netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Formun yeni katılan arkadaşlarla birlikte coştuğunu görmek çok güzel...

bm35 aramıza hoşgeldin , K20D hayırlı olsun

Selahattin abi son çiçek foton harika

Kadir mavilere alışmıştık SB çalışman ve renkli kısmı çok hoş gözüküyor

Artık son bir kare ile Roma'dan ayrılalım

Kuzeyde Napoli'deyiz
Önce Vezüv yanardağı eteklerindeki Pompei şehrinden bir hamam

Napoli

#avs' tarafından 10.09.2008 09:43:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 10 Eylül 2008, 09:39 - İp: 85.***.**2.23
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tşk.ler avşar.
pompei deki hamam da ışık çok güzel,aynı çalışma pantheon da da olsaydı keşke..

Tarih: 10 Eylül 2008, 10:27 - İp: 88.***.**1.143
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi, senin hangi ekipmanı kullandığının bir önemi yok... Buradaki güzellik, dostça ve çıkar beklentisi olmadan yaşanan güzel paylaşım... D700 e alışmaya başlamışsın. Nikon renkleri ile Pentax dan ayrılıyor...

Tek renk yerine çok renkli bir topik daha da keyif verecek ve ufkumuzu açacaktır, aramıza keşke farklı makinalara sahip arkadaşlarda katılsalar...

bm35 aramıza hoş geldin...

kadir 10*20 aldıracaksın bana bu gidişle
tek kayık ve Avşar'ında bahsettiği siyah beyaz çalışma içindeki renkli kare çok başarılı olmuş...

Avşar Işığı kullanış şeklin ve kadrajın çok başarılı, buda fotoğraflarında boyut hissini ve derinliği çok güzel şekilde bize hissetiriyor...
bu konuda bir workshop yaparsın bize

#Komutan' tarafından 10.09.2008 11:39:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 10 Eylül 2008, 11:13 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

avşar abi pompei 15, napoli 45 dk mesafedeydi bana

napolideki umberto galerisinden ben de foto yüklemiştim.. ya 6ay az bi süre değil, benimsemişim epey..

Tarih: 10 Eylül 2008, 11:23 - İp: 88.***.**7.83
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler...

Sedat yarın Umberto galerisinin bomba fotoğrafını yükleyeceğim

Akşama görüşürüz inşallah arakadaşlar

Tarih: 10 Eylül 2008, 11:28 - İp: 85.***.**2.23
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar biz ne zaman buluşmaya niyetlensek yağmur yağıyor. Bu durumda her gün buluşalım da İstanbul'un su sorunu da çözülsün. Tedbirli gelmenizde yarar var.

Avşar teşekkür ederim. Sen de çizmeyi boydan boya gezmişsin maşallah. Çeşme fotoğrafı harika. Daha uygun bir saatte çekilse ışık hüzmeli fotoğraf da harika olurdu. Bu tür fotoğrafları çok seviyorum. Yarınkileri de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tarih: 10 Eylül 2008, 12:04 - İp: 85.***.**7.185
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

selahattin abi,o benim bereketim galiba
valla yağmur yağsın ben razıyım,yeter ki yağsın..
ama hiç bir önlemim yok,pazar poşeti alıp yağmurluk yapayım en iyisi

komutan ,şu an 10-20 fiyatı süper,hepsiburada dan alın kaçırmayın.12 taksitli fiyatı bile USA dan ucuz.
geniş açı gibisi yok.
elinizdeki 18 mm ile kesinlikle bir tutmayın.

ben de ya tele seviyorum ya da geniş açı.
ortası garip geliyor nedense..

Tarih: 10 Eylül 2008, 12:13 - İp: 88.***.**1.143
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir bir dönemlerde macro ya sarmıştın ama hevesin çabuk geçti galiba... FF bir makina çıkması yakın gibi geliyor bana, onun için yeni yatırımlara girmiyorum şuanda...

Ama hiç bellide olmaz her an herşey olabilir İnsan hata yapabilir Canon'a (FF) geçebilir... Büyükleimizi örnek alıyouz

Tarih: 10 Eylül 2008, 13:26 - İp: 85.***.**5.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

malesef GG fiyatı değişti 10-20 nin.. artık diğerleriyle aynı fiyatta.. 900ytl den fazla..

aldığıma çok memnunum, bana katkısı olduğu kanaatindeyim 10-20 nin.. 18-55 i pek takmıyorum uzun zamandır.. 50-200 ve 10-20 genelde.. bir de 50mm 1.4 var ahmed abimin, o da çok işe yarayan bi lens. özellikle açık diyaframı ve kaliteli optiğiyle..

Tarih: 10 Eylül 2008, 13:56 - İp: 88.***.**7.83
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

sedat hepsiburada fiyatı aynı.
617 ytl.
almayanı dövüyorlar.

link link link link

Tarih: 10 Eylül 2008, 14:08 - İp: 88.***.**1.143