Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sedat, tebrik ederim.
sinan abim, recep abim ve erhan abim. hepinize çok teşekkürler.
ilk günden beri desteğinizle daha çok bağlandım fotoğrafçılığa, şimdi bırakamıyorum asla.
umarım bi dergi bir yerlere ulaşır daha iyilerini yapmayı ben de çok istiyorum.
Adnan, farklı ve zahmetli bir çalışma olmuş. Digital kamera ile çekmeyip böyle bir çalışmanın analog makineden cıkacak sonucunu beklesem çatlarım herhalde.
Kadir kuş fotografların oldukça güzel olmuş bir tanesi de üst bantta yanılmıyorsam. Gün batımı renkleride nefis.
Komutan soft box ile çektiğin fotoğraflar ışığı gerçekten çok yumuşatmış. Ben daha çok tavan dan yada yan duvarlardan yansıtma yöntemini kullanıyorum ama bukadar başarılı sonuç vermiyor.
Erhan ağbi, yorumlar için teşekkürler. Benim şansım herhalde bir yerde daha uzun kalmak. Hem daha fazla vakit ayırabiliyorum hemde gözüme kestirdiğim yerler için iyi koşulları bekleme şansım oluyor. Orada ara sokakta ufak bir müze saray vardı onu gezerken üst kattan çatılarla aynı seviyeye yükselme şansım olmuştu.
Sedat tebrikler kardeşim.
sergimiz olmuştu,şimdi dergimiz de oldu .tebrik ederim sedat
#shn58' tarafından 20.11.2008 13:17:47 tarihinde düzenlendi.
Kadir, gün batımı fotoğraflarındaki renkler sıcacık, tebrikler...
Sedat dergideki fotoğrafların için tebrik ederim... İnşaallah o güzel fotoğrafların daha iyi yerlerde yayınlanır.
Adnan Erol Abi, emeğine sağlık . Çok güzel bir çalışma olmuş.
Ben de daha önce çekmiş olduğum bir fotoğrafta renk çıkartma işlemini (PS ile)denedim.
Bir de size sormak istediğim bir konu var. Eğer bu resimde birden fazla gül olsaydı ve ben sadece bir tanesinin renkli görünmesini isteseydim bunu nasıl yapabilirdim?
aydemir74 renk ayırma ve solmuş gül,
Sedat tebrikler :=) tanıtım tanıtımdır yok usta satılırmı bir an gelir bir kare çıkar o makine :D kendini amorti eder.
ironsailor kaptanım siyah beyaz mimari ve güzel görülen açılar
doktorum ışıkla boyoma ve uzun pozlama çok güzel olmuş heralde size ilerde 1.2.1.4 diyaframlı bir lens gerekecek :=)
Kad-ir uzun pozlamayı beğendim böyle giderse ND sevdasına düşebilirsin ,ters ışık çalışmalarıda daha öncekilere göre çok ilerde.
komutanım 16-45 hayırlı olsun rejime başladım o güzel tatlı için yorum yapamıyacağım
erex abi ne kadar mekanlar gezmiş görmüşsünüz.Ortaköydeki Backfokus kadraja bayıldım
esisman iç mekanlarda beraber gezebiliriz biraz :D bende pas atarım
paslanmış bende 1 kare yok :D sandığa bakiyim yayınlacak birşey kaldımı
Haber:
21 Aralık 2008
11 Ocak 2009
25 Ocak 2009 tarihlerinde
MASLAK ÖZEL SEYİRCİ ETABI NEFES KESECEK.
Castrol sponsorluğunda düzenlenecek olan 2008 İstanbul Ralli Şampiyonası için İSOK yine muhteşem bir organizasyona imza atarak , şehrin göbeğinde özel seyirci etabı düzenliyor.
Türk Otomobil Sporlarına ; yaptığı organizasyonlar ile değer katmayı , genç ve amatör sporcuların yetişebilmesi için imkan sağlamayı amaç edinen İSOK , Şişli Belediye Başkanı Sn.Mustafa SARIGÜL'ünde katkıları ile Maslakta özel seyirci etabının startını verecek.
#onixon' tarafından 20.11.2008 15:12:45 tarihinde düzenlendi.
Sedat tebrikler Başarılarının devamını diliyorum
Ailemizin kuşcusu Kadir , denemelerin ekipmanını da düşününce gayet başarılı , özellikle kadrajından kaçmaya çalışan balıkçıl
Yaşlı bir ağaç kabuğunda yağmur sonrası türemiş mantar ailesi :-)
#avs' tarafından 20.11.2008 15:42:31 tarihinde düzenlendi.
avs nerde buldun mantarcıkları,
yamaçlardaki tepe tepe evler gibi duruyor
Değişik bir çalışma yapayım dedim...
öncelikle herkese tekrardan selamlar..
20-23 Kasım Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek Olan Cebit Uydu Fuarının(İstanbul Fuar Merkezi-Yeşilköy)
Sony standında yerimi almış bulunuyorum, yolu düşen olursa beklerim, standa 200hz lik yeni motionflow lcd ve play statin 3 ler mevcut
serkan çıkalım şu fuarı bi atlatıyımda
avşar abi kadrajını çok beğendim
bigwolfied çalışma farklı olmuş ama bence güzel olmuş tebrik ederim
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50