okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Dışarı çıkıyorum emmi, geç saatta dönerim gali.. [makinasız].

Tarih: 10 Ocak 2010, 15:11 - İp: 88.***.**2.224
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

HAklısın emmi senin ilgi alanına göre bu gürlerde çekcek ne var zati.

Tarih: 10 Ocak 2010, 23:20 - İp: 78.***.**1.165
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Stoklarım çok benim, sen otur daha evde hep,,gidiş senden dönüş benden emmi ..

Saati bozulmayan mutlu bir avkat emmi..
Keza saatçilerin yanından ayrılamayan mutlu iyi bir tüketici emmi..

Tarih: 11 Ocak 2010, 00:22 - İp: 88.***.**0.184
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus emmi ; Fatura, gider pusulası, müstahsil makbuzu vermeme ve almamanın cezası 3,5 lira artışla 163,5 liraya çıkacak. En az ceza haddi de, damga vergisinde 7,8 lira, diğer vergilerde ise 16,35 lira olarak uygulanacak. Trafik para cezalarının da aynı oranda artmasıyla birlikte en düşük trafik para cezası 62,3 liraya, en yüksek ceza da 14 bin 522,6 liraya yükselecek.

Damga vergisindeki maktu tutarların yeniden değerleme oranı kadar arttırılması durumunda da yıllık gelir vergisi beyannamelerindeki damga vergisi 25,95 lira olacak.
Bu miktar, makbuz senetlerinde 5,5 lira, bilançolarda da 20 lira şeklinde uygulanacak. Harçların da aynı oranda zam görmesiyle birlikte 1 yıllık pasaport harcı yeni yılda 163,8 liradan 167,4 liraya çıkacak.

Silah taşıma vesikası bulunanlar her yıl için 403,6 lira harç ödeyecek, silah bulundurma vesika harcı da 631,7 liradan 645,6 liraya yükselecek.

Ulaştırma Bakanlığı, araç muayene sistemindeki kusur gruplarının derecelendirmesinde değişiklikler yaptı.
Buna göre, 1 Ocak 2010'dan geçerli olmak üzere, ağır kusurlar arasında yer alan ilk yardım çantası ve yangın söndürme tüpü eksikliği ile takografa ilişkin sorunlar hafif kusur sayıldı.

Yürürlükteki düzenlemede hafif kusur kabul edilen el freni kilit sisteminin çalışmaması, arkadan çarpmaya karşı koruma çerçevesi ve egzoz emisyonu raporunun bulunmaması ise ağır kusura çevrildi.

Şu anki düzenlemede hiç yer almayan plaka eksikliği, yeni yıldan itibaren ağır kusur kabul edildi.
Hareketli dingilde lastik bulunmaması da ağır kusur olarak kabul edilecek.

Eski düzenlemede takograf/kontrol cihazının kalibre edilmemesi, kurşun mührünün bulunmaması ya da hasarlı olması ya da yanlış göstermesi ağır kusur sayılırken bundan sonra hafif kusur olarak değerlendirilecek.

Kırmızı ışıkta geçenler ile hız limitini yüzde 30'a kadar aşanlar yeni yılda 128 lira yerine 130,8 lira ..
Hız limitini yüzde 30'un üzerinde aşanlar ise 265 lira yerine 270,8 lira trafik cezası ödeyecek, imiş...

Tarih: 14 Ocak 2010, 18:55 - İp: 88.***.**9.83
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 14 Ocak 2010, 18:58 - İp: 88.***.**9.83
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi silah bulundurma ruhsat harcı taşımadan dahamı pahalı eminmisin ?
5 yıllık 1800 idi geçen yıl taşıma ruhsat bedeli.

Tarih: 14 Ocak 2010, 19:20 - İp: 85.***.**5.42
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şimdi yıllık yıllık alıyorlar emmi,mantalite öyle..

Ne var sende altıpatlar mı ,, ..

Yakın zamanlarda yola mola gidecek isen de yol çalışmaları var emmi, dinamitleme asfaltik işlevler vs, tel çekme vb,, kalma yolda kış kıyamette..Trakya da öyle, anadolu ve diğer tali yollarda,yani...İş olsun diye de zencir filan al yanına..

Tarih: 14 Ocak 2010, 20:12 - İp: 88.***.**2.159
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi haftaya alanyaya gidecem ama uçak mukabili.
arabada bir zencir var idi nereye attık bilmem.

Tarih: 14 Ocak 2010, 20:39 - İp: 85.***.**5.42
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

o zenciri bulursan yanına al..tayyare için lazım olur belki....alanya ya gidende,akdenizli dostumu görürsün,çok selamlarımı söyle..ah uçak geçerken bi mola verseydi buralarda...

Tarih: 14 Ocak 2010, 21:10 - İp: 88.***.**4.220
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pekala okyanus,, el bagajında sıvı taşıma,terminalde elinden alırlar anında ha..,,herkes için geçerli o kural ona göre..

Şabanemmi gördün değilmi mayış mertebeleri tablosunu,öyle işte..P.tesi ayın onsekizi değil mi ..

Okyanus zenciri eski evde biryerde bırakmışsındır zati,, gel buradan yenisini al gali..,esnaf erbabında..

Tarih: 14 Ocak 2010, 21:31 - İp: 88.***.**2.159