Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Puspus ilk kare ile HDR li kare güzel olmuş. HDR li karenin üst yarısı biraz mat ve karanlık duruyor efecti yanlızca alt tarafımı uyguladın.
Selahattin agbi sonbaharı yansutan bir kare olmuş.
Kadir, oyle 600 mm, Canon Nikon gibi pahalı yatırımlara gerek kuş fotosu için ben 50-200 le bunu çektim.
selahattin abi hoşgeldiniz.
yücel güzel kareler..
kaptan hayvanat bahçesinden galiba.
Aynen oyle Kadir. Cocugu alip hayvanat bahcesine gidiyorsun dondugunde safariden gelmis gibi oluyorsun.
Aynen oyle Kadir. Cocugu alip hayvanat bahcesine gidiyorsun dondugunde safariden gelmis gibi oluyorsun.
Selahattin abi tekrardan hoşgeldin aramıza güzel karelerinle
en güzeli kaptan..
bugün İzmir de çok güzel bir "doğal yaşam parkı" açıldı,geç saatte gidebildiğim için tek kare çekemedim.
ama çok güzel bir ortam yapmışlar,hayvanların fotosu çok rahat çekilebilinecek pozisyonda..
Belediye miz sağolsun seçim öncesi bitirdi projeyi
ironsailor :D abi avrupadan sonra sanırım tropik adalar için alıştırma yapıyoruz.
selahattin abim hoşgeldin tekrardan.
Hoşbulduk arkadaşlar. Hepinizi çok özledim. Fotoğraflar harika. Ahmed'den sonra yeni sergi hareketleri bekliyoruz artık.
Serkan siyah (çürümüş) mantarları gomüştüm de bu yaratığı ilk defa gordüm. Ne garip yaratıkmış o öyle?
Vedat, bazı fotoğraflarda hdr'yi dozunda uygulamak lazım, Avşar'ın ve Erol abinin fotoğrafları bu duruma çok iyi örnek teşkil ediyorlar.
O fotoğrafta contrast va clarity uygun düşebilirdi...
Selahattin abi, "Hiç gormediniz mi?"
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028406 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01