netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Recep;
Oruçta amaç Nefsimize hakim olmak değilmidir zaten...

Tarih: 9 Eylül 2008, 13:11 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar buluşmayı eğer Kadir de o gün İstanbul'da ise Perşembeye alalım. Her açıdan daha isabetli olacak gibi.

1) Çarşamba milli maç varmış
2) Perşembe İM Saat 20.00'ye kadar açık üstelik de halk günü olduğundan ücretsiz.

Bu durumda uyarsa buluşmayı Perşembe 20.30'a alalım. Uygunsa Kadir bunu teyid etsin.

Komutan döktürmüşsün. Hepsi süper. Yeni bir topik konusunda esasen herkes mutabık. Ancak doğal olarak insanlar bunun nasıl olacağı konusunda bilgi sahibi değiller. Alternatif çözümler konusunda bizi bilgilendirirsen uygun bir yola girebiliriz. Bu nedenle toplantıya katılabilirsen hem bizi aydınlatırsın hem de bir yüzünü görmüş oluruz.

Esisman Tophane her yerden ulaşım kolaylığı olan bir yer diye seçtik. İM de zaten orada. Sen çok rahat yetişirsin zira toplantıların başlangıç saati belli ama bitiminin saati yok. Bazı arkadaşların toıplantıyı Apik işkembecisinde noktaladıkları konusunda duyumlar aldım. Dağılma en erken 24.00'te oluyor. Bu arada işi olan varsa ayrılıyor. Anlayacağın esnek bir buluşma.

Tarih: 9 Eylül 2008, 13:25 - İp: 81.***.**8.226
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

perşembe akşamı dönüyorum selahattin abi

Tarih: 9 Eylül 2008, 14:01 - İp: 88.***.**1.143
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

ÇARŞAMBA 20.30

Tarih: 9 Eylül 2008, 15:35 - İp: 81.***.**8.226
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sinan nefis de bir yere kadar.

Çarşamba

Tarih: 9 Eylül 2008, 16:27 - İp: 212.***.**1.130
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

epeydir konuya girip okuyamadım.. bu hafta antalya dışındaydım, sivas yolunda bir de kapadokya ya uğradık.. 1 saat kadar ufak bir gezinti yaptık.. fotoğrafları inceleyince atarım birkaç tane..

yüklenen fotoğraflar çok güzel gerçekten.. her biri birbirinden özenli.. ama beni duygusal olarak da etkileyen, atlı heykelin olduğu meydan fotoğrafı roma gezimde ton balığımı o çeşmenin önünde oturup yemiştim..

roma gerçekten çok büyüleyici bir şehir, çok beğendim.. ne paris ne amsterdam ne de venedik beni bu kadar etkiledi.. gezdiğim şehirler arasında roma bir numara benim için

selahattin abimin gezi planlarına takıldım.. ah ah, resmen ağzınızdan bal damlıyor abicim.. bursa gezisini kesinlikle yapmalıyız, siz bana ben de size hoşgeldiniz diyebilirim böylece

istanbul gezisi de şahane, katılmak istedim ama bu hafta mümkün değil. gelecek haftasonu ben de istanbula geleceğim, tarih kesinleşince ben sizi bilgilendiririm, tekrar bir buluşma ayarlarız umarım..

fatih abime makina yaramış, motor da öyle.. elinize sağlık fatih abicim, kareler yaz sonunu çok güzel özetlemiş. boş mekanlar yumuşak ışık çok hoş olmuş.. elinize sağlık tekrar.

ahmed abinin fotoğraflarını başka bi platformda gördüm, gerçekten hepsi çok etkileyici.. k20d nin DR si de ayrıca etkiledi beni.. eline sağlık abicim..

kadir abimin de deniz fotoğrafları harika, polarizeli gibi çıkmışlar resmen, çok başarılı..

roma fotolarının sanatçısını da tebrik ediyoruz :D tebrikler avs..

rizeden kareler de çok güzel..

unuttuklarım varsa affola..

Tarih: 9 Eylül 2008, 17:06 - İp: 88.***.**7.83
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sinan abimin yemek fotoğraflarını atlamışım

gerçekten çok iştah açıcı, renkleriyle de çok başarılı fotoğraflar.. elinize sağlık abi

Tarih: 9 Eylül 2008, 17:09 - İp: 88.***.**7.83
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi perşembe benim içinde çok daha iyi olur ama elimden geldiğince çoğunluğa riayet ederim çarşamba da olsa gelmeye çalışıcam ama haberiniz olsun iftardan sonra evden çıktığımda 9 dan önce orada olmam pek mümkün değil. Özel mesaj atıyorum

Tarih: 9 Eylül 2008, 20:45 - İp: 78.***.**7.64
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Böyle buluşmaları herkese uygun düzenlemek mümkün olmuyor. Biz buradan duyuruyu yapıyoruz müsait olan müsait olduğu zamanda katılıp ayrılıyor. Yani oldukça esnek. Kimsenin kimseye gücenecek bir durumu yok. Mesajı cevapladım.

Tarih: 9 Eylül 2008, 21:40 - İp: 85.***.**4.11
bm35
bm35 (üye)
İstanbul / Amatör

herkese iyi akşamlar, merhabalar

2004 senesinden bu yana netfotoğraf forumlarını okuyarak çok şey öğrendim

sizlerin ve bizim aracımız netfotograf ın sayesinde yaklaşık 1 aydır k20d sahibiyim artık
objektifler: sigma 18-200 / sigma 10-20 / pentax m 50mm 1.4

sesim solugum çıkmadan hiç konu açıp yazmadan beslendim hep

başka bir nickim vardı, daha anlamlı bir nick seçtim kendime bm35

hayranı olduğum Barış MANÇO ve Bob MARLEY in baş harfleri ve İzmir'li oluşumdan ötür 35 ide ekleyerek nickimi oluşturdum

şimdi bende varım artık

şunu söylemeden geçemeyeceğim forumlardaki en güzel, en keyifli baktığım konu bu konu herkese çok teşekkürler

çarşamba günkü (yarınki) buluşmada bende varım.yalnız sizleri nasıl bulacağım

internete biraz fotoğraf ekledikten sonra foruma koyacağım görüşmek üzere

#bm35' tarafından 09.09.2008 21:54:47 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Eylül 2008, 21:54 - İp: 85.***.**1.52