Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kareler yine müthiş herkesin ellerine sağlık..
PZ 16-50 nin incelemesini yayınladı
http://www.photozone.de/pentax/405-pentax_1650_28
Akşam simitleri benden...
valal komutanım hayırlı olsun yatırımlar :D
fatih abi cross gibi atraksiyonlu bir sporda dinamik güzel kareler
bigwolfied kara kediyi beğendim derinlik duygusu üst safhada yer almış
erex abi çerçeve ve ışık düşümü yansımalar misketleri swarovski gibi göstermiş [>:D ] ,köprünün mavisi
ironsailor kapatanım gölgelerle dans syah beyazın kontrastı ve açılar ufkumuzu açıyor.
kad-ir siyah-beyaz kırmızı maskeleme
atladığım dostlar varsa affola şirketteki küçülme ve yapılanma bizide yoruyor.nede olsa iğnenin ucu biziz :D
Fatih agbi, Serkan teşekürler.
Erhan agbi, Misketler gerçekten harikalar. En son ve sondan bir oncekini cok begendim. Son daki 3 misketi alttaki yansımalarını kesmeden cektiginiz bir kare varmı?
Fatih ağbi çok dinamik çalışmalar olmuş. Söylediğinizin aksine pan etkisi bazı karelerde oldukça başarılı.
Bigwolfield, bende kara kediyi beğendim Serkan gibi. Gözbebeğinden senide görebiliyoruz bu arada.
Serkan sanırım şu aralar hepimiz bayağı bir yoruluyoruz ve sıkılıyoruz.
fatih abi eline sağlık.pelikanlardan hemen önceki foto en iyisi bence
bigwolfied kara kedinin gözleri Yüzüklerin efendisindeki Sauronun gözünü hatırlattı bana
sinan abi hayırlı olsun yeni teçhizat , güle güle kullan
Sevgili Fatih Hocam, estağfurullah, ne haddimize. Beğenin için teşekkür ederim.
Motokros kareleri gerçekten çok dinamik ve isabetli. Panları da çok başarılı buldum. Eline sağlık.
Sevgili Komutan' ım, teşekkür eederim.
Softbox farkı çok belirgin gerçekten. Yalnız, yerine göre softbox suz düz flash ışığının yarattığı etkiden de vazgeçmemek gerek. Tekrar hayırlı olsun.
bigwolfied, siyah kedi ve simitler çok başarılı bence de.
Sevgili Onixon, teşekkür ederim. Keşke dediğin gibi swarovski olsaydı. Satıp bir Hassel alırdım. Köprünün mavisi de PL filtre sayesinde ben bişey yapmadım.
Sevgili Kaptan, teşekkür ederim. malesef misketleri küçük bir çukur ayna üzerinde çektiğimden full yansımalı bir kare alamadım.
Bir arı ekliyelim bakalım ortalık şenlensin
Bu da bir başkası
#esisman' tarafından 13.11.2008 01:18:35 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk