netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

teşekkürler arkadaşlar..
bigwolfied,güzel ve değişik bir çalışma.
avs, daha çok foto eklemelisin.
serkan zaten eklemiyor

Tarih: 20 Kasım 2008, 23:28 - İp: 78.***.**1.216
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Kadir, çok iyi oldu senin kuş merakı, oldukça iddialı kuş fotoğrafları bence tebrikler.

Bigwolfied; Kedi çalışması çok hoş olmuş, tebrikler. Bir ara High Key, Low Key denemeleri yapmak istiyordum, yine aklıma düştü senin fotoyu görünce.

Sedat, tebrikler Umarım işlerini çabuk halleder tekrar bol bol fotoğraf çekersin de izleriz.

Avşar, Mantarlar süper görünüyor. Bizi ne zaman yurtdışını gezmeye götürüyorsun?

Serkan, Ralli Şampiyonası fotoğrafı süper, tebrikler, sandıktan mı?

Tarih: 21 Kasım 2008, 07:50 - İp: 78.***.**5.148
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

bigwolfied kedi üzerinde hi-key çalışması ilk kez gördüm çok güzel eline sağlık

kadir arkadaşımızın kuş çekmekte kullandığı teçhizat

Tarih: 21 Kasım 2008, 08:50 - İp: 62.***.**9.70
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

ne de olsa canon

Tarih: 21 Kasım 2008, 11:48 - İp: 85.***.**9.67
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

kadir "özgürlük ve esaret çelişkisi" demişti yüksek binalar arasında kalmış martı fotoğrafı için

buda onun farklı bir anlatımı ;

Trafikte

#shn58' tarafından 21.11.2008 13:52:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Kasım 2008, 13:50 - İp: 62.***.**9.70
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

shn58,çok güzel olmuş.
özellikle arka plandaki kargaşa,gürültü,kalabalık,egzos kokusu iyi derecede hissediliyor.
kadrajda deniz olmaması çok iyi bir tercih.
arka planın başrol oyuncusundan soyutlanmış olması çok başarılı.
kontrastı güçlü olan bir fotograf olduğu için siyah-beyaz çok yakışmış.
tebrikler..

Tarih: 21 Kasım 2008, 14:25 - İp: 85.***.**9.67
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

kadir teşekkür ederim . 70-300 ile uçan martı çekmek uçan sinek çekmekten farksız.hele bide af ile çok zor.manuel daha kolay oluyo

Tarih: 21 Kasım 2008, 16:06 - İp: 62.***.**9.70
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

70-300 adamı bazen deli ediyor.
aslında kötü şeyler yazmayayımda satayım birine diyorum..
hep pentax ın yüzünden ,sırf bu tele muhabbeti yüzden canon hayranı olacağım..

Tarih: 21 Kasım 2008, 21:30 - İp: 78.***.**1.98
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat kardeşim tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.

Kadir harika işler çıkartıyorsun. Seni de kutlarım. (Bu arada Canon demişsin Aydınlar foto ile ilgili internette söylentiler var aman bu sıra bir şey yapacaksan iyice araştır).

bigwolfied kedi, aydemir74 gül harika

sinan 16-45 'i güle güle kullan.

Sevgii Adnan uzun pozlama kayalıklar tebrkler.

Tarih: 22 Kasım 2008, 01:22 - İp: 88.***.**0.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba;
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Bu aralar sizden ayrı düştüm ama gönlüm hep sizlerle.
Yine harika kareler ve muhteşem yeni haberler var topic te Çok mutlu oluyorum okudukça.Hele hele bazı arkadaşlarımın gelişimini büyük mutluluk ve gururla takip ediyorum.Hepinizin ellerine sağlık.
Bu arada bende de yeni haberler var ve sizlerle paylaşmaktan büyük mutlululuk duyuyorum.
Dünyanın prestijli ve tirajı en yüksek fotoğraf dergilerinden biri olan İngiliz "Digital Camera World" yılın stilllife fotoğrafı yarışmasında benim boya kalemleri ve elma fotoğrafıma yer verirken,kalemleri Prize Winner ödülüne ve dolayısı ile yılın stilllife fotoğrafı ödülüne layık görmüş.Hediyeler de yolda
Bu ödülü siz değerli dostlarım adına aldığımı ve hepinizi çok sevdiğimi belirtmek isterim.
Bu arada dergi adımı "Ahmed Ramos" olarak yayınlamış yanlışlıkla Mail trafiğinden sonra pdf olarak düzeltilmiş halini yolladılar ve bir dahaki sayıda düzelteceklerini bildirdiler.
Saygılarımla

Ahmed

Tarih: 22 Kasım 2008, 20:25 - İp: 88.***.**4.48