netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Organizatör mü?

İftardan sonra 20:30 gibi Tophane diyelim arkadaşlar o zaman. 6 kişi olduk bile, daha fazla olacağımızı tahmin ediyorum. Çarşamba akşamı görüşmek üzere...

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:44 - İp: 85.***.**0.248
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

biraz da fotograf ekleyelim.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:53 - İp: 85.***.**7.154
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:55 - İp: 85.***.**7.154
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:55 - İp: 85.***.**7.154
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

++ yazın listeye benude;

avs abim SR açık kalmış istavrit varken netliği bayabir kesmiş;

kad-ir 10-20 bağımlılık yaptı anlaşılan =)

esisman pentxada vardı son anda kaçırmıştım 2000mm f8 yada f11 mirror , 1000 likler çok rahat bulunuyor rusya-beyaz rusyada.

Tarih: 9 Eylül 2008, 09:01 - İp: 85.***.**2.162
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Bende buluşmaya katılmak için elimden geleni yapacağım

Evet Serkan SR yi sürekli unutuyorum hala ısınma turları devam ediyor benim için

Roma'da son adımlar ;

Aşk çeçmesi

İspanyol Merdivenleri

Meçhul asker anıtı

Colosseum

Tarih: 9 Eylül 2008, 09:28 - İp: 85.***.**2.23
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar o zaman Çarşamba 20.30'da Tophanede buluşuyoruz. Müzede gerçekten çok güzel fotoğraf sergileri var. Ancak 18.00'de kapandığına göre müze ziyareti yapmak isteyenler daha erken gelip ziyaretini yapmak durumunda kalacak. Ben önceden gelip müzeyi de gezmek istiyorum.

Komutanım ben bu konuyu uzun zamandır dile getiriyorum. Eğer müsait isen randevuya sen de gelsen de hazıtr forumu en çok ziyaret eden ve fotoğraf yükleyen arkadaşlar bir araya gelmişken bunun nasıl yapılabileceğini konuşsak.

Avşar, önce Serkan daha sonra sevgili Erhan ve sen bize bu yaz mükemmel bir sanal Avrupa turu yaptırdınız. Üçünüze de kocaman bir

Tarih: 9 Eylül 2008, 10:19 - İp: 85.***.**4.11
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Serkan o objektifi elde taşımak bir yerden sonra imkansız çok ağır

Aranıza katılmayı çok isterim ama iftarı evde(sarıyerde) yaptıktan sonra oraya gelmem biraz geç olur misal 9 gibi. Muhabbet tophanedemi olacak yoksa bir yerlere gidilecekmi?

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:30 - İp: 85.***.**5.183
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Selahattin abi, konuya birtek sen müdahil oldun ve zaman zaman dile getirmemize rağmen bu konuda kimse olumlu/olumsuz bir katkıda bulunmadı... bende gelmeye çalışacağım...

Yoğun talep üzerine birkaç yemek fotosu

#Komutan' tarafından 09.09.2008 12:40:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:34 - İp: 85.***.**5.89
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

İftara bu kadar varken de olmaz ki canım.

Çarşamba akşamı milli maçta varmış, onu unutmuşuz.

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:52 - İp: 212.***.**1.130