netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Kusuruma bakmayın fazla fotoğraf yükledim galiba.

Ve son İzmir hatırası

#foxfo' tarafından 11.01.2009 23:37:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:26 - İp: 88.***.**3.240
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

avs abi havanın soğukluğu seni yavaşlatmış olmalı , kapalı mekanlar elbet vardır (:
inşallah güzel bir yılbaşı olmuştur sizin için.Valla emanet için teşekürler =)
concorde meydanında yakalanan bindirme ,iç mekandaki açıda çok güzel,

fatih abi süperler zürafa :D FF'e bile dar gelmiş
geyikler,papanlar

selahattin abi sandıkdan çıkar güzel şeyler (: göz attıkçaa,makinem gelsin (: özledim güzel birşeyler yaparız inşallah.

erdemm enstantaneler (:

kad-ir iç mekan fotosundaki pozlama dengesi başarılı , şık bir kare,

bende :D pas tuttum arkadaşlar :D , K20D yi bekliyorum bu hafta sonuda direksiyon sınavım var sonra :D biraz foto için gece gündüz demeden makineyle dolaşırım (:

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:35 - İp: 88.***.**0.165
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Serkan teşekkürler. Daha gelmedi mi makine. Hay Allah bir an önce kavuşursun inşallah. Sınavda başarılar. Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:40 - İp: 88.***.**3.240
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

fatih abi topiği çoşturdun bir anda.
hepsi nefis fotolar.
basmane de foto çekeceğinizi bilsem oraya da gelirdim,orası biraz sakat yerler.
en azından eşlik ederdim.
çantayı bırakıp dalıyorsunuz fotoya.

makinenize hasta oldum,gerçekten çok ama çok farklı.
k10 kompakt gibi kaldı yanında
eV telafisini bence 1 stop eksiye getirmek daha iyi olacak kanımca.

serkan tşk.ler..
sen iyice pas tutun zaten.

#kad-ir' tarafından 11.01.2009 23:52:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:51 - İp: 85.***.**0.54
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

serkan fatih abi 2 tane x2 tc yi üstüste takınca ff falan farkı kalmıyor.
nefis 300 mm f:4 var zaten. 1200 mm de çekim yaptı
ama çok ağır bir lens.
serkan sigma 100-300 f:4 nasıl o da ağırmı..

Tarih: 11 Ocak 2009, 23:54 - İp: 85.***.**0.54
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

tebrikler,,
@foxfo, @kad-ir..
çok çok güzel kareler gerçekten..
ben daha gidemedim maalesef .. ah ah..

çoğunlukla izmirdeyim fatih abi, ama ankaradaya da gidiyorum,
tabiki bir gün müsait olursanız görüşelim..

Tarih: 12 Ocak 2009, 08:44 - İp: 88.***.**5.218
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

fatih abi, kadir ellerinize sağlık çok güzel fotoğraflar.

Tarih: 12 Ocak 2009, 09:12 - İp: 62.***.**9.70
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Puspus; Kuş foton düzenlemesi ile harika olmuş ve güzel denk gelmiş Ayrıca dalın kadrajdaki yerleşimi ve kuşun bakış yönünde bıraktığın boşluk , sarı lekeli kuş fotosunda estetik dozu artırmış.

Amati ; Anlaşılan yakında fotolarını ev ve dekorasyon dergilerinde de görmeye başlayacağız . Ekip çalışması güzel bir katalog karesi çıkarmıiş. Tek yorumum acaba kahverengi yastık diğer yönde koyularak üzerindeki fitil çizgilerinin düşey değil de yatay olması sağlanarak geometrik dengeye daha fazla katkısı olurmuydu?

KAdir ; Misafirperverliğin Fatih abiyle güzel bir gezi çıkmasını sağlamış. FF nin büyüsü başka bu yüzden Fatih abiyle fazla takılmamak lazım Şaka bir yana bu seyri güzel kareleriniz için ikinize de teşekkür ediyorum

Selahattin abi ; Maşallah senin sandıkta neler varmış Pandoranın kutusu gibi Bol bol sandığı aralamanı bende isteyeceğim. Bu arada nacizane bir öneride benden , son Boğaziçi karen mavi ve kırmızının renk kontrastından dolayı tam bizim kantrast çalışma grubuna eklenmelik

Erdemm; Boyacı amca karen güzel bir zamanla ile çekilmiş emeğine sağlık. Bu arada sanırım bol bol LR antremanları yapıyorsun

Fatih abi ; Özellikle İzmir doğal parkında çektiğiniz geyik fotolarındaki renk ve doku enfes Anlaşılan size bol bol malzeme çıkmış , İzmir'e gidenlerin muhakkak uğraması gereken yerlerden sanırım Emeğinize sağlık

Concorde Meydanından;

Tarih: 12 Ocak 2009, 10:37 - İp: 92.***.**2.153
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Yücel senide kuşçular kervanına kattık

Ahmed hocam nazire yapmış ben sadece hocamın çantasını taşıdım ve böyle bir çekimde nelere dikkat ediyor bir nebzede olsa nasiplenmeye çalıştım... Fatih abininde dediği gibi yırtık dergi kullanmamak lazım

teşekkürler Selahattin abi, denizde çekmiş olduğun karelerin hepsinde çok güzel bir keskinlik ve açı var

Kadir

Fatih abi dünyanın farklı yerlerinde safariye çıkmışcasına bir keyif yaşattın bize... İzmir akşamlarıda başka bir güzel ve temiz kaeler olmuş.
Yazın ışığın güzel olduğu bir günde bu doğal yaşam parkını keşfetmek lazım... Kadir'in rehberliği eşliğinde...

Tarih: 12 Ocak 2009, 10:40 - İp: 85.***.**5.89
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Avşar hocam nefis karelerinin devamını büyük bir keyif ile izliyoruz...

Birkaç ışık denemesi. Işıkçılık da keyifli işmiş

14 Şubat Sevgililer günü kurabiyeleri için eşimin aldığı kutular...

doğum günü kurabiyesi

Su bardağı

Tarih: 12 Ocak 2009, 11:02 - İp: 85.***.**5.89