Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Amerikalı Sultan Kelebeği
Gezi karelerine devam sigma 10-20 ve 18-55
Yasayan Split
tarihle iç içe yaşamak bu olsa gerek
bu da esprili bir uyarı
Bir düzenleme
endorf, kelebek çok ama çok güzle çıkmış
Adnan abi örme tuğlaların içinden bakan adam ve en son kare çok keyifli
Fatih abi,çok temiz ve güzel fotolar.fotograflarda çok güzel temiz bir hava var,bizim makineden alamadığımız bir temizlik sanki.sizin dijital müdehale yapmayı sevmediğinizi bildiğim için daha da çok ilgimi çekiyor.
yağmurda yürüyen melek fotosu
ve tabi serçeler.
endorf,sandığı boşaltalım biraz ,yazdan kalma fotolar çok güzel,içimizi ısıttı.
kaptan sizin bu kareler artık bir sergide yayınlansa ne güzel olur..her zamanki gibi nefis..
peşmerge,siz hiç yorum yapmıyorsunuz..
Baktım herkes birbirinden güzel fotoğraflar yüklüyor, ben de 2 tane sıradan fotoğraf yükleyip, Kadir'den fırça yemeyeyim dedim.
esisman,senin mesaja cevap verememiştim,pardon.
söylediğin lens bana uymaz .en az 400 veya 500 mm olmalı.
çünkü hayalim şu güzeli çekmek.
uzaktan yalıçapkını
ooo recep üstad da gelmiş topikteki her satırı bilen ama sessizce izleyen üstad..
sen bunlara sıradan diyorsan
Endorf yakışıklı kovboy sen misin yoksa? Rafting ve kelebek Sen hangi bottaydın?
Kadir senin (sizlerin) fotoğrafları da aynı temizlikte merak etme. Mesela son yüklediğin iskele. Kuş isimlerini de öğrendiğine göre senin sahaya çıkma zamanın geliyor bir de teleni aldın mı iş tamam Bu kşculuğun tek kötü yanı işin yoksa bir de kuş isimlerni öğren Millet kuş fotosunun yanında bir de ansiklopedi gibi bilgi veriyor.
Erol kaptan yine nefis kareler. Kadir'e katılıyorum bu fotoğraflara bir sergi yakşır. Tarihle iç içe yaşamak güzel ve anlamlı bir an olmuş.
Recep usta sıradan dediğin fotğrafları bize ver
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01