Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Onixon
Makinayı P moduna aldığında makinanın önceliği neye vereceğini ayarlıyorsun; depth alan derinliği önceliği, speed hız önceliği, MTF lensin karakeristiğine göre.
Benim resimleri beğenmene sevindim.Sağol.
teşekkürler :=) abi.
Onixon AV ve TV modunda boş düğmenin iso ayarı yapması çok çok iyi oldu.Çok işime yarıyor.Sağol.
Arkadaşlar nihayet makineme kavuştum..Tam 27 günde..Çok kısa sürdü değil mi..Aslında 34.günde kavuşacaktım ancak salıya kadar bekleyemedim ve 25 km uzaklıktaki komşu ilçeye giderek aldım makinemi..
Şimdiii hadi bakalım oku okuyabilirsen 360 sayfayı..Nerden başlayacağım, ne yapacağım bilmiyorum.Pil ömrü ne kadar.yazılım güncellemesini nasıl yapacağım..Bunların hepsi bi yerlerde geçti ama şimdi onları nasıl bulacağım bilmiyorum..neyse sizler devam edin ben şu sayfalardan özet çıkararak bir sonuca ulaşmaya çalışayım
Haa bir de garanti belgesi bomboş..Şuna bakın
Bu işe yarar mı yoksa fatura yeterlimidir
allah kavuşturmuş. [>:D
Sevgili lazut, gözün aydın... ilk 300 sayfanın özetini çıkarmıştım, bir türlü hızla ilerleyen sayfa sayısına yaklaşamadığım için henüz paylaşmadım. özelden e-posta adresini verirsen gönderirim.
Lazut, hayırlı olsun. Fatura yeterli
Fatih abi, lensin karakteristiği derken sadece Pentax lensleri için mi geçerli?
@lazut,
Hayırlı olsun.
360 sayfa gözünü korkutmasın. Eminim ki hepsi bildiğin şeyler.
Kısıca cevaplayacak olursam :
Pil ömrü düzgün şarzla kullanırsan, ben ilk aldığım heyecanla iki üç gün sürekli çekim yaptım bir sıkıntı olmadı. Tam süre ne kadar diye sorarsan açıkçası bilmiyorum. Ben daha sonra batery grip de aldım, aklımda pil sorunu yok.
Günceleme: Çok basit. en son 1.11 yayınlandı. Yayınlanan dosyayı sıkıştırılmış ise açıyorsun. Uzantısı .exe olan dosyayı çalıştırıyorsun. Çalıştırdaktan sonra "FWDC162B.BIN" diye bir dosya oluşacak. Bu dosyayı SD karta kopyala, makineye tak, menü tuşu basılı iken makineyi aç, ekranda "YES" de. 90 saniye sonra işlem tamam. Sonra kartı çıkar yüklediğin dosyayı sil. Bu işlemi yaparken piller tam dolu olsun.
Tekrar güle güle kullan.
#foxfo' tarafından 18.04.2007 23:41:44 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192103 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -