Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sevgili ironsailor, CS4 ile yapıyorum, ışıklar daha fazla açılmıyor. Değişik marka model filmler + değişik makinalarla taramalar deniyorum. Hala istediğim kıvamı tutturamadım. K10D ile çekilmiş kadar çıtır fotoğraflar çıkmıyor. Eski fotoğrafçılar derdi ki 25-30MP FF makina çıkmadan film seviyesine gelemez bu şeytan icadı dijital makinalar. Hani?
Çevre esnafa servis yapan bir çay ocağı.
Adnan abi çok zamansız gitmiştik açıkcası, Şile Festivalinin oldugu gündü, Kültür bakanı falan gelmişti, hatta şile bezinden yapılan gysilerin ünlü mankenlerde tanıtımı olan bir defile de vardı ancak tepeden çekim yapmam söyledin, güzel mankenleri çekememiş üzülmüştüm
Şie kalesi tepede, tek başına, havai fişeklerin olduğu çok fotograf var ancak en güzeli bu maalesef, çok kötü yerden attılar havai fişekleri, bi dahaki seneler için özellikle tavsiye verdim Şile belediyesindeki arkadaşlara, kalenin oradan atın diye, öyle olsa daha güzel kadrajlar çıkacak mutlaka.
Kale tek başına dediğim gibi, uzantısı falan yok, sadece kalenin fotografı da var ama karanlık içinden aydınlattık imajı vermek için o şekilde.çok fotograf var ama seçtiklerim bunlar. en iyileri diyebilirim hatta.
Yaptığımız aydınlatma çalışmalarının bir çogunun fotografını çekiyorum ama bildiğim yol :D o yüzden koymuyorum buraya.
2 Aylık yoğun iş temposu sebebiyle ne fotoğraf ekleme ne de yorum yapabilme şansım oldu. Korkuyorum makine paslanacak durduğu yerde
Bu arada hızlı bir göz ettım ve yine harika kareler yüklenmiş. Herkesi tek tek tebrik ederim.
Bu vesile ile tüm arkadaşların mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, tüm sevdikleri ile nice bayramlar geçirmesini temenni ederim.
Saygılar...
Hepinize mutlu bayramlar
Tüm Fotograf Dostlarının Kurban BAyramını Kutlarım..
Size tebrik kartı gönderiyorum
Galeriye de ekledim..
Bayram süresince Adana da olacağım..Topikten uzak kalacağım büyük ihtimalle..
Geziye devam...
Kuzey'deki tatil köylerinin daha güzelleri bizde çok olduğundan ertesi sabah hemen güneye, içerilere doğru yola koyulduk.
Amerika'daki Kızılderililer gibi orada da yerliler Berberiler imiş. Sonradan gelen beyaz adamlardan saklanmak için evlerini toprağın altına kazmışlar.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
027806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk