netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar selam.

Önce Kadir'e teşekkürü borç bilirim.
1 günlüğüne birkaç arkadaş İzmir'e gittik. Daha doğrusu arkadaşların bir işi vardı, nostalji olsun diye tren'le gitmeye karar vermişler bende onlara katıldım. Tabi Demiryollarının durumu sebebiyle 16 saatlik yolculuk bize azap, sabah 8.30'da İzmir'de olacak iken 12:30'da ancak olabildik.

Kadir hasta hasta beni yalnız bırakmadı., kalktı geldi ve gecenin geç saatlerine kadar kahrımı çekti. Teşekkürler Kadir, sayende güzel bir vakit geçirdik. Seni yordum kusuruma bakma tekrar. Ördek fotoğrafı güzel, birde istediğin gibi kalkışta yakalayabilseydin tadından yenmezdi. Yalnız gerçekten harika bir yer olmuş orası. İzmir sabanını sık sık gezmek lazım 2 saat yetmez bize.

Arkadaşlar fotoğraflarınız harika. Ne söylesem az.
Sevgili Erol Kaptan Sirk kareleri estetik olarak çok güzel tebrikler.

aydemir74; Sultanahmed lale fotoğrafındaki renk uygulaman fotoğrafa olan ilgiyi artırmış.

Sevgili Sedat kardeşim özletiyorsun kendini. Güzel karelerinden mahrum bırakıyorsun. AIESEC (açılımı neyse bilmiyorum ama) görevinde başarılar.

hakanırmak; arkadaşlar belirtmiş zaten benim bir şey dememe gerek yok ama kar manzaralarında kompozisyonlar güzel tebrikler.

Sevgili puspus; durup durup bombayı patlatıyorsun. Fotoğraflarından mahrum bırakma sen de. Neslihan'ı, asistleri iyi yakalamışsın. Kuş fotoğrafın da çık şık.

Erdem güvercin besleme fotoğraflarında anı güzel yakalamışsın. Tebrikler. İzmir'den olduğu yazıyor ama sen sürekli Ankara'dasın galiba. Bir ara arzu edersen görüşelim.

Ömer sarı gül +focus stack tebrikler.

Sevgili Ahmed görüşme nasip olmadı. Işık kullanımı hakkında verdiğin bilgiye teşekkürler. Sinan'la iyi iş çıkarmışsınız. Yalnız şunu yine sayende öğrenmiş oldum ki bu tür çekimlerde eski yırtık kitap dergi kullanmamak gerek.

Selehattin abi İstanbul Turuncusu yarışmasına katılımını ve başarılarını bekliyoruz. Sandıkta da neler varmış neler.

i-bo, S/B uzun pozlama, tebrikler. Güzel kare.

Endorf teşekkürler. Tripod kullandım. Sabit 300 mm de kadraj sıkıntısı yönünden üsten alta 4-5 kadrajı birleştirdim.

Avşar Paris fotoğrafları yine konuşuyor. Şu kanatlı Reno'dan bir tane getir de hava atalım İstanbul'da

Saygılar sevgiler.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:26 - İp: 88.***.**3.240
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Kadir ile İzmir Doğal Yaşam Parkında yaptığımız geziden

Geyikler

#foxfo' tarafından 11.01.2009 22:33:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:30 - İp: 88.***.**3.240
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Ördekler

Kadir. Az önce yüklediği ördek fotoğrafını çekerken.

Bu da bendeki versiyonu

#foxfo' tarafından 11.01.2009 22:40:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:37 - İp: 88.***.**3.240
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Abi lüfen,lafı bile olmaz,her zaman beklerim.
Ama özellikle kuş çekmeye gideceğiz bir daha ki sefere.
geyiklerin nefis.bende boynuzları tam sığdıramamışım.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:42 - İp: 85.***.**4.186
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Bir türlü yerinde duramayan ve sürüyü peşinde sürükleyen bir kuş

#foxfo' tarafından 11.01.2009 22:45:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:43 - İp: 88.***.**3.240
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Şahinler

#foxfo' tarafından 11.01.2009 22:56:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:48 - İp: 88.***.**3.240
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Zebra / Su aygırı

Kızıl Akbaba

#foxfo' tarafından 11.01.2009 22:55:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:53 - İp: 88.***.**3.240
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Abi çok güzeller ya.
İçimde nasıl bir merak oluştu oraya görmeye dair. Çok güzel gerçekten.
Nefis karelemişsiniz

Tarih: 11 Ocak 2009, 22:57 - İp: 88.***.**1.228
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Devekuşu / Zürafa

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:00 - İp: 88.***.**3.240
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Tropikal alandan cam arkasından karışık hayvanlar.

Bu bölgeye gireceklere dikkat. İçerisi çok sıcak ve rutubetli. Soğuk havadan içeri girince makine korkunç buğu yaptı. Fotoğraf çekmeye gelen herkes aynı durumla karşılaştı ve ne yapacağımızı bilemedik, herkes birbirine sordu ne yapacağız diye. Ben makineyi sıcak hava üfleyen bir yerde 15-20 dakika altında beklettim.

Kadir tekrar teşekkürler. Havalar biraz ısınsın geleceğim kuş cenneti için.

Puspus teşekkürler kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. Yok yok. Sabahtan erken gitmek lazım. Biz 2-3 saatte koşar adım gezmeye çalıştık. Aslanlar, kaplanlar, sırtlanlar, filler falan yetişemedik.

Papağan

Yılan

Iguana

Timsah bey (bir türlü uyandıramadım

#foxfo' tarafından 11.01.2009 23:17:05 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:11 - İp: 88.***.**3.240