Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Onixon ve Hamsiköy verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Endorf, özelden bir mesaj gönderdim.
Fuarda 50-200 lensi denedim. Uzakları çektim hepsi yanlış odaklanmış. Bunlar net çıkanlar, Pentax yüzleri:
Bu da benim 24-70 ile Sinan tarafından çekildi...
#hamsikoy' tarafından 17.04.2007 19:41:18 tarihinde düzenlendi.
Meriç nehri Edirne.10mm
eline sağlık amati, tropikal mekan gibi.
ya birşey sölicem ben şöle bir bölüm açılsa güzel olmaz mı?
mesela benim gibi amatörler bir pozu çeker sonra teknik olarak ne yapmak istediklerini anlatırlar.
ellerindeki imkanlarla.
siz ustalarda bize yol gösterseniz. bir nevi reçete yazsak.
bugun farkettim shelbinin kitabında böyle reçeteler vardı. her resim için bizde böyle birşey yapamaz mıyız dersini?
yani galeriler genelde teknik detay için yeterli olmuyor.
ayrıca benim gibi 22 yaşında elinde dijital kamera almış insanların bilgiside kısıtlı. bölece daha iyi bir öğrenme savhası geçirmez miyiz biz. belki bizde birgün güzel fotograflar çekmeye başlar ve başkalarına söleriz.
farkındayım buradada böyle şeyler yapıyorsunuz. ama ben açıkçası bu topice resim yüklemeye korkuyorum artık. yani sizin resimlerinizi görünce daha çok emeklediğimi düşünüyorum.hani ayrı bir bölüm tamamen bu tipte gidemez mi ki ?
Mimar sinan ustanın muhteşem Selimiyesi ana kubbe.Yanlışlıkla jpeg çekmişim sigma 10-20mm
13mm f:11 2" iso200 expodisc
#amati' tarafından 17.04.2007 21:56:06 tarihinde düzenlendi.
amati exif bilgileri ne peki mimar sinanın. muhteşem olsun. valla muhteşem eline sağlık
petronius. exif bilgileri üzerinde mevcut.
sevgili üstadlar exif bilgilerine nasıl bakıcaz cahilliğimi affedin
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455527 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -