netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet abi mükemmel gönülden tebrik ederim

Tarih: 22 Kasım 2008, 21:03 - İp: 88.***.**8.124
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Ahmed'ciğim canı yürekten tebrik ediyorum. Başarınla, dostluğunla, mütevaziliğinle bu gururu bizlere yaşatığın için sana teşekkür ediyor alkışlıyorum.

Tarih: 22 Kasım 2008, 21:10 - İp: 88.***.**2.190
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Fatih abicim asıl ben sizin bu yürekten paylaşımınıza teşekkür ediyorum.beni hep motive ve mutlu ediyorsunuz.Çok ama çok teşekkür ederim.

esisman sana da içten ve yürekten paylaşımın çin çok teşekkür ederim kardeşim.Sağolasın.

#amati' tarafından 22.11.2008 21:22:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Kasım 2008, 21:20 - İp: 88.***.**4.48
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili erex, shn58, ironsailer, aydemir74, serkan, foxfo

sevgili sedat, tebrikler...
buna da şaşırmadım, bundan sonraki başarılarına da şaşırmayacağım...
Her şey bir tarafa senin yaşında olup senin kadar fotoğraf yeteneğim olsaydı, kendi adıma söylüyorum fotoğraf üzerine kariyer düşünürdüm....

sevgili komutan, birden fazla kez (2, hatta 4) filmin geçirildiği tambur taramayı aklıma düşüren sendin! ama başka bir kelime kullanmıştın o mesajı aratarak bulamıyorum.

sevgili Ahmed, K10D'nin ilk zamanlarını hatırlıyorum, ilk K10D kullanıcıları arasında fotoğrafları herkesinkinden farklı olan iki kişi vardı: sen bir sedat iki... Yeni arkadaşlara hatırlatmak isterim: o maden suyundaki boya kalemleri, yeni makro lens eline geçtiği gün çektiğin ilk deneme fotoğrafı idi... hey gidi günler... Daha nice başarılara...

Tarih: 22 Kasım 2008, 21:40 - İp: 88.***.**1.235
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ahmet abi , güzel haberlerin beni çok mutlu etti yine. ailemden biri gibi gururlanıyorum ve sahipleniyorum başarılarını.tebrik ederim

Tarih: 22 Kasım 2008, 21:41 - İp: 195.***.**5.219
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

Ahmet Abi, can-ı gönülden tebrik ederim.

Tarih: 22 Kasım 2008, 23:40 - İp: 88.***.**9.177
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed hocam, bu başarın beni hiç de şaşırtmadı. Sinan'ın latifesinden anlamalıydım. Başarılarının devamını dilerim

Tarih: 22 Kasım 2008, 23:49 - İp: 88.***.**5.47
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

amati tebrik ederim.
artık başarı haberlerine hiç şaşırmıyorum,hep daha iyilerini hakediyorsun.
o kalem fotosu gerçekten çok güzeldi.

Fatih abinin sözlerini çok beğendim,bende tekrarlıyorum..

"Başarınla, dostluğunla, mütevaziliğinle bu gururu bizlere yaşatığın için sana teşekkür ediyor alkışlıyorum. "

Tarih: 22 Kasım 2008, 23:56 - İp: 88.***.**9.115
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili Dostlar,
Hem yurt içi hem yurt dışı seyahatler hem de inanılmaz bir iş yoğunluğu sebebi ile çok uzun zamandır uzaktayım, fırsat buldukça güzel yorumlarınızı, sohbetlerinizi, ve müthiş ilerleme delili olan fotoğraflarınızı takip etmeye çalışıyorum. Tamamını okuyamadığım 40 küsür sayfa var, kimbilir aralarda neler kaçırmışımdır.

Sevgili ironsailor ve sevgili avs her zamanki müthiş formlarıyla takdire şayan işler yapmaktalar, ironsailorun zagreb fotoğraflarına ayrı bir alkış. sanırım sergi sırası gelmiş geçiyor.

Sevgili Kadir'in azmi ve gelişmesi hakikaten müthiş, hatta elinde kuş objektifi olmadan harikalar yaratıyor, tebrik etmekten başka yapacak birşey yok, hele son filamingo fotoğrafı extra süper.

Sevgili Serkan ve Sevgili Recep gece fotoğrafları ile şov yapmış,

Sevgili erex herzamanki mütevaziliği ile değerli bilgilerini paylaşarak tüm dostlara yol gösteriyor, öncülük ediyor. Bilye fotoğrafları müthiş

Sevgili foxfo her ne kadar grubunu değiştirmiş olsa da bakış açımıza yeni şeyler katıyor, özellikle motokros fotoğrafları bir harika.

Sevgili shn58, kadir üst bant(lar) için ayrıca tebrikler.

Sevgili bigwolfied siyah kedi fotoğrafı süper olmuş.

Sevgili komutan iştahımızı açmaya devam ediyor serileri ile.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler.

Sevgili Sedat kardeşimiz de yuvaya dönmüş ve güzel çalışmalarını bizimle paylaşmış, özlemiştik.

Sevgili Ahmed'in sergisi olmuş, çalışmaları ile zaten farklı bir bakışa sahip kardeşimizin başarıları bizi de gururlandırıyor, sergide aranızda olmak isterdim gerçekten, son başarısı bir kez daha göğsümüzü kabarttı, kendisini canı-ı yürekten tebrik ediyorum.

Biraz uzun oldu farkındayım, mazur görün, selam ve saygılarımla.

Tarih: 23 Kasım 2008, 00:03 - İp: 88.***.**9.63
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Ahmed, bir kez daha tebrikler. Başarılarının devamı diliyorum. Seninle gurur duyuyoruz.

Sevgili Endorf, teşekkür ederim.

Tarih: 23 Kasım 2008, 11:26 - İp: 85.***.**2.234