netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Split sokaklarından 10-20 - 18-55 kareleri

Surdibinden çatılar

Tarih: 16 Kasım 2008, 18:41 - İp: 85.***.**2.34
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

iyi akşamlar..
emre,
dolmabahçe fotoları nefis,biraz kontrast olmalı yorumuna katılıyorum.merdiven fotosu nefis olmuş.biraz hdr tadı var sanki,ışık çok güzel ayarlanmış..
erhan abi nefis renkler
acdsee yi photobrowser olarak kullanıyorum.düzenleme yapmıyorum .o formatta kullandığım için bilgisayar otomatik onu tanımlamıştır.
kaptan sizin siyah beyaz fotolarınıza bayılıyorum.bizlere değişik bakış açıları sunduğunuz için tşk. ederim.
benim iskele fotonuz için haklısını bir türlü istediğim etkiyi veremedim,sizin fotolardaki havayı vermeye çalışıyorum ama olmuyor.
daha çok uğraşmama lazım..

topiğe daha çok katılım olsa ne güzel olurdu,değişik bakış açılarından faydalanırdık.
halen bu topiği k10 inceleme topiği olarak düşünmesinler..

izmir /sığacıktan renkli bir kare..
yine 10-20

Tarih: 16 Kasım 2008, 22:25 - İp: 85.***.**8.194
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

sığacıktan
croplu..
10-20

Tarih: 16 Kasım 2008, 22:28 - İp: 85.***.**8.194
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

vasat bir uzun pozlama denemesi.taşları uzun pozlasan ne olacak..

Tarih: 16 Kasım 2008, 22:30 - İp: 85.***.**8.194
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

uzun pozlamalı günbatımı..
bir sürü dijital müdehale
f:22
ens:0,8
-1 eV
10 mm
tripod

Tarih: 16 Kasım 2008, 22:33 - İp: 85.***.**8.194
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Kadir, şu en son günbatımı karen çok güzel tebrik ederim

Erol, 10-20+SB+usta eller sonucu mükemmel kılıyo, özellikle merdiven fotoları çok güzel

Tarih: 17 Kasım 2008, 01:01 - İp: 81.***.**5.149
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Erhan Abi; Süper fotoğraflar, her zamanki gibi.

Erol Hocam; 1. ve 3. fotoğraflara bayıldım, tebrikler

Kadir, gün batımını çok iyi olmuş. İyi müdahele etmişsin, gördüğüm en iyi günbatımlarından (arkadaş torpili yok, çok ciddiyim )

Emre; Benim lens de lens olalı bu kadar güzel kareler çekmemişti, bana geri dönmekte pek istekli davranmayabilir Tebrikler, saray fotoları çok güzel.

Tarih: 17 Kasım 2008, 07:43 - İp: 78.***.**5.148
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

kadir 10-20si olmayan herkese bu lensi aldıracaksın bu gidişle... Sigma'nın gonullu elçisi gibisin... Nihayet tripot un güzelliklerinden de faydalanmaya başladın, uzun pozlama son günbatımı karesi çok güzel olmuş...

Erhan abi; senin sayende dünyanın güzel köşelerini geziyoruz, birgün o yerleri gezme şansım olursa, bu fotoğraflar bize rehberlik edecek. Bu Pentax'ın naigasyon özelliğide var galiba

Emre 28*70 de çok güzel renkleri olan bir lense benziyor... macro da ise üstadların dediği gibi, arka plan temiz bir fon çok önemli...

Kaptan inanılmaz mimari kadrajların var, senden bu konuda öğreneceğim çok şey var...

benden birkaç pentax 16*45 denemesi

Tarih: 17 Kasım 2008, 10:55 - İp: 85.***.**5.89
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teveccühün Tayfun, buluştuğumuzda anlatırım sana birkaç şey var

komutan, arkaplanın temizlği konusundaki telkinler kulağıma küpe oldu bu arada kurabiyeler süper görünüyo her anlamda elinize sağlık

Tarih: 17 Kasım 2008, 13:46 - İp: 88.***.**2.227
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir, Emre, Sinan, Tayfun teşekkürler.

Sinan gezilen yerler güzel olunca, güzel kareler cıkıyor. Senin yiyecek fotograflarını özlemiştik. Derinlik hissi gerçekten çok başarılı olmuş. Softbox kullandın sanırım gölgeler için.

Kadir sahilde günbatımı fotografın

Tarih: 17 Kasım 2008, 17:32 - İp: 193.***.**5.60