netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Dün akşam Tophane'de toplandık.

essisman ve bm35 nikli arkadaşlarımızla yüz yüze tanışmaktan mutlu olduk.

İzmirde yaşamasına rağmen İstanbul'a her geldiğinde bizi arayan ve buluşmalara vesile olduğundan Kadir'e teşekkür ederiz.

Bayramda yapmayı düşündüğümüz Likya gezisinin altyapısını oluşturduk. Ben ve Fatih'ten başka arkadaşların da katılmaya istekli olmalarına çok sevindim. Gerçekleştirebilirsek çok eğlenceli bir gezi olacak.

Komutan'ımız da bu kez başımızdaydı.

Çok güzel sohbet ve bilgi alışverişi yaptık.

Milli takım da kazansaydı katmerli bir zevk olacaktı.

Bir dahaki buluşmalarda karşılaşmak dileği ile vedalaştık. Kırk yıllık dostlar gibi.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

#camoka' tarafından 11.09.2008 08:53:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2008, 08:15 - İp: 85.***.**9.162
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Kaptan bende bu sene seninle aynı kaderi paylaşanlardanım, valla bizim yerimizede bol bol acısını çıkart tatlin... Döndüğünde sandığın dolu olarak geleceğinden ve bize güzel bir sunum yapacağından yana da hiç şüphemiz yok...

Şimdiden iyi tatiller dilerim sana...

Estagfurullah Selahattin abicim... Senin liderliğin ve büyüklüğün bizi birarada tutup, toparlayıcı oluyor...

Dün katılan arkadaşlar ile keyif dolu ve tadı damakta kalan güzel bir gece oldu... katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Tarih: 11 Eylül 2008, 09:21 - İp: 85.***.**5.89
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Evet harika bir akşamdı , tüm katılımcılara bende teşekkür ederim umarım arayı soğutmadan tekrarları gelir Selahattin abiye de mihmandarlığından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Weary ; Hakan PM attım.

Sedat 2. ve 3. foton çok hoşuma gitti .Kadrajlarını ve yumuşak ışığın yüzeylerde bırakığı tonu çok beğendim , emeğine sağlık

Napoli'yi adımlıyoruz.

Napoli'den Vezüv yanardağının görünüşü

VEEEE iyi ki istavritim yanımdaydı dediğim favori karem

#avs' tarafından 11.09.2008 09:25:48 tarihinde düzenlendi.

#avs' tarafından 11.09.2008 09:35:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2008, 09:24 - İp: 85.***.**2.23
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Avşar gerçekten iyi ki istavrit yanındaymış. Serkan Napoli biletini almıştır bile. Sıradışı, etkileyici bir fotoğraf. Serkandan sonra sen de hakkını vermeye başladın istavrit'in. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.

Tarih: 11 Eylül 2008, 09:52 - İp: 85.***.**9.162
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Dün akşamki Tophane buluşmamızda, başta bizi misafir ettiği için Selahattin abiye, ikinci olarak da İstanbul'a geldiğinde toplanmamıza vesile olan Kadir olmak üzere katılan, katılmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Tarih: 11 Eylül 2008, 10:27 - İp: 212.***.**1.130
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

istavrit isteeeriz... istavrit isteeeriz...

#bitpire' tarafından 11.09.2008 10:58:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2008, 10:57 - İp: 213.***.**5.242
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep PM gönderdim.

Tarih: 11 Eylül 2008, 11:52 - İp: 85.***.**9.162
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Uzun süredir forumdan yazışıyoruz ama yüzyüze bazı konuları istişare etmek çok iyi geldi Bu ortamın bir parçası olduğum için çok memnunum herkese çok teşekkür ediyorum

Serkan ayarlar için teşekkür ederim ve ayrıca tozu düşürmüşsün şimdi gökyüzünü çekip baktım, Allah razı olsun ne diyim beni servise gitmekten kurtardın

Recep abi Raynox a bakım 53$ bir aksilik olmazsa alıcam sadece amazondan alışveriin prosedürünü öğreniyim sonra alım işine geçicem.

Bir sonraki buluşmada yine aranızda olmak ümidiyle...

Tarih: 11 Eylül 2008, 13:04 - İp: 88.***.**0.27
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi, cevapladım.

Emre hayırlısı olsun biraderim...

Tarih: 11 Eylül 2008, 13:37 - İp: 212.***.**1.130
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

avs abi güzel kare demekki resterasyon bitince ziyaret şart

akşamki buluşma güzel oldu,arada bir görüşmek yeni arkadaşları tanımak çok keyifli.

bitpire usta bizde kanadalı bir amcadan almıştık lens beyazrusyadan yola çıkıp gelmişti.DHL Express ile 610$+100$ kargo vermiştik 2 lense lens başı herşey dahil 425ytl ye geldi.

#onixon' tarafından 11.09.2008 14:47:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Eylül 2008, 14:46 - İp: 85.***.**2.162