Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Bilmez bu öyle adamları. İtir birbirini bu unlar. Aynı kutup mukabili. Nerde dindar nerde namazında niyazında adam varsa onu bulur.
Emme ellerine sağlık.
Okyanus 5 tl yi kadar düşmen acı verici. Veren benim şifreyi sana.
Alsana bireysel enterenet kendine ne uğraşacaksın elalemle okyanus..,,kaplo yayın enternette uyar sana,fazla değil fiatı, kopma mopma da olmuyor,duhul alt yapında sorun yok ise ve mütayit tesisat iç mahalin sağlam ise,,bağlat gitsin..
*farede yok ki kaplolarını kemirsin ,erişimsiz bıraksın seni..
Emmi paramı varki adamda. Baksanya kargo tayyaresi mukabili gitmekte antalyaya.
BEn biraz telezon seyreyleyeyim.
Bittimi anektot tilivizyonel mantalitelerin emmi,, ..Şifresiz eyşti yayın yapan kanallar var emmi,var ..
Emmiler burada kar yağmaktadır, iki derece mertebesinde..
C.tesi burada yerde kar tutması olacaktır pzremmi,senin orada da olacak zati..
emmi demekki senin oralar bizim buralara mukabil tropik iklim kuşağında yer alıyor.
keza ben evden çıktığımda hava soğukluğu 0,5 derece idi.
büronun oraya gelende 1 dereceye yükseldi keza.
şişli adliyenin ordan geçerkene 1,5 derecelere çıkan hava sıcaklığı büroya doğru u dönüşü yapanda tekrar 1,0 dereceye düştü emmi.
kış başında bu yannı toplam iki ayda 120 tl doğalgaz kombi mertebesi parası ödemiş iken havalar byle giderse bu ay rekor kırmam kaçınılmaz olacak emmi.
Ben gannaferi kapadım emmi, ev soğuk değil henüz, Kadiköy ve denizdeki gemiler gözükmemektedir kar yağışından zira..[pzremmi bilemez zati]
Gene moldovyadan gelip gemlike gitmeye maruz edilen bir gemi kumköyde karaya çarparak ikiye ayrılmış,, ilginç durum..Bunlar nasıl gemici anlamadım zira .!! öyle değilmi okyanus..!
Yollardada habire işi bilmez bol kaza yapan dikkatsiz sürücülerde çoğaldı mantaliteler icabı..!!
Eskiden böyle bişi hiç olmazdı zati..
emmi herkese gemi ehliyeti verirlerse olacağı budur.
ehliyet kurslarını sıkı denetlemek lazım keza.
Doğru diyorsun emmi, bak Biyazıtta getikpaşada da bugün ayakkabı fırını patlamış iki ölü,yani..
İlgili makama bak burada bu işi yapıyorlar yarın öbürgünü patlar adam ölür gelin kapatın desen,sana ne derler emmi, şimdi ne oldu,gitti iki kişi imalat mertebesinde öbür dünyaya..
Eğitim şart, öncelikle ilgili belediyelere..
*var mı oralarda kar hâla,arabanın üstünü temizleyip çalıştırıp geldim ..
Bizim mıhtaremmi ne güzel konuşmuş, bak TIKLA izle emmi..
Gitti gene caanım kıyılar,zift içinde kaldı gene ortalık..Yazık..
ayakkabı fırınımı. ayakkabıların fırında pişirildiğini bilmiyordum.
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler