Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
amati :D ben makineyi minik tripota koyup :D uzaktan kumanda ile çekmiştim :D tehlikeli 2-3 lokasyonda :D:D:D,bu rallide nerden çıkacakları belli olmur :D kalık ağaçların arkası en güvenl yerlerdir :D
jel filtrelerle boyamak güzeldir fon rengini böylede veebilirsin gerektiğinde stüdyoda,
puspus aksiyon (: kareler,arada gitmek lazım boks istiyordum çekmek.
i-bo güzel ama aman dikkat böyle yerlerde ne olcağı belli olmuyabiliyor camoka abim haklı.
shn58 gül çok güzel oturmuş,
hakanirmak kareler kar manzarası çektirdi canımı,sadece çok az mora saçılım var gölgelerde.
sdtyrdkn bizim mimari düzenimize hastayım :D çok estetiğiz :D
ironsailor sirk kareler cambazları dik kadraj teğetlemenin estetik olduğunu çok iyi gördüm çekersem kesin böyle çekerim
herkesinde yeni yılı kutlu olsun 2009'da çekilmeyen kareleri çekmemiz dileği ile (:
amati farklı bir çalışma.yine öğretici şeyler sunuyorsun.tşk.ler.
selahattin abi laleler çok şık..
i-bo. gayet güzel bir foto.ama sağ alt köşe de fazla fluluk var sanki..
ulyses,bende de manfrotto var,selahattin abi makineyi ilk aldığımda söylemişti hemen gidip aldım.hafifi şık bir alet.
bendeki model 785 galiba.
çantanın kenarına takıyorum var mı yok mu farketmiyorum,hafif olması gayet güzel bir şey.benim gibi tirpod kullanmayı sevmeyenler için iyi oluyor.
kaba tripodları hiç sevmiyorum,gösterişli olsa ne yazar.
kad-ir gerçekten kibar bir alet 785. Ama taşıma kapasitesi 1kg yazıyor. Bizim makineler için yetersiz değil mi bu? Hele de 70-300 takılınca bu tripod'un stabil kalabileceğini pek tahmin etmiyorum ben.
kuş çekimlerinde kullandım sorun olmadı.ama kendi başına bırakamıyorum tabiki.
kuş için araba penceresi tripoddan çok daha iyi.
monopod gibi makineyi bırakmadan çekim yapacaksan güvenle kullanabilirsin.
ama portatif ve şık bir alet olduğu kesin.
bazılarında görüyorum. UFO ların (ısıtma cihazları) ayakları gibi tripodlar taşıyorlar,üzülüyorum
''bazılarında görüyorum. UFO ların (ısıtma cihazları) ayakları gibi tripodlar taşıyorlar,üzülüyorum''
Kadir teşekkürler. Maksat topik boş kalmasın.
Forum'un başlığında 'İstanbulun Turuncusu' diye bir fotoğraf yarışması olduğunu gördüm de. Belki katılırsam istanbul ile bütünleşmiş turuncu ağırlıklı neler var diye sandığa bir baktım da bu da oradan çıkanlardan.
selahattin abi yarışmaya gönderin bence,kızkulesinde turuncu tonlar vardı değil mi?
recep olsa şimdi herkesin sandığını bilirdi.
Olmaz mı Kadir. Ama çok klasik kaçar.
By selahattintuncay
İstanbul turuncusu budur
Ahmed öğretici paylaşımların için çok teşekkürler.
Shn58 gül karen gercekten güzel.
Selahattin abi, bavullarımız zaten bunu için kız kulesi ve bu arada yılbaşında yüklediğiniz karede nefis.
Ibo, fotografın güzel bir de o ufak yansımalar olmasa mükemmel olacakmış.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
023706 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
017001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk