netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed, bu güzel sergi için bir kez daha tebrikler, daha nice önemli başarılara vesile olur inşallah.

Yücel birkez daha görüşmek güzel oldu ama ona bile fazla vaktimiz olmadı. Bende vakit darlığı yüzünden sizlerle görüşemediğim için üzgünüm.

Esisman teşekkürler.

Shn58 üstbant için tebrikler.

Hakan Irmak makroların 3ü de güzel özellikle zıt renkler kullandığın son kare.

Tarih: 12 Ekim 2008, 11:00 - İp: 88.***.**2.252
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Hırvatistan fotolarına kaldığım yerden dvam edeyim.
Hvar adası oldukça büyük sayılır uzunluğu 80km olan ince uzun bir ada. Kesinlikle görülmeğe değer başka kasabalarıda var. Bunlar Starigrad, Jelsa ve Vrboska. Bu 3 kasabayı bir günde gezmeyi başardık. Fakat tatildeki yağmurlu tek günümüzdü.

Starigrad, Hvar town dan daha eski bir yerleşim iki haliçin birbirine yaklaştığı noktada düzlük üzerine kurulu. Dar sokaklarında gezmesi daha kolay fakat manzara yönünden biraz kısır kalıyor.

Daracık sokalarda gezinmesi oldukça zevkli

Sabah temizliği

Starigrad dan bir detay

Jelsa, Starigrada göre oldukça küçük sayılır fakat şirin bir kasaba. Denizi çok daha temizdi. Yağmura rağmen deniz görmemiş turistler gibi yüzmeyi ihmal etmedik.

Kasabanın meydanı küçük ve şirin.

Yemek yediğimiz lokantanın önünde yağmur sonrası yansımalar

Tarih: 12 Ekim 2008, 11:22 - İp: 88.***.**2.252
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar ben de Ahmed'in sergisinine geç saatte ulaşabildim. Sergiyi gezdikten sonra bir kez daha gururlandım. Ahmed kardeşimizi tekrar kutluyorum.

Ankara'dan misafirim olduğundan sergi sonrası toplantıya katılamadım. Aklım orada kaldı ama ne yapalım bu sefer kısmet değilmiş.

Yücel geçmiş olsun. Umarım hasar büyük olmamıştır.

Sevgili Kaptan enfes kareleri izlemeye devam ediyoruz. Bu fotoğraflardan sonra bir Hırvatistan yapmak farz oldu. Vize olayları falan başlamadan gitmekde yarar var.

Hakan Irmak makrolar

Ömer, İstanbul yanıyor. Üst bant için tebrikler.

Tarih: 12 Ekim 2008, 11:48 - İp: 85.***.**1.42
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ironsailor fotoğrafların hepsi birbirinden güzel hatta harika

t_yaman o zevk bana ait

yorumlar için herkese teşekkür ederim.

Tarih: 13 Ekim 2008, 10:14 - İp: 62.***.**2.185
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Ahmed arkadaşımızı başarısı için tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ayrıca biraraya gelmemizi de sağladığı için ayrıca teşekkürler Umarım bu bir versile olur , tekrar , en kısa sürede ve daha kalabalık bir ekiple toplanırız .

Erol bey Hırvatistan kareleri nefis özellikle verdiğiniz önbilgilerle kareler daha bir anlam kazanıyor. Emeğinize sağlık Son yüklediklerinizden sabah temizliği ve palmiye yansımaları favorim

Sonbahar geldi ,yapraklar düştü ve parklar boşaldı...

Bu arada böğürtlenler kızarmış . Toplanıp bir gezi yapsakta böğürtlenlerin tadına bakarken bol bol da fotoğraf çeksek

Tarih: 13 Ekim 2008, 13:53 - İp: 85.***.**2.23
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

merhaba,
hakanırmak nefis makrolar.renkleri çok beğendim.
kaptan,saygıyla eğiliyoruz.zevkle izliyoruz..
avşar,suya düşen yaprak fotosu çok güzel,galeride yorumumu yaptım
böğürtlen de çok güzel.

salı-çarşamba İstanbul da olacağım.
amati nin sergisine akşam kaça kadar gidebilirim,bilgisi olan var mı?

Tarih: 13 Ekim 2008, 18:07 - İp: 85.***.**9.43
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin agbi,Avsar,Shn58, Kadir tesekkurler.

Selahattin agbi,tur gibi organizasyonlar disinda kendi basina gitmek isteyen olursa her turlu yardima hazirim.2 yil ust uste gidince bayagi bir tecrube ediniyor insan.Gecen sene Hirvatistan dan 1 gunlugune Montenegroya gecmistim o zaman vize vardi gecen kis o da kalkti.Hala aklimda, yeterince tadini alamadim 1 gunde. Nefis bir dogasi vardi(akdenizdeki tek fiyord).Orayida kesin tavsiye ederim gitmeyi dusunenlere. Kismet olursa bir kez daha gitmeyi planliyorum. Soyle Kosova dan baslayip Montenegroyu bastan asagi kat etmeyi.

Avsar sudaki yaprak guzel olmus eline saglik.Erol bey demissin cok ciddi kacmis.

Tarih: 13 Ekim 2008, 23:14 - İp: 193.***.**5.60
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sevgili Ahmed'i bir kez daha kutluyorum. Ben inanıyorum ki o ' nu çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Bizlerin bir araya gelmesine vesile olduğu için ben de teşekkür ediyorum. Sergi sonrası arkadaşlarla muhabbet kısa da olsa her zaman ki gibi tadı damağımda kaldı. Devamında yemek ve ertesi gün ki gezi için de Recep, Serkan ve Çelik'e teşekkürler.

Sevgili Kaptan son karelerin de yine güzel benim favorim yansımalar ve sabah temizliği.

Sevgili Avşar son yüklediğin fotoğraflar açılmadı eminim ki yine birbirinden güzel karelerdir.

Tarih: 14 Ekim 2008, 00:40 - İp: 78.***.**0.132
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Bir sonbahar fotosu daha...

Tarih: 14 Ekim 2008, 09:49 - İp: 85.***.**2.23
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Naci abi,Erhan abi,Fatih abi,Selahattin abi,Kaptan abi,Recep abi ,Sinan,Enis,Yücel,Avşar,Serkan,Ömer,Sedat,t_yaman (Umarım atladığım kimse olmadı)
sergiye katılarak beni ne denli mutlu ettiğinizi bilemezsiniz.Fatih abi ve Sedat sergi için uzun yoldan geldiniz nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.Orada o kadar gururlandım ki sizleri görünce kendimi hiç yalnız hissetmedim.Açılış konuşması hazırlamıştım ama orada sizlerin gözlerimin içine bakan parlayan gözlerinizi görünce unutuverdm İçimden ne geldi ise onu söyledim.Orada da söylediğim gibi daha nice güzel günleri birlikte paylaşırız inşallah.
Ayrıca yoğunluk sebebi ile sizinle gönlümün istediği gibi ilgilenemedim ne olur hakkınızı helal edin.Sizlerin bir arada güzel güzel sohbet ettiğinizi görüp yanınıza katılamadığım içinde çok üzüldüm ama o gün saat akşam 9 da çıkabildim oradan ve gerçekten beklediğimden daha yoğundu.

En keyif aldığım şey ise şu soruyu cevaplamaktı; "Bu fotoğrafları canon mu yoksa nikon la mıçektiniz?" ahahah mintaxla canım mintaxla mintaxla canım mintaxla

Bu arada sergi açması sırası gelmiş arkadaşlarımızın olduğunun ben farkındayım.Acaba onlar da farkındalar mı ?

Ayrıca sergi cd sini isteyen arkadaşların adreslerine postalayabilirim seve seve.

Tarih: 14 Ekim 2008, 15:10 - İp: 81.***.**8.226