netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ironsailor, abicim fotoğrafların bana çok güzel rehber oluyor.. senin fotoğraflarını izleye izleye öğreniyorum bu işi

bu arada sergiden bu yana görüşemiyorduk.. herkese tekrar selam..
o ne güzel bir toplanma, ne güzel bir birliktelikti.. sergi günü ve gecesi çok eğlendim. hepinize teşekkür ediyorum, ahmed abimi de tekrar tebrik ediyorum abim için 3 saatlik yol değil 100 saatlik yol gelirdim. yeter ki imkanlar elversin..

erasmustan dönmeden çektiğim bir fotoğrafı da paylaşayım istedim. ahmed abimin bir fotoğrafına çok benziyor ama olsun

bu da son istanbul ziyaretinden..

#sdtyrdkn' tarafından 17.10.2008 20:57:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Ekim 2008, 20:51 - İp: 85.***.**8.177
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Avşar, Tayfun, Serkan, ESisman, Sedat değerli yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkürler.

Biraz abartmışsın Sedat, benim sizlerden öğreneceğim çok şeyler olduğuna eminim. Serkan ın da dediği gibi herşeyden önce mekanlar çok güzel.
Siyah/beyaz fotografın çok güzel olmuş.

Tarih: 17 Ekim 2008, 22:02 - İp: 88.***.**9.35
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Ahmet abi sergi nedeniyle sizi tebrik ediyorum. Orada olmayı çok istememe rağmen fuar çalışmaları dolayısı ile şehir dışında bulunmam dolayısı ile maalesef katılamadım. Ama çok merak ettim açıkçası. Sergi süresince birkaç kez aramama rağmen telefonun cevap vermedi sanırım yoğunluktandır ama önemli değil. Eminim çok verimli ve güzel bir sergi olmuştur. Başarınız için sizi tekrar kutlarım. Eğer mümkünse bende cd isteyebilirim. Saygılar...

Yoğun iş temposu sebebiyle çok fazla foruma yorum yapma ve fotoğraf ekleme şansım olmuyor açıkçası ama takip etmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum. Herkese eklemiş olduğu güzel fotoğrafları bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim. Ayrı ayrı yorum yapamadığım için özürlerimi bildiririm ancak hepsi birbirinden değerli kareler. Zaten artık kötüğ kare kalmadı. Gördüğüm kadarı ile herkes almış başını gidiyor. Ahmet abinin dediği gibi artık başkalarının da sırası gelmedimi sergi açmak için...

saygılar... en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Tarih: 18 Ekim 2008, 13:39 - İp: 78.***.**0.22
volkanb
volkanb (üye)
Ankara / Amatör

Merhabalar,
Aranıza uzun süre önce katılmıştım, işlerim nedeniyle fazla sık takip edemedim forumu.
Birkaç fotoğraflada ben renk katmak istedim.
Umarım begenirsiniz

18-55 kit lens ile çekildi.

Tarih: 19 Ekim 2008, 22:41 - İp: 85.***.**2.161
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

malum sezon girişi projeler :D fazla vaktim olmuyor

volkanb güzel kareler,mavi saatlerdeki şehir fotosu favorim,
sdtyrdkn'cım :D istanbulu boş geçmemişin gene ,
çiçekte canlı canlı valla :D artık kızlara digital çiçekmi versek :D

bende biraz sandıkmı karıştırsam.

foxfo abi özel mesaj attım FF d700 için günlük kullanım 555gr lık bir lens var 28-300 titreşim engellemeli, bir incelersin tamronun yeni ödüllü.

Tarih: 21 Ekim 2008, 10:47 - İp: 85.***.**2.162
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Serkan cevap yazdım.

Volkanb iki kere tebrikler. Birincisi fotoğraf harika. ikincisi Dikmen vadisinde güvenlikçileri atlatıp fotoğraf çekebildiğin için hem de uzun pozlama. Aynı günlerde bende ordaydım güvenlikçilerle köşe kapmaca oynadım onlar galip geldi çektirmediler

Tarih: 21 Ekim 2008, 12:43 - İp: 88.***.**1.50
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat son S/B düzenlemen için tebrik ederim , çok hoş olmuş

Volkan Ankara Yeşil vadi fotoların özellikle gece çekimleri etkileyici olmuş , Gündüz çektiğin karelerde sanki 1 stop düşük pozlansa daha iyi sonuçlar alınırmış...

Fatih abi bende o parkta yakalanmıştım güvenlikçilere ancak yakaladıklarında zaten son karelerimi çekiyordum

Sonbahar ;

Bir tilt-Shift denemesi daha ;

Tarih: 21 Ekim 2008, 14:55 - İp: 85.***.**2.23
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ironsailor ve avsar abilerim, ayriyetten serkan.. yorumlara tşkler

volkan fotolar için tebrikler, devamlı buraya yüklemeni ümit ediyoruz..

ben de bi gölyazı pencereleri konulu serimi seyrinize sunuyorum. ayrıca bunu bir davete bağlamak istiyorum arkadaşlar. ben iyice yerleştim burada artık, sizlerin yollarını bekliyorum. selahattin abim de liderlik yaparsa bir bursa gezisi yapalım istiyorum. sizleri burada görmeyi çok özledim gerçekten. istanbul buluşması kısa oldu, tadı damağımızda kaldı.. günübirlik ya da 1 gece yatılı, hoş bir rota belirleyebiliriz. isterseniz göl ve çevresinde gezebilir, isterseniz dağa doğru çıkabiliriz. belki şelalelere ya da daha önce gitmediğimiz eski köylere gidebiliriz..
hepsini bırakıp buluşunca doğaçlama da yapabiliriz ama yeter ki gelin, buluşalım..

evet kareleri de ekliyorum..

devam edecek.. 1 tane daha mesaj ekleyeceğim.

#sdtyrdkn' tarafından 21.10.2008 18:34:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2008, 18:04 - İp: 85.***.**8.94
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

evet bitti.. en sevdiğim ve en sonuncusu..

eee, ne zaman buluşuyoruz?

Tarih: 21 Ekim 2008, 18:36 - İp: 85.***.**8.94
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Çok paslandım, çook..

Tarih: 21 Ekim 2008, 21:35 - İp: 85.***.**6.223