Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
emmibey dün senin hemşerin benim eski müşterim güral porselen dükkanını gezdim.
senin avatar fincanları 35-TL mukabili idi 6 adet mertebesinde ve kdv damga vergisi dahil olaraktan.
senin elinde görünce haliyle ucuz birşey sanmıştım. o kadar parayı nasıl verdin sen o fincana. yoksa kayınbilader güraldamı çalışıyor hediye kabiliyeti kapsamındamı geldi?
Onlar senin gibi avam tabakası için (Bakınız eyşi sözlük) BEnimkiler altın yaldızlı olup tanesi hemen hemen o kadar eder. Çeyiz mukabili.
Lens mantalitesi bahalı emmi ,,şimdilik..Elbet bir gün takılacak makinaya zati..
Rumanya ve eski şin hökümetinden gelen dolu fincan var eski biyazıt bulgar pazarında emmi, orada bek bahalı da değil hani,, gelince ziyaret et derim..Lakin kaldırmadılar ise o bazarı emmiler..
emmi geçende hanım beni porselenci tükanına götürmüş idi. ben porseleni adamdan bile saymaz iken takımlar 2 binli liralar mertebesinde idi. o sinirle bir iki tabak kırmadan zor çıktım dışarı.
keza emmi ben yemekleri porselende yemem teneke tabakta yemeyi severim. sıcak tutar çorbayı keza. benim en lüks yemek tasım ise emayedir en fazla kırmızı çiçek desenli.
birde kebapçıları üstüne teksir kağıdı sererekten porsiyon mukabili servis yaptığı ince düz teneke tabak takımı almayı düşünüyorum kullanım mukabili.
kırsallının alışveriş ettiği yer sudan ucuzdur diyerekten gitmiş idim gürdal porselene.
Emmi herkeş giremez gürbal porselene. SEn çin işi olanlarla garıştırdın galiba.
Evet sana o dediklerin yakışır gali. KEza bende alma sözü vermiş bulunmaktayım.
Sana selden kurtulan malları tavsiye edebilirim. 300 tl mukabili.
burada noli
99-2002 arası
kango yada doblo
hususi
1.3 ve 1.5 motor
aranıyor (bana değil ama )
emmi sel mantaliteli porsbelen takımlar orda da mı var.
keza evtur un önünden geçer iken kapı önüne koli yığıp üzerine de sel mağduru takımlar 298-TL yazmışlar idi.
kolilerin kartonu da ıslanıp kurutulmuş mertebesi gereği buruşukça idi.
keza soracaktım içindeki takımlar tammı yoksa kırığı çıkığı var mı diye.
adam 298 tl ye takım bulmuş birde kırığını çıkığını soruyor mahiyetli dedikodu yaparlar ardımdan diye vazgeçtim.
evdura girmemek lazım emmiler. insanın taksit mukabili birşeyler alası geliyor.
o esnada genç ve alımlı bir bayan lcd tv almak istemekte fakat mamafih mağazacılar da kendisinden kefil istemekte idi. kefil olmayı teklif edip etmemek hususunda bir an kararsız kaldım keza. genç ve güzel bayan da ısrarla kendisinin emekli olduğunu söylüyordu. o yaşta nasıl emekli oldu hala şaşarım düşündükçe emmiler.
Pazaremmi altı ay evveli bir başka sitede biri yazmış,G.Porselenden aldığım klozet taşı defolu çıktı demiş, millet de kızmış idi o adama,haklılarda..Mevzu uzun gali başka zaman anlatırım detayı sana..
Okyanus güzelliğe alıma bakıp kanma dolandırmasınlar seni, kefil ayağına,tikat et gene de..
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler