Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Deniz feneri.
Sigma 10-20, 11mm, F/11,iso 100
#camoka' tarafından 12.09.2008 01:39:10 tarihinde düzenlendi.
Abi tan vakti oradan çok güzel kareler çıkar konuşlanmak lazım
Bu tam da gündoğumunda çekildi. Güneşin ilk ışıkları. Esas niyetim sahile vuran dalgalar, kıyıdaki kayalık doku ve feneri içine alan bir 10-15 sn pozlamalı bir fotoğraf çekmekti ama geç kalmışım. Bir dahaki sefere inşallah.
Yorumlarınız için çok teşekkürler.
Aydın ; Selahattin abiye katılıyorum , arasan bu kadar manevi değeri olan bir araba ve plaka bulamazsın
Selahattin Abi ; Saat 7 de yakaladığın bu kare harika . Özellikle kadraj çok hoşuma gitti . Panoromik olarak biraz daha sola doğru olan alanı alıp duvara asmak lazım
Son bir Napoli karesi ile Napoli'den ayrılalım
Şimdi biraz kuzeye çıkalım ve yolda Orvieto ya bir uğrayalım
Tophane buluşmasında bize ev sahipliği yapan Selahattin Abiye, buluşmaya vesile olan Kadire, ve katılım sağlayıp paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Çok güzel ve keyifli bir akşamdı. Bu arada Kadir hiç önemli değil zaten yolumun üstüydü artı yolumun üstü olmasada canın sağolsun yine bırakırdık, sonuçta misafirimissin.
Recep abi bu arada yaptığın ayarlar için teşekkür ederim sanki biraz daha iyi kareler çekmeye başladım. Ayrıca K20D nin türkçe kullanma klavuzunu atabileceğini belirtmiştin. Eğer mümkünse rica ediyorum abi. [email protected] mail adresim.
Hakan, ilgisi yok, psikolojiktir.
Bu arada e-mail attım.
#realfriend' tarafından 12.09.2008 10:12:16 tarihinde düzenlendi.
Avşar fotoğraflar mimari çekime örnek gösterilecek kareler. Gölgelere baktığımda dedimki böyle gurup içinde telaşla gezer olmayıp ta sırf fotoğraf için ışığın uygun zamanını bekleyerek çekebilseydin bir kat daha güzel olurlardı.
Ben fotoğrafı kroplayarak biraz panoramik görüntü vermeye çalıştım. Esas niyetim başka idi ama gecikince bubunla yetinmek zorunda kaldım. Panorama çekim aklıma gelmedi. şöyle sola doğru 180 derece yapsaydım Kardaklardan Kos adasına kadar bütün kadrajı alabilirdim. Neyse bayramda tekrar gidiyorum bu sefer tembellik yok.
Bizim gezi yavaş yavaş şekilleniyor. Ulaşımda bilet sorunu falan olmazsa 5 kişilye ulaştık bile Ben ve oğlum, Recep, Enis İstanbul'dan, Fatih Fethiyeden. Fethiye buluşması iki. Çarşamba sabahı Fethiye'de buluşmak üzere hareket, Çrş, Perş, Cuma, Ct gezi (Fethiye, Kaş, Kalkan, Kekova) Pazar dönüş
Serkan katılamadığına üzüldüm
İnşallah bir aksilik çıkmaz.
Serkan teşekkür ederim. Yazışıyorum amcayla. Sipariş versem kötü paket yapıp üstüne de 89 Usd holiday gift yazabilir misin? diye sordum. Cevap bekliyorum. Ciddiyim.
inşallah bitpire,amca az kompslekli her postayıda kabul etmiyo
camoka abim kaçırmak istemedimde bu sene ben :D fazla açılıp boğulmiyim diyorum Önümüzdeki sene baharda inşallah
#onixon' tarafından 12.09.2008 16:27:28 tarihinde düzenlendi.
Abi ya program çok iyi, ama Çarşamba benim için çok erken olur .
Gelebilmeyi çok isterim.
Şimdilik program bana uymuyor ama ayarlayabilirsem aranıza katılmaya çalışırım, tabi aranıza kabul ederseniz
Duruma göre cuma size katılabilirim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
030906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018301 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01