Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
lazut güle güle kullan...hamsiköy ne yalan söyleyim bir önceki fotoğrafın çok hoşuma gitti..ellerine sağlık...taş olayına gelincede taşa uğraşan boşa uğraşır derler ama allaha şükür bir kaç lira kazanıyoruz ..dağ bayır geziyoruz spor oluyor hemde...
shn58, sevgili ruzgar2 gelmişken onun resimli anlatımıyla, footoğraf yükleme
BURADA
sevgili realfriend ben bu resim yükleme olayını nezaman anlatmışım...
alkolü azltma kararım tam zamanında olmuş.. yaşımız ilerlemiş beden kaldırmıyor artık..
#ruzgar2' tarafından 19.04.2007 22:02:45 tarihinde düzenlendi.
ruzgar2, Dante gibi ortasındayız ömrün.
Buradaki insanların birbirine bildiklerini aktarma isteği gerçekten çok güzel ve gerçekten insanlar aile gibi. Bunu fuarda standa giderek daha iyi anladım
sevgili realfriend abim paylaşım için teşekkürler yok yok bende daha ufağım bende azaltayım ozman
#futfi' tarafından 19.04.2007 22:16:38 tarihinde düzenlendi.
realfriend bu yaşımın 2 katı daha yaşayım daha başka bir şey istemem...ondan sonrası kara geçer..
futfi 35 den sonra azalt yoksa bünye dur kardeş yeter diyor...
tamam bu yazılanları dikkate alıcam bu arada ruzgar2 abim bende amasya lıyım en son sonbaharda gitmiştim amasyaya ve okadar güsel çekilcek şeyler vardı ki heryer yem yeşil yerlerde kuru yapraklar ozman makinem olmadığı için kahrolmuştum hoş şimdide yok ya
lazut abim makineyi kurcalamaktan gelemedi daha galiba.haydi lazut hocam gelde fotolarınla renklendir şurayı
sevgili rüzgar2;
bana tarif etmiştin fotoğraf yüklemeyi şekillerle, çok da makbule geçmişti.
hamsiköy;
2 GB kingston kullanıyorum çok da memnunum ama onixon raw formatı sürekli övüyor, biraz çalışayım fırsat bulursam hakikaten jpeg e göre kalite farkediyorsa (ki ben bir fark göremedim) 4 GB almayı düşünüyorum.
arkdaşlar şu alttrafa dononımı nasıl yzıyorsunuz?
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192103 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -