kalite dolu fotoğraflar, paylaşılar ve sohbetlerle işlemişsiniz adeta. Ellerinize gönüllerinize sağlık.
Bu kez tek tek yorum yapamadım kusura bakmayın, ancak sadece son sayfaya değil, kaldığı yerden tüm karelere bakan ve inceleyerek yorum yapan arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek isterim.
Naci Bey (Acemi38) kardeşimin hediyesi olan 216 manyetik bilye ile bir şeyler yapmaya çalışırken ortaya çıkan "bu şekilden makroda ne çıkar" denemeleri. Yada tripod olmadığından, deneyememeleri
Siyah cam üzerinde yan flash kullanılarak, Tamron 90mm
Oda ışığında flash sız.
Yücel kuş fotosu her açıdan güzel olmuş. halk arasındaki adı kızıl gerdan latincesini sorma.
Fatih abi, fotoğraflardaki netlik/renkler gerçekten göz alıcı.
Erdemm iskeledeki adam, ışık ve gölgeler
Sinan karlara vurmuşsun yine kendini. Çalışmalardaki ışık kullanımı ustaca olmuş.
Erhan abi s/b olanların yarattığı etki çok daha güzel duruyor.
Avşar concorde meydanı, ve son yüklemiş olduğun dönme dolap
iyi geceler
tesekkürler
ironsailer..
Fatih abi ördekler ve özellikler 4. şahin fotoğrafı harika eline sağlık
erdemm more colors güzel çalışma tebrik ederim
Sinan abi bardak fotoğraftan çıkıcak gibi görünüyor.Ahmet abinin bahsettiği bi teknik vardı cismin arkasında flaş patlatarak cismi fondan ayırmak gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam,böyle bi teknik kullandın mı acaba?
erhan abi 3.fotoğrafa bayıldım
#shn58' tarafından 19.01.2009 16:51:41 tarihinde düzenlendi.
Hanımların olduğu, diğer zamanlar izin kopartmak için fotoğrafın 2. planda olduğu bir gezi yaptık...
Ahmed hocam ne harika bir istanbul karesi...
Erhan Abi boyut etkisi çok güzel olmuş, o mıknatıslar ile o şekil gerçekten çok uğraş gerektirmiştir...
Kaptan özlemişiz kar keyfini... çocuklar gibi yattık, yuvarlandık şamrel ile kaydık
Ömer bir teknik yok valla iki tane flashı birisini 1/2 diğerini 1/4 ile konuya 45 derece açı ile çaktım
#Komutan' tarafından 13.01.2009 10:25:35 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
023206 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk