netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Pazarbey 0 212 335 97 22 nolu telefondan Reproset (Sigma) yı arar oradan Timur bey ile (Ürün müdürü) görüşürsen Pentax uyumlu 18-200 lens dahil tüm ürünlerinin bu ay içinde Türkiyede olacağını öğrenebilir gelecek ürünlerden birini kendine ayırtabilirsin.Çünkü bildiğim kadarı ile gelecek ürünlerden büyük kısmı şimdiden satılmış durumda.
Detayları verdiğim numaradan Timur bey ile görüşüp öğrenebilirsin.

Tarih: 21 Ocak 2007, 21:42 - İp: 88.***.**2.92
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

TEşekkür ederim.

Tarih: 21 Ocak 2007, 21:46 - İp: 85.***.**7.141
ahmet79
ahmet79 (üye)
Antalya / Amatör

amati resimlerin çok güzel ellerine sağlık.özellikle son yüklediğin köz resmini ben çok beğendim.devamını bekliyoruz senden.

Tarih: 21 Ocak 2007, 22:00 - İp: 88.***.**9.243
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

kees,çok teşekkür ederim.

Tarih: 21 Ocak 2007, 22:20 - İp: 88.***.**2.153
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bir k10D kullanmayıcısı olarak bende görüşlerimi yazabilirmiyim.

K10D nin renk doygunluğu gayet iyi görünüyor, acaba kamera içinden renk doygunluğunumu artırıyorsunuz ? Ben dia ya yakın bir renk doygunluğu görüyorum sanki. Genelde renk tonları yönünden dijital makineleri dia kadar sevmiyorum aslında.

K10D testi falan okumadığım için, okuyan arkadaş vardır onlara sorayım. Makinenin Dynamic Range i nasıl ? Geçen gün sirkeciden tamron 17-50 almıştım dedim birkaç deneme fotosu çekiyim, normal pozlasam gökyüzü patlıyor, pozlamayı düşürsem gölge yerler bayağı karanlık kalıyordu. Öğlen güneşi falan değildi, akşamüstü ve parçalı bulutlu havada oldu. negatif ve pozitif film ile dijital makinelerin dynamic range leri genel olarak nasıl, hangisi daha geniş acaba ?

Pentakslarda nikon lens kullanabilmek için adaptör var mı ya da çıkacak mı ?

Tarih: 21 Ocak 2007, 22:47 - İp: 85.***.**8.185
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 21 Ocak 2007, 22:56 - İp: 88.***.**2.153
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

amati, fotoğrafların gerçekten çok güzel, kullandığın lensleride yazabilirmisin.

Tarih: 22 Ocak 2007, 00:00 - İp: 85.***.**7.55
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

xtolga çok teşekkür ederim.Tek bir lensim var şimdilik sigma 17-70mm.Bukey foto getirecek diye beklediğim pentax 100mm macro var ama daha çok bekleriz gibi

Tarih: 22 Ocak 2007, 00:08 - İp: 88.***.**2.153
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Siyah beyaz daha mı iyi oldu dersiniz?

Tarih: 22 Ocak 2007, 00:14 - İp: 88.***.**2.153
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

amati bu fotografın renkli hali yanı 3. fotograf mukemmel..tam benim cekmeyi sevdigim turden bir kare..eleştiri istiyorsan galeriye ekleyeceksin bu fotografları buradan yorum yok

Tarih: 22 Ocak 2007, 00:25 - İp: 88.***.**5.151