netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

e-bay'den mi almıştınız? sıfır mıydı? gümrükten nasıl geçti?

Tarih: 11 Eylül 2008, 15:30 - İp: 213.***.**5.242
bm35
bm35 (üye)
İstanbul / Amatör

buluşmayı itekleyerek kesinleştiren hemşerim Kadir'e, ev sahibimiz Selahattin abiye, tüm katılan arkadaşlara teşekkürler

çok keyifli bir buluşmaydı
4 saat yetmedi konudan konuya geçildi daldan dala geçer gibi

herkesin gözünde bi ışıltı sohbet ederken yürekten bi fotoğraf aşkı vardı.

Tophane tıklım tıklım millet maç izlerken hem de milli takımın maçını 10 kişilik bir grup hiç oralı olmayıp elde makineler tamamen başka boyuttaydı sanki.

Serkan'a bizim makineler için bi teknik servis açtırmak lazım.kabiliyeti çok

seri objektif değişimi dersi için ayrıca teşekkürler Serkan

Tarih: 11 Eylül 2008, 17:18 - İp: 213.***.**0.25
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Bu arada dostlar serkan ın Abant gezisinden bir fotoğrafı FK da ana sayfaya çıktı desteğinizi esirgemeyin ben eleştirimi yapıp puanımı verdim

Tarih: 11 Eylül 2008, 20:26 - İp: 81.***.**0.237
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

abi adam yazmış 89$ holiday gift diye bayram öncesi birde eski kutu yap demiştim sarma :D janjanlı

abi lens bu

şimdi gördüm adam zam yapmış höst dedim :DFISHEYE PELENG 3.5/8AK PENTAX MOUNT LENS

Tarih: 11 Eylül 2008, 21:00 - İp: 88.***.**8.57
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Herkese merhabalar. Dünkü buluşmayı kaçırdığım için çok üzgünüm gerçekten de ancak elimden birşey gelmedi maalesef . Artık fotorğafları bekliyorum bari onlara bakarak derin derin iç çekerim bir dahaki buluşmaya kadar.

Tarih: 11 Eylül 2008, 21:03 - İp: 85.***.**6.1
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

off neler kaçırmışım.
Ustalar da gelmiş artık, forum canlanmış.
Ama en çok da dünü kaçırdığıma yanayım

Sağlık olsun diyorum, bir dahakini 4 gözle bekliyorum.
Bu arada fotograflar harika.
Herkese selamlar...

Tarih: 11 Eylül 2008, 22:20 - İp: 85.***.**0.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

artık evimdeyim

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,benim görüşme talebimi kırmadınız,milli maçı bırakıp geldiniz..
çok çok teşekkür ederim..

tayfun sattı beni ama olsun,ödeştik

bu arada hakan a da teşekkür ederim,beni bıraktığı için.

yeni buluşmaları ayarlayalım kısa sürede..

#kad-ir' tarafından 11.09.2008 23:34:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2008, 22:47 - İp: 85.***.**1.103
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

Herkese selam arkadaşlar !!! yeni buluşmada mutlaka bende olacağım , eminim hoş sohbet geçmiştir , herkes birbirine bildiklerini anlatmıştır , bu grupla birlikte yaprakların sarardığı Kasım Ayı başında bi Abant Yedigöller yapılır diyorum şimdiden ayarlayın kendinizi...

Tarih: 11 Eylül 2008, 22:59 - İp: 85.***.**7.214
bm35
bm35 (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat, Avşar fotoğraflar çok hoş.Umaraım bende bu güzellikte kareler yakalarım .

Avşar fisheye ne gerek var 10-20 yeter derken, bana da bi fish eye aldırtacaksın.

geçenlerde Barış MANÇO'nun evinin son hali noldu? müze çalışmaları bitmiş mi diye evine doğru giderken tesadüf evin 2 sokak aşağısında jeep ine rast geldim.

herhalde satılan bazı eşyaları gibi onu da satmışlar birisine, toz içinde bakımsız duruyordu biraz içim burkuldu.

paylaşmak istedim

Tarih: 12 Eylül 2008, 00:00 - İp: 85.***.**4.55
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Aydın Bu Jeep sana yakışırdı. Plakası ile nik uyumlu. Araştır belki satarlar.

Tarih: 12 Eylül 2008, 00:05 - İp: 85.***.**9.162