Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Banada bir arkadaşım az önce söyledi, elinde 200mm ve üzeri lensi olanlar kaçırmasın
Arkadaşlar yine harika kareler yüklemişsiniz
Yeni macrocular aramıza hoşgeldiniz
Bu aralar birşey çekemeyince eskilerle oynamaya daldım
Ahmed bu fotoğrafın renklisini de isteriz o da ayrı bir güzelliktedir eminim ki.
Selahattin abim hoş geldin. Ekibi toplamışsın hemen
Belki bir kaç bin yıl sonra gerçekleşecek gökyüzü olayından ben de bir kaç garek ekleyeyim bir daha nasip olmaz. Belki yarın biraz daha güzel bir kombinasyon çikabilir ama belli de olmaz.
Fatih hoşbuldum. Bodrum'da iken görüşemediğimize üzüldüm. Benim çalışmalar uzadı ve bayağı yorucu oldu. Günler de çok kısa olunca seni arayamadım.
Ekibi topladım sonbaharın son demlerini kaçırmayalım diye. Hiç değilse yürüdük, temiz hava aldık ve sohbet ettik. Seni de İstanbul'a bekleriz.
Bu ender olayı çok güzel yakalamışsın. Bizim buralarda gökyüzü kapalı idi. Selamlar
T3 Dergisi G.müdür ile Röportaja yeni çektiğim fotograflardan çıkmışlar.Ufak birşeyde olsa :D fotoğraflar beğenildi.
foxfo abi güzel karelemişssiniz görüntüyü,
amati siyah beyaz dağılım insanın parelel çizgileri daha rahat görmesini sağlıyor.
#onixon' tarafından 02.12.2008 13:04:26 tarihinde düzenlendi.
kadir özellikle güvercinler çok güzel tebrik ederim
ironsailor,kuş fotoğraflarında az görünen netlikte fotoğrafın,tebrik ederim.
fatih abi 4. ve 5. fotoğraf
serkan, recep abi ellerinize sağlık
ahmet abi,fotoğraf bu hali tek kelimeyle harika
selahattin abi hoşgeldin.
kadirin başlığını çaldım tekrar "özgürlük ve esaret çelişkisi"
önce sola sonra sağa sonra tekrar sola bakıp uçmak
kadir olsa bu fotoğrafın üstüne güzel bişeyler yazardı eminim.
#shn58' tarafından 02.12.2008 13:06:56 tarihinde düzenlendi.
Fatih abi son iki kare çok güzel olmuş.
Serkan tebrikler
shn58 kare çok anlamlı olmuş kompozisyonu çok beğendim..
Şahin hoşbulduk. Serçeler bile şehir hayatına uyum sağlamak zorunda kalıyorlar. Anlamlı hoş bir fotoğraf. Eline gözüne sağlık.
Serkan tebrikler. Başarını ufak bir şey diye küçümseme T3 teknoloji alanında çok önemli bir dergidir.
sevgili Ahmed, bir o kadar karmaşık bir o kadar yalın fotoğraf, en az 4 yeri croplansa ayrı ayrı fotoğraf çıkacak bir kare olmuş. Bu kadar geniş dinamik aralık K10D ile olmaz bu K20D olmalı diye aklımdan geçerken, K10Dnin verdikleri ile böyle işlenebiliyorsa K20D'ye geçmeyi düşünenlere gerek yok demek geliyor içimden. Ne dersin?
sevgili Serkan, profesyonelliğe adım atmışsın, hayırlı olsun.
sevgili selahattin abi, hem içeriden hem de dışarıdan (şiveli teyze) hoş sohbet bir orman gezisi olmuş. Sorması ayıp o patlayan flaşı nasıl o anda çektin? (yüzü gölgede kalmış seçemiyorum, realfriende benzeyen mantar görmemiş birisi var ağacın altında, onun elindeki patlayan flaşı soruyorum)
sevgili Fatih, kaç bin yılda bir olursa olsun keşke bir dahakini de görseydim demeyecek kareler çekmişsin, eline sağlık . Buradan sonra yazacağım aşağıdaki satırları sen okuma, sonraki mesaja geç.
Online Photographer'da yayınlanan inceleme yazısına göre 400ISO'ya kadar K20D, D700'e oranla daha iyi görüntü veriyorken; daha yüksek ISO'larda D700 ve D3'ü başka geçebilen yokmuş. D700 sensörü 3 stop kadar daha az ışıkta iyi performans sergiliyormuş. K20D SR'si kaç stop avantaj sağlıyordu?
Pentax ZX-L + 31mm Lim
sonraki sayfaya taşındı.
#adnan erol' tarafından 03.12.2008 19:44:01 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028206 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018001 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk