Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Herkese mutlu yıllar.
Yazdan kalma bir fotoğraf üzerinde küçük oynamalar yaptım:
18-55 Kit Lens
Dun geceden sonra kimse ayılamadı galiba yeni yılın ilk kareleri benden o zaman.
merhaba herkese.. 2-3 gündür okuyorum son 20 sayfayı falan.. çok seviniyorum katılımın bu seviyede olmasına..
ben de bursada dersler projeler falan uğraşıp duruyorum. bir de AIESEC diye bi öğrenci organizasyonu var, onunla içli dışlı oldum..bunu daha detaylı paylaşacağım sonra..
bu sebeplerden pek vakit bulup fotoğraf da çekemiyorum, yazamıyorum da.. hepinizden özür diliyorum bu yüzden
bu arada yeni yılınızı kutlayamadım da.. yeni yılın ilk gününde kutlayayım ben de
bu seneniz hayallerinizin ve hedeflerinizin gerçek olduğu bir yıl olur umarım..
en kısa zamanda hepinizi görmeyi umuyorum, her birinizi çok özledim abilerim, kardeşlerim
AIESEC ofisinden bursa manzarası paylaşıyorum sizinle.. kar altında bursa çok güzel görünüyor, belki iştahınız kabarır da gelirsiniz.. (!) UMARIM!!
Öncelikle bütün pentax Doslarının Yeni yılını kutlar sağlık ,başarı ve mutluluk getirmesini dilerim
Formun yeni adından sonra epey hareketlendiğini görüyoruz
Birbirinden güzel fotoğraflar izliyoruz
Bütün Arkadaşlarımı yürekten kutluyorum
Bir iki Kış Fotoğrafları ile birlikte Tekrar merhaba diyeyim siz doslarıma
Tablo Tadında Kış I
Tablo Tadında Kış II
Tablo Tadında Kış III
Erol abi sirk fotoların gene çok güzel. Kadraları çok beğendim. Sanırım bunlar Merterde kurulan sirkten. gidemediği için üzülmüştüm. sayende görüyorum (:
Sedat kolay gelsin kardeşim . Ben şahsım adına bir Bursa ya da Abant gezisine hayır demem Abilerime duyrulur.
Hakan bey kış tabloları nefis.
İstanbul-9..
Kuşlar.
Yeni yıla harika fotoğraflarla giriş yaptık. Bu yıl fotoğraf kalitesinin çok yüksek olacağını umuyorum.
Erol cambaz serisi nefes kesmeye devam ediyor.
Aydemir fotoğraf işleme konusunda da ilerliyorsun.
Sedat fotoğraf yüklemesen de arada ceee de. Merak ediyoruz. İnşallah bu sene daha sık buluşuruz.
Hakan Irmak zaten adını kendin koymuşsun 'tablo tadında' gerçekten öyle olmuşlar.Irmağın üzerine imza ayrıca çok yakışmış.
Yücel sen de güzel karelerle giriş yaptın . Kaptan rotayı tam da kız kulesine doğrultmuş. Umarım kuleye çarpmaz
#camoka' tarafından 01.01.2009 22:40:20 tarihinde düzenlendi.
herkese mutlu başarılı, sağlıklı yeni yıllar...
ankara "Kuğlu Park"
müdahale yoktur..
müdahale yoktur..
Yücel, Selahattin agbi teşekkürler.
Yücel, çok da birşey karımış sayılmazsın, 2 sene once aynı sirke götürmüştüm benim kızı ama krizdenmi nedir gösterilerin bir kısmı yoktu, çalışan sayısı da azalmıştı. Aynı insanlar bir kaç ayrı gösteri sunarak günü kurtarmaya çalışıyorlarmış gibiydi.Son karelerindeki ışık güzel olmuş. Yumuşak, dinlendirici bir tadı var.
Sedat, özletiyorsun kendini. Kastpostal gibi bir kare.
Hakan, manzaralar, kadrajlar güzel. Köşelerdeki karamalarıda kaldırabilirsen daha güzel olur. Ikinci karede biraz mora kaçış var gibi. Bu arada Panasonic yarışmasındaki başarından dolayı tebrik ederim.
Erdemm, güzel bir enstantane, karelerinde biraz kontrast eksikliği var gibi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
023806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
017001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk