Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Bir HDR de benden. Elimde makine olsa daha fazlasını yapıcam ama, şimdilik beklemedeyim.
Kıvanç, sana tavsiyem 3 foto arasında HDR yap, fotolar çoğaldıkça kaymalar başlıyor ve ortaya net bir görüntü çıkmıyor. Photomix , CS2 ye göre daha iyi sonuç veriyor (Bana göre)
#xtolga' tarafından 22.01.2007 15:03:47 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar 18-55 kit lens ile yağmurlu bir havada çektim bu fotoğrafı.
Adnan abi ben de makinanın kit lensi olduğu için fotoğraflarımı bu başlık altına yüklüyorum.Bilgin olsun.
Arkadaşlar bir duruma açıklık getirmek lazım kanısındayım.Çünki benim açtığım bir topic ile ilgili göndermeler hissediyorum.Bükey foto Tr ye ilk getirdiği k10d leri gümrükten çektiği gün orada olan iki kişi idik acemi38 ağbi ile birlikte.İlk 2 k10d yi satınalınca forumda arkadaşlarımızla paylaşmak için bu topiği açmıştım.Örnek fotolar yollamamız için arkadaşların ne denli heyecanlı mesajlar attığını o topiğin ilk sayfalarını okuyanlar görebilirler.
İlerleyen dönemde Adnan abinin bu topiği açması ile hem ona ve ustalığına olan saygımızdan hem de bir başkık altında konuşalım diye acemi38 ağbinin de ''böyle daha uygun olur''sözü ile ben dahil bu topiğe resim yollamaya başladık.Şimdi birileri hem o topiğe hem de buraya iğneli ifadeler ile mesaj atıyorlar bu hoş olmuyor.
Adnan abi buraya böyle bişey yazmak zorunda kaldım afedersiniz...
amati senin ne demek istediğini anlıyorum da her makina için farklı başlıklar açılıp farklı lenslerle farklı topiclere fotoğraf yüklenmesi piyasadaki makina sayısını düşündüğümüzde forumda bayağı bir karışıklık ve diğer tarafa atılan mesajlardaki gibi rahatsızlık yaratacaktır.
Ben hiç bir başlığı silme taraftarı olmadığım için bunu makina sahibi arkadaşların bir şekilde kendi içinde organize etmesini bekliyorum.
Sizcede uygunsa sizlerin daha proesyonel çekimlerinizin olduğu bu topiği devam ettirelim.Çünkü bu topicte fotoğrafların yanı sıra K10D hakkında teknik bilgi ve yazılarda bulunuyor.
Bu hafta içinde Bükey den bana K10D geldiğinde sorulan teknik detay ve sorulara ben yine buradan cevap vereceğim.
Soner kötü ışığa rağmen başarılı bir fotoğraf çekmişsin.DSLR ye çabuk ısındın.
sonunda k10d incelemesine baslayacaksın galiba adnan abi?
merakla bekliyorum..karar degiştirmem gerekirse bir-iki hafta gibi bir surem kaldı siparişimi değiştirmek için
gaijin evet bu hafta başlıyorum.Makinan gelmeden her türlü soruna cevap verip seni rahatlatacağım merak etme.
e ozaman bi hafta boyunca beni idare edersin,sorularımla bunaltabılırım,cunku makina hakkında cok fazla bilgi yada fotograf inceleme sansım olmuyor zamansızlıktan..
ayrıca aksesuarlar hakkındada bırkac sorum olabilir
Adnan abi teşekkür ederim.Sende şuan makina olmadığını biliyorum ama bu TAV modunu nasıl kullanacağımı bana anlatabilirsen çok iyi olur.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402722 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192103 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -