Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Fatih Agbi, Avşar teşekkürler.
Kadir üst bant için tebrikler. Bu arada son karendeki kompoziyon oldukca güzel olmuş.
SHN58 İst yanıyor güzel bir çalışma olmuş "the day after" diye bir film vardı bana onu hatırlattı.
Selamlar herkese,
arabama hırsız girdi, arabayı götürmek istemişler ancak çalışmyınca teyp falan gitmiş. Bana biraz masraflı oldu, bütün günde uğraştırdı. Moral sıfır.
Gündüz işlerimi halledebilirsem Ahmt abinin sergisine glmeyi düşünüyorum en azından moral olur benim için.
Kendisiyle olan alışverişimde bu olay yüzünden iptal oldu zaten
İnşallah sergide görüşürüz.
Puspus çok üzüldüm geçmiş olsun umarım zarar çok değildir. Akşama doğru sergiye uğrayabilirsen ve karşılaşırsak çıkışta kahveler benden
Shn58 tebrikler son kare harika demek seninde sandığı biraz karıştırman lazım
Kadir galerideki 200. foton için tebrik ederim tam kapak olmuş . Ayrıca son silüet fotoğrafın çok hoşuma gitti ancak böyle güzel bir fotoda objeleri biraz daha ön plana çıkaracak dokunuşlar olabilirdi diye düşündüm ve izninle aşağıdaki hale getirdim. Kontrast , dodge tool ve biraz saturasyon
Kadir sahil fotona bittim eline sağlık.
ironsailor, son karen mükemmel tebrik ederim eline sağlık
Ajansla beraber 10 günlük TR turnesine çıktık, geçtiğimiz süre zarfında yüklenen fotolar herzamanki gibi süper, emeği geçen herkesi tebrik ederim.
yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar biraz vakit çıksa ben de fotoğarflarımı düzenleyip ekliycem ama.. neyse, eve internet bağlanma aşamasında.. haftaya falan daha aktif buralarda olurum..
bu arada şimdi istanbuldaym.. akşamüstü taksim e gideceğim.. sizlerle toplanıp sergiye öyle gitmek istiyorum. açılış tarzı bi organizasyon olacak mı?
haberleşelim, serkanda falan da telefon numaram var benim.
görüşmek üzere.
teşekkürler kaptan,avşar,esisman..
yücel geçmiş olsun.
avşar müdehale çok yerinde olmuş.
bazen fotoyu bozmamak adına müdehaleden korkuyorum.
Merhabalar K10D dostları
Bütün fotoğraflar yine birbirinden göz alıcı
Emeklerinize sağlık hepinizin
3 Adet fotoğraflada ben biraz renk katayım istedim
Beğeninize...
K10D/Sigma 105 mm Macro
''Mısır''
''Kamuflaj''
''Kırmızı''
Bugün gerçekten de çok özel bir gündü. Herşeyden önce Amati'nin muhteşem görsel şöleni gözlerimizin pasını sildi. Sevgili Realfriend'i, Onixon'u, Foxfo'yu, Melrock'u , Erex'i ve Puspusu tekrar görmek ne kadar güzelse, Sevgili Komutan'ı, Avsar'ı, shn58'i, sdtyrdkn'ı tanımak da bir o kadar güzeldi. Sırf sizinle görüşmek için bile Pentax alınır valla o kadar diyeyim. Gelemeyen arkadaş ve abilerimizi de gözlerimiz aradı valla.
Amati'ye bu güzel sergiden dolayı ve gösterdiği ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederim.
#t_yaman' tarafından 13.10.2008 08:05:19 tarihinde düzenlendi.
Öncelikle Ahmet abimin başarılarını kutlar daha nice sergilerde gözlerimize bayram ettirmesi dileklerimi sunuyorum, gerçekten muhteşemdi...
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim. Umarım böyle talihsiz olaylar kimsenin başına gelmez.
Sergide Erol abiyi güzel kızıyla yol üstünde de Tayfun abiyi görebildim anca. Sergi salonunda biraz bekledim ancak İzmir'den misafirlerim geldiği için erken çıkmak zorunda kaldım ve çok istemem rağmen göremedim kimseyi. Umarım en yakın zamanda buluşabiliriz.
#puspus' tarafından 12.10.2008 00:10:26 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
029806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk