netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Bizde yurt dışından bir kuzen mi bulsak acaba.

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:21 - İp: 85.***.**4.121
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

valla en ucuz cozum bu
tavsiye ederim

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:23 - İp: 88.***.**5.151
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Ben 50 mm f:1.8 mf yi Bursadan 80 ytl ye buldum . Üzerindeki uv filtreyi düşünce 60 ytl .İstanbuldan 30-40 liraya rahatca bulunur.
Bu arada Asinan ve Kod'a diğer forumdaki destekleri için teşekkürler.

#fhakguder' tarafından 21.01.2007 02:28:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:25 - İp: 85.***.**1.5
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Sandisk ExtremIII 133x yani 20MB/sn okum-yazma hizinda.
ancak ornek olarak bahsettigim transcend 150x hizinda. hadi markadan dolayi hizin bir miktarinin gercek olmadigini bile dusunsek yine de en az sandisk kadar hizli demektir. ayrica dikkat edersen soyledigim fiyatlar 4GB kapasite icin. ama gittigidiyor'dakiler muhtemelen 2 GB'tir.

tabi su anda piyasadaki en hizli kartlar sandisk'in extremIV kartlari. tam 266x 40MB/sn okuma-yazma hizinda. fakat onlarin da sd versiyonlari cikmadi. sadece cf modelleri var malesef. ayrica fiyatlari da cep yakiyor.

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:27 - İp: 85.***.**9.110
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

evet 2gb fiyatıydı sanırım..ustune ihtiyac duymam sanırım,yinede imkan varken ordan getirtmek mantıklı geldi bana..orda bi iki arkadasım daha var onlarlada iletişim kursam iyi olacak,fiyatlar neredeyse yarıyarıya

k10d++kit 50-200+trascend 4gb +sigma17-70= hayat boyu fotografını cekmek zorunda kalacagım bır kuzen

iyi anlaşma bence

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:35 - İp: 88.***.**5.151
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Bizde bahaneyle senin kuzeni burada tanımış oluruz.

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:37 - İp: 85.***.**4.121
canbasri
canbasri (üye)
Çanakkale / Meraklı

Transcend iyidir...En azından bu videoya göre...

http://www.youtube.com/watch?v=ACUnPfVuBZg

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:43 - İp: 88.***.**1.108
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sondaki atp pro max daha iyiymiş 8 sanıye

Tarih: 21 Ocak 2007, 02:50 - İp: 88.***.**5.151
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

ganjin bendede bir yeğen var abd den ve yazdıklarını-cevaplarını takip ediyorum.lens için şimdilik 17-70 benim tek tercihim olacak.body i hangi siteden almayı düşünüyorsun?ayrıca pentax ın euro garantisi tr için gecerlimi bilgisi olan?
yeğeninin makinalar hakkında bilgisi varmı getirdiği bodynin sağlam olmama ihtimali beni en çok düşündüren olay.

Tarih: 21 Ocak 2007, 11:15 - İp: 88.***.**7.103
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

herhangibir siteden almıycam..kuzenım kendisi alıp getirecek..makinalar hakkında bilgisi yok ancak bir sorun olacagı yada orada kendisini kazıklamaya calısacakları gibi bir dusuncem yok..kazıklamak bizim dilimizde kullanılan bir cumle malesef..avrupa yada amerikadan gelen malların sadece kendi ulkelerinde garantisi var,yanı bir sorun cıkarsa oraya yollamak gerekiyor,ancak cogu kısıden duyduguma gore buradaki servisten daha hızlı yapıp gonderdikleride oluyormuş..musteri memnuniyetide bizim dilimizde olan ama kullanmadıgımız cumlelerden malesef..benim sorun cıkacagına dair bir korkum yok,cıkarsada galiba dunyanın en sanssız adamlarından biri olurum
17-70 benimde aklımda şimdi ancak onuda kuzenımden istemek biraz ayıp olur gibi geliyor hafıza kartıda cabası

Tarih: 21 Ocak 2007, 12:10 - İp: 88.***.**5.151