netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Avs;

Pantheonu 3-4 stop eksik pozlayıp tepeden giren ışığın süzülüşünü ön plana çıkarmayı denedin mi? Bir de bu sizin istavritler özellikle bu tip katedral, saray tarzı geniş iç mekanlarda çok iyi iş çıkarıyor. Onixon'dakiyle seninki aynı galiba. Markasını ve nereden aldığını söyleyebilir misin, bir mahsuru yoksa.

Tarih: 8 Eylül 2008, 12:04 - İp: 213.***.**5.242
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Bitpire;

Phanteon u farklı kadrajlarla ve stoplarla pekçok kez kareledim. Aslında karenin orjinali çok daha karanlık ancak duvarlarda da pekçok detay olduğundan HDR simülasyonu yaparak sundum. İlerleyen zamanlarda farklı kadraj ve ışıkta başka karelerinide sunmaya çalışırım ;-) . Evet kullandığım balıkgözü Serkan'nın meşhur istavriti ile aynı zaten bana da o bulaştırdı bu sevdayı . Lensi 2. el olarak ebay dan aldım Peleng 8mm fisheye

Tarih: 8 Eylül 2008, 12:25 - İp: 85.***.**2.23
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Selahattin abi.
Aşar abi fokus yapınca önü daha da uzuyo nasıl ağırdı anlatamam hakikaten kas yapmıştı kollarım

Bu arada mahsuru olmaz ise müsait de olursam buluşmanıza bende gelmek isterim.
Saygılarımla...

Tarih: 8 Eylül 2008, 13:10 - İp: 81.***.**2.143
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler Avs. Ben Pantheonu 4 sene önce geniş açısı 37.5mm den başlayan kompakt makinemle çekmiştim. Daha doğrusu çekememiştim. İçim gitmişti o zaman, keşke iyi bir makinem olsaydı diye. Sayende bir uktemden kurtulmuş oldum.

Tarih: 8 Eylül 2008, 13:43 - İp: 213.***.**5.242
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğrafların güzelliği artık tescillendi,
güzel oluşan dostluk neticesinde bu başlık altında farklı il ve ülkelerden de olsa aile gibi olduk, kimilerimiz ailece görüşür oldu, kimilerimiz sıkı dostlar edindi, makinalarımız değişsede Topiğimiz değişmedi, paylaşımımız eksilmedi, bu paylaşımımızı yeni bir topic altında devam ettirsek fotoğraflarımızı orada paylaşsak nasıl olur acaba??? Bitpirenin güzelim fotoğraflarından sadece bu başlığı takip ettiğimiz için çok defa mahrum oluyorum/oluyoruz... yada farklı marka makinası olan arkadaşlar fotoğraf yollamaya çekiniyorlar... Amaç K10D-K20D incelemek değilde, birbirimize birşeyler katmak ise bu paylaşımı acaba yeni bir topic ile daha da arttırabilirmiyiz...

Tarih: 8 Eylül 2008, 16:42 - İp: 85.***.**5.89
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Selahattin abi, modern sanat 18:00'e kadar açık, sadece perşembeleri 20:00'ye kadar, hafta arası çoğumuz yetişemeyiz...

Tophane sohbet için bence de uygundur..

Tarih: 8 Eylül 2008, 21:06 - İp: 85.***.**0.248
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

asıl organizatör gelmiş işte..
recep

ben yarın sabah geliyorum,çarşamba akşamı nasıl uygun mu sizce

Tarih: 8 Eylül 2008, 22:01 - İp: 85.***.**9.117
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Selehattin abi bana her yer uyar. yeri ve zamanı söyleyin yeter

#melrock' tarafından 09.09.2008 07:51:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Eylül 2008, 22:17 - İp: 85.***.**4.18
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Eğer gün ve saat uyarsa bende aranızda olmak istiyorum... Tophane fena olmaz gibi geliyor ama herkes için ulaşılabilir olmasıda önemli. Bana Tophane uyar arkadaşlar....

Tarih: 8 Eylül 2008, 22:37 - İp: 88.***.**7.13
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Tophane benim için de uygun, eğer bir aksilik çıkmazsa rahatlıkla katılabilirim.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:19 - İp: 85.***.**6.1