netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

CS4 hayırlı olsun

sedat pencereler çok çeşitli :D boya dükkanı kazandırırmı dersin

avs park fotosundaki kompozisyonu beğendim fotonun ismi olmasada anlam çağrıştırıyor.

Tarih: 22 Ekim 2008, 08:54 - İp: 85.***.**0.117
volkanb
volkanb (üye)
Ankara / Amatör

Onixon beğenilerin için çok teşekkürler.

foxfo teşekkür ederim. Güvenlikçiler başa belalar, neden çektirmezler anlamış değilim. Bende ilk başta köşe kapmaca oynadım sonra zorda olsa ikna edebildim

Avs teşekkür ederim, tavsiyeni dinleyeceğim. Suya düşen yaprak fotografın favorim. yansıma ve renk tonlarını çok begendim. İlk tilt-shift denemende çok başarılı olmuş.

sdtyrdkn teşekkür ederim, yüklediğin fotoğrafların hepsi birbirinden güzel ama en sonuncusu benimde en beğendim. Başka yüklediğim yer yok zaten, devamlı burdayım artık.

Amati tebrik ederim, sergine katılamadım ama ikinci serginde aranızda bulunmak isterim. Sergi fotoğraflarının bulundugu cd yi benimlede paylaşırsan sevinirim.

İronsailor kareler çok güzeller bulutların görüntüsü ve yansımalar mükemmel. Sayende bizde güzel gezintiler yapıyoruz.

puspus aracın için çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

hakanirmak makrolar çok güzel, kamuflaj adlı fotografın renk tonları, ışık kullanımı çok hoşuma gitti. favorim bu fotografın exif bilgilerini merak ettim yazarsan sevinirim.

shn58 istanbul yanıyor fotografın çok müthiş olmuş. özendim, en kısa sürede bende ankarayı yakmayı düşünüyorum

Tarih: 22 Ekim 2008, 10:32 - İp: 78.***.**7.212
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler

Sedat gezi temennilerine katılıyorum , umarım en kısa sürede bir araya geliriz Bu arada pencere serindeki son foto için benden de tam not . Harika bir dokuyu düzensiz pencere yerleşimi ile karelemişsin ayrıca kontrast renklerde karenin gücünü artırıyor

Bir lunaparktaki atlıkarıncaların gecenin karanlığındaki dansı...

Tarih: 22 Ekim 2008, 14:25 - İp: 85.***.**2.23
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

volkanb teşekkür ederim.ben en çok 2. fotonu beğendim eline sağlık.sende ankara kalesinden yakarsın artık

sedat fotoğraflar çok güzel ama sonuncu açık ara önde

avşar abi aynı fotoğrafı ben çekecektim . aklımdaydı. bi icraata geçsem

Tarih: 22 Ekim 2008, 15:20 - İp: 62.***.**9.70
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan CS4 için teşekkür ederim.

Tarih: 22 Ekim 2008, 15:35 - İp: 212.***.**1.130
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat pencere serisi müthiş olmuş tebrik ediyorum.

Avşar nedir bu tilt-shift olayı. Eskiden böyle özellikli objektifler vardı diye hatırlıyorum.

Recep bu sıralar ufo görüntüleri de dolaşıyor sağda solda uzaya mı çıktın ne yaptın

Cebit'ten çıkan tek düzgün melek

Tarih: 22 Ekim 2008, 21:15 - İp: 88.***.**0.27
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

VolkanB,ben de yüklemiş olduğun 2.gece karesini beğendim.

Sedat, pencere serisi için tebrikler. Son karendeki ev sahibi oldukça renkli bir kişilik olmalı.

Recep, ayı ayağımıza kadar getirmişsin gene

Avşar, son lunapark karen gerçekten güzel olmuş. Bir yarısı durağan bir yarısı hareketli.Sıcak renkler ve kompozisyon. Bu tip detayları seviyorum.

Fatih, agbi Serkan la rekabete başladın galiba.

Tarih: 22 Ekim 2008, 22:02 - İp: 85.***.**6.169
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

yeni Photoshop’un çıkış tarihi 2009 yılının ilk çeyreği olarak belirlenmiş, Adobe sayfasında hala "satışa çıktığında haber ver" düğmesi var.
Dedikodulara göre dağıtılan CS4, CS3'ün sadece arayüzü değiştirilmiş hali imiş.
Beta CS4 yada daha doğrusu CS4 görünümlü CS3...
Deneyen oldu mu, CS3 ile arasında fark var mı gerçekten.

Tarih: 22 Ekim 2008, 22:06 - İp: 88.***.**3.25
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Erol abi, Fatih abi o gün ay çok güzel görünüyordu.

Fatih abi siz de CS4'e geçmişsiniz modeliniz yoksa 333 mü diyordu.

Erol abi rekabet değil, kır atın ya huyundan ya suyundan olayı.

Adnan abi ben CS4'ü kuralı 2 gün oldu, dedikodulara pek inanmayın.

LİNKE TIKLAYIN

Tarih: 22 Ekim 2008, 22:32 - İp: 78.***.**6.244
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Adobe sayfasında ücretsiz indirilebilen bir program var:

Download Ultra-Sharpen 8.0 Ultra Pro

İndirdim ama, "en hızlı yol bildiğin yoldur" atasözü gereği ilk bakışta ısınamadım. Aksiyon sevenlerin işine yarayabilir.

Tarih: 22 Ekim 2008, 22:45 - İp: 88.***.**3.25