netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili lazut,
izmitin içindeyim, yazın geldiğinde bir akşam yemeğe beklerim. Makinayı çözmen zor olmayacak, denemen gereken otomatik çekme ayarları olmadığı için... Ne (ayar) veriyorsan o çıkıyor...
Benim bugünlerde başımı ağrıtan yönü AF (otofokus) olayı... anlaşamıyoruz bir türlü. Çektikten sonra bakıyorum, kırmızı ışığın yandığı nişanladığım yere odaklamamış.
Sadece bizim makina değil, fuarda özellikle bu açıdan denediğim Sony A100 ve Canon D400 ile de durum aynı.

#hamsikoy' tarafından 19.04.2007 12:59:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2007, 09:15 - İp: 213.***.**1.171
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Lazut abi hayırlı olsun makinan. Pembe kayalıkları bende bilirim, çok gittim kefkene küçüklüğümde

Tarih: 19 Nisan 2007, 11:42 - İp: 88.***.**5.71
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar 2 GB üzerinde kaliteli SD kart markası söyleyebilir misiniz? (kullanıp tecrübe edilmişse tam süper olacak)

Tarih: 19 Nisan 2007, 11:52 - İp: 213.***.**1.50
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın lazut, makineniz hayırlı olsun, bu aralar fazla takip edemiyorum, inanki çok sevindim sizin adınıza. Güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Amati, fotoğrafçılıkta yeniyim diyorsun ama fotoğrafların çok güzel. Tabi bu başarı sadece makine bağlı değil. Bakış açın çok iyi. Çok daha güzellerini çekeceğinden hiç şüphem yok.

Tarih: 19 Nisan 2007, 12:02 - İp: 212.***.**0.50
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

@hamsiköy
Bilgilendirme için teşekkürler.

Tarih: 19 Nisan 2007, 12:13 - İp: 85.***.**0.251
futfi
futfi (üye)
İzmir / Amatör

sevgili lazut hocam gözün aydın. hangi lens aldığını sorabilirmiyim internetten almadığına göre lens farklı sanırım.birde daha neler aldın makinenin yanında merak ettim.
saygılar...

Tarih: 19 Nisan 2007, 12:51 - İp: 88.***.**1.34
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Sigma 17-70 le almış olacaktı .

Tarih: 19 Nisan 2007, 12:58 - İp: 85.***.**5.54
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Sigma 17-70 almış. Fotoğraftan tanınıyor.
Lazut gözünaydın. Güle güle kullan.

Tarih: 19 Nisan 2007, 13:08 - İp: 213.***.**5.242
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

lazut,
makinen hayırlı , ışığın bol olsun. makine hepsiburada'dan mı geldi yoksa iptal edip başka yerden mi aldın?

Tarih: 19 Nisan 2007, 13:40 - İp: 81.***.**7.88
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

bu arada fotoğraf gönderen tüm arkadaşları tek tek tebrik ediyorum. hepinizin eline sağlık. gerçekten de insanlardaki ilerlemeler çok açık görülebiliyor. Topic'in ilk başlarındaki fotoğraflarla son 1 aydır gönderilenler arasında çok büyük ilerlemeler var.

Tarih: 19 Nisan 2007, 13:44 - İp: 81.***.**7.88