netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

avs, fotoğraflarınız mimari çekimlere örnek sayılacak kalitede, tebrikler.
Selahattin Abi bu gezinizden sonra Bursa taraflarına bir gezi olursa ben de gelip katılmak isterim.
Okulumuza yapılan yeni atölye binalarının açılışından bir enstantene: Pentax 70-210mm, 180mm, f 5,6

#aydemir74' tarafından 13.09.2008 18:42:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Eylül 2008, 22:56 - İp: 88.***.**1.9
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

Temmuz' da 1 haftalık eğitim için Bursa-Merkez' e gelmiştim. Kaldığım yerden şehrin ve Uludağ'ın fotoğrafı:

Tarih: 12 Eylül 2008, 23:23 - İp: 88.***.**1.9
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Puspus bizim program esnek. Bu tarihlerde bu bölgede bulunup da bize katılmak isteyen olursa safa geldi hoş geldi. Bu katılım bir gün veya bir çay molası sohbeti için dahi olabilir. Ben iletişimi açık tutup günün fotoğrafla destekli bir özetini yaparken ertesi gün nereleri gezeceğimizi duyurmaya çalışacağım. (iletişim imkanları açık olursa tabi) İsteyen istediği süreyle bize katılabilir. Bunu teminen cep numaramı sana gönderiyorum selamlar.

Aydemir Ekim ayı içinde Bursa'ya bir gezi planımız var ancak henüz fikir aşamasında. Gerçekleşirse buradan duyururuz.

Tarih: 13 Eylül 2008, 07:55 - İp: 85.***.**9.162
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Değerli yorum ve beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Aydemir Uludağ manzarası çok güzel sadece 1-2 stop daha fazla pozlanabilirmiş

Selahattin abi sizin gezi netleştikçe ve gelecek kareleri düşündüğümüzde bizi bile heyecen basıyor

Mesleğiminde beni mimari karelere yöneltmesinde katkısı var sanırım.

Opera binası

Katedral

Tarih: 13 Eylül 2008, 09:15 - İp: 85.***.**2.23
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

slm arkadaslar.uzun zamandır bişeler yazamadım.yeni arkadaslarla forum daha da genişlemiş avs fotolar bi harika.kadir 10-20 yi elinden düsürmez oldun fotolarını heyecanla takip ediyorum.selahattın abi bulusmanızı kacırdımk aslında bende sizlerle tanısmak istiyodum.Kendi adıma üzüldüm bursa gezisimi yapmayı planlıyorsunuz

Tarih: 13 Eylül 2008, 13:31 - İp: 85.***.**1.203
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Herkese merhabalar..
Hayyam da Tamron 90mm f2.5 manuel objektifi bir satıcıda 200ytl ye buldum durumu fena gözükmüyodu fakat alıp inceleme imkanım olmadı.
Recep abinin kullandığı raynox 2.x almayı düünüyodum fakat bu fiyat olarak daha cazip geldi. Objektife biraz nette baktım gayet iyi sonuçlar verdiğini performansının iyi olduğunu okudum, aksi görüş belirtecek olan varmı hafta içi almayı planlıyorum.

Tarih: 13 Eylül 2008, 20:13 - İp: 85.***.**5.140
sertan__
sertan__ (üye)
İstanbul / Meraklı

herkese selam arkadaşlar !!!!
avs , ikinci fotoğrafında kadrajı güzel ayarlamışsın tebrik ederim.
Yawww arkadaşlar yakında İstanbulda buluşma varmı bu aralar?? olursa, haberimiz olsun en sonuncusuna gelemedik
Selahattin abi ,Boğazda Yat yarışı yokmu bu aralar?? konuşlanırdık Beykoz sahiline

Tarih: 13 Eylül 2008, 22:57 - İp: 85.***.**3.35
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Hondam biz yarışlara gidersek kıyıdan seyirci olmayız bizzat içinde oluruz. Hem yer içer hem de fotoğraf çekeriz. Arkadaşlarımız sağmolsun
Bu konuda heberler çok içaçıcı değil F1 hariç Türkiye birçok uluslararası spor aktivitesinin dışına çıkarıldı. Ülke bazında olanlar da hem sınırlı hem renksiz oluyor.

Buluşmaları belki ayda bir rutin hale getirebiliriz. Bizim çekirdek kadromuz zaten en az ayda bir iki kere toplanıyoruz.

Tarih: 14 Eylül 2008, 11:31 - İp: 85.***.**9.162
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Diyarbakır-İstanbul hava koridoru

Pentax K20D - 18-55 AL II

----------------------------------------------------

Pentax K20D - Pentax SMC-M 100mm f/2.8 Prime

Not: Japonca yazıların ne anlama geldiğini sormayın vallahi bende bilmiyorum bulduğumu kopyaladım, reklam afişi çalışmaları için egzersiz yapıyorum

#pesmerge' tarafından 14.09.2008 12:58:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Eylül 2008, 12:47 - İp: 88.***.**9.129
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

avs ,seriye devam..merakla bekliyoruz devamını.

esisman, istersen bende manuel tokina 60-120 2,8 tokina var. hiç kullanmıyorum.çok temiz bir lens.
bir de 50 mm 1,4 var. uygun bir şeyler yaparım..
geniş açı konvertör ve kit lens isteyen olursa onlarıda değerlendirmek istiyorum..
fazla ıvır zıvır oldu dolabımda.

selahattin abi,siz görüşmeleri rutin hale getirin katılmaya çalışırız..
şöyle bir cumartesi istanbul turu yapalım.
sokaklar,camiler,kiliseler,iskeleler.
nefis olur..

Tarih: 14 Eylül 2008, 15:04 - İp: 85.***.**7.135