Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
e-bay'den mi almıştınız? sıfır mıydı? gümrükten nasıl geçti?
buluşmayı itekleyerek kesinleştiren hemşerim Kadir'e, ev sahibimiz Selahattin abiye, tüm katılan arkadaşlara teşekkürler
çok keyifli bir buluşmaydı
4 saat yetmedi konudan konuya geçildi daldan dala geçer gibi
herkesin gözünde bi ışıltı sohbet ederken yürekten bi fotoğraf aşkı vardı.
Tophane tıklım tıklım millet maç izlerken hem de milli takımın maçını 10 kişilik bir grup hiç oralı olmayıp elde makineler tamamen başka boyuttaydı sanki.
Serkan'a bizim makineler için bi teknik servis açtırmak lazım.kabiliyeti çok
seri objektif değişimi dersi için ayrıca teşekkürler Serkan
Bu arada dostlar serkan ın Abant gezisinden bir fotoğrafı FK da ana sayfaya çıktı desteğinizi esirgemeyin ben eleştirimi yapıp puanımı verdim
abi adam yazmış 89$ holiday gift diye bayram öncesi birde eski kutu yap demiştim sarma :D janjanlı
abi lens bu
şimdi gördüm adam zam yapmış höst dedim :DFISHEYE PELENG 3.5/8AK PENTAX MOUNT LENS
Herkese merhabalar. Dünkü buluşmayı kaçırdığım için çok üzgünüm gerçekten de ancak elimden birşey gelmedi maalesef . Artık fotorğafları bekliyorum bari onlara bakarak derin derin iç çekerim bir dahaki buluşmaya kadar.
off neler kaçırmışım.
Ustalar da gelmiş artık, forum canlanmış.
Ama en çok da dünü kaçırdığıma yanayım
Sağlık olsun diyorum, bir dahakini 4 gözle bekliyorum.
Bu arada fotograflar harika.
Herkese selamlar...
artık evimdeyim
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,benim görüşme talebimi kırmadınız,milli maçı bırakıp geldiniz..
çok çok teşekkür ederim..
tayfun sattı beni ama olsun,ödeştik
bu arada hakan a da teşekkür ederim,beni bıraktığı için.
yeni buluşmaları ayarlayalım kısa sürede..
#kad-ir' tarafından 11.09.2008 23:34:48 tarihinde düzenlendi.
Herkese selam arkadaşlar !!! yeni buluşmada mutlaka bende olacağım , eminim hoş sohbet geçmiştir , herkes birbirine bildiklerini anlatmıştır , bu grupla birlikte yaprakların sarardığı Kasım Ayı başında bi Abant Yedigöller yapılır diyorum şimdiden ayarlayın kendinizi...
Sedat, Avşar fotoğraflar çok hoş.Umaraım bende bu güzellikte kareler yakalarım .
Avşar fisheye ne gerek var 10-20 yeter derken, bana da bi fish eye aldırtacaksın.
geçenlerde Barış MANÇO'nun evinin son hali noldu? müze çalışmaları bitmiş mi diye evine doğru giderken tesadüf evin 2 sokak aşağısında jeep ine rast geldim.
herhalde satılan bazı eşyaları gibi onu da satmışlar birisine, toz içinde bakımsız duruyordu biraz içim burkuldu.
paylaşmak istedim
Aydın Bu Jeep sana yakışırdı. Plakası ile nik uyumlu. Araştır belki satarlar.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
030906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018301 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk