netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

rüzgae2 teşekkür ederim.Expodisc gerçekten her ışık ortamında çok başarılı beyaz dengesi yapıyor.Kamer ithlat getiriyor.Sitesine bakarsın.

Erhan abicim çok teşekkürler.Kubbe 10-20mm ile çekildi.Amca 50mm 1.4 ile amcayı çektim.Arkadaki Allah yazısı gerçekten o boyuta yakın ancak yere çömelip alttan çektiğim için biraz daha büyük gözüküyor.O fotoğrafı çok sevmiştim Erhan abi ama Ara Güler üstadın aynı yerde siyah beyaz bir yaşlı kadın çalışması varmış.Kopya gibi algılanacak (((

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:29 - İp: 88.***.**9.213
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

rüzgae2 teşekkür ederim.Expodisc gerçekten her ışık ortamında çok başarılı beyaz dengesi yapıyor.Kamer ithlat getiriyor.Sitesine bakarsın.

Erhan abicim çok teşekkürler.Kubbe 10-20mm ile çekildi.Amca 50mm 1.4 ile amcayı çektim.Arkadaki Allah yazısı gerçekten o boyuta yakın ancak yere çömelip alttan çektiğim için biraz daha büyük gözüküyor.O fotoğrafı çok sevmiştim Erhan abi ama Ara Güler üstadın aynı yerde siyah beyaz bir yaşlı kadın çalışması varmış.Kopya gibi algılanacak (((

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:30 - İp: 88.***.**9.213
futfi
futfi (üye)
İzmir / Amatör

sevgili abilerim kusura bakmayın fotorafçılığa aşırı derecede ilgim var ama pek bi bilgi sahibi ve bir fotoraf makinesine sahip değilim.

sevgili AHMED abi ben öğrenciyim ve okulun fotorafçılık kulubunun derslerine bile kendi derslerimden dolayı gidemiorum bu yüzden sena imrendim desem yalan olmas bu yüzden seni ve diğer abilerimi işlerinden zaman ayırıp fotoraf çekmek için harcadığı zaman için kutluyorum... ( belki garip gelebilir ama beni gerçekten şaşırtıyorsunuz )

herkese saygılar iyi geceler.

#futfi' tarafından 17.04.2007 23:32:52 tarihinde düzenlendi.

#futfi' tarafından 17.04.2007 23:35:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:30 - İp: 85.***.**6.189
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

#amati' tarafından 17.04.2007 23:41:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:31 - İp: 88.***.**9.213
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed,
Ara Güler usta fotğrafını görse ancak gurur duyardı.
Gerçek liderler/öncüler kendilerini takip edip bir adım öne geçenler oldukça mutlu olanlardır. Dert etme. Kopya edilmiş hissederse de o gerçek öncü/lider değildir demekki, yine dert etme..

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:43 - İp: 88.***.**9.22
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan abi çok özel bir söz söyledin,ama gerçek lider aynı zamanda birlikte olduklarını iyi motive edebilendir.Sen de bunu çok iyi yapıyorsun abi
Bu arada siteye yüklenmiş en güzel lale olmuş.Eline sağlık.

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:53 - İp: 88.***.**9.213
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili amati, özellikle Nikon sahibi arkadaşlarım Pentax'ımın renklerine ve otomatik WB inanamadıklarını ifade ettiler. Expodiskin işe yaradığı ve gerekmediği durumları tek tek yazar mısın? Masrafa girmeden önce gerektiği durumları tam öğrenelim ki sonra kulaklarını çınlatmayalım. Her yer değiştirdiğimizde ışık değiştiğinden kullanmak gerekiyor mu? Yani en belirgin yararı ne tür ortamda sağlıyor?
sevgili erex, arkadaş acımasız acılı eleştiri istemişti onu kırmamak için öyle yazdım. Yoksa çiçek pasajından alınan sarı laleri severim, nerelere dikileceği konusunda sıkıntı yaşanan 1,5 milyon laleyi hala anlayamadım.

#hamsikoy' tarafından 18.04.2007 00:25:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Nisan 2007, 23:57 - İp: 88.***.**9.253
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Dostlar fotoğraflarınız çok güzel. Ahmet özellikle macroya biraz ara verip bu tarz fotoğraflar çekmen hoşuma gitti, hepside çok başarılı dostum. Erex senin fotoğraflarında bence çok güzel, netlik ve alan derinliği çok başarılı. Sdryrdkn ise gerçekten fotoğraf çekmeyi kompozisyon olarak çok iyi yapıyor, en basit bir konuyu bile çok çekici hale getirebiliyor.

Dostlar tam boy yükleyebilmek için imageshackte hangi seçeneği seçiyoruz?

Tarih: 18 Nisan 2007, 00:05 - İp: 88.***.**8.118
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

asinan,
tam boy yüklemek imageshack de ancak kaliteyi düşürürsen mümkün. Çünki en fazla 1,5 MB' a izin veriliyor.

Tarih: 18 Nisan 2007, 00:29 - İp: 88.***.**9.22
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

amati, realfriend, erex, asinan. teşekkürler hepinize. uğraşıyorum kendi çapımda. hala insan manzaraları için 50-200 ya da farklı bir tele objektife sahip olamadim. bi de öle lensim olsun istiyorum!! ama olamıyo, bi 250 ytl çıkartamadım yahu!.. öğrencilik işte

bu aralar raw fotoğrafların ne kadar farklı kalitede olduğunu farkettim.. gerçekten müthiş olduğunu tekrar anladım. ah bi de adam gibi lensim olsa.. erex abiye sorduğum kadarıyla 18-200 tamron fena değilmiş. ama iyi para istiyolar, bir başka bahara kaldı anlaşılan..

ya bursa'da bana iş ayarların haftada 1-2 gün gidip biraz para biriktireyim. elektronik mühendisliği öğrencisiyim, ne iş olsa yaparım

Tarih: 18 Nisan 2007, 00:40 - İp: 85.***.**1.101