Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
..Varmı bir durum emmiler olumlu olumsuz gelişme mahiyetinde..,, ..
Okyanus o dediğin akraba ilişkili köye zamanında çok gitmiş idim,, eskiden araçlarıda orada muayene ederlerdi derme çatma yol kenarında, kalktı geçen sene zati özele geçince, kar yağdımı yerden kolayca kalkmaz idi o gittiğin kövde..
Giderken şeer içi leventten ağrı gider, dönerkende başka yoldan gelir idim .
doğru dersin emmi keza.
ben o köyde oturuyor idim işte. teras mukabilli evim var idi keza.
kar yağdımı korkar idik ailecek yarın sabah duruşmaya yetişemez isek diyende.
cendere yolu mukabili gelir isen dönüşte leventin altından çıkarsın emmi. yukarıda da zaten asliye ticaret mahkemeleri olduğundan duruşma mukabili bulursun kendini anında.
Sonralar oranın az biraz tarihi dokusunu bozdular ekolojik denge unsuru mukabilinde,,mesela seller gelir oldu o çok pahalı K*m*r Kantri mekanına,,irezil olmakta olabiliyor zamanla muhtemelen,, kövde öyle bir sorun yok hâla,, havalar açınca bir ara gidelim gezme ayağına okyanus,, pzremmi gelemez zira ödü patlıyor bunlar beni bir yere götürecek diye..
Oraya sarıyerden de kilyostanda leventtende sadabattanda heryerden ulaşılıyor,zevke kalmış yolculuk ,,yani..Giz plazadan da gözükür orası tabak gibi emmi [maslaktan] ..
-Eskiden Visidilerde AVSE 1 dosyası vardı emmi,o da tarih oldu artık,,aklıma geldide şimdi..
Pazaremmi navigasyon cihazları ile ilgileniyorum şimdi..
Pzremmi uydu için TIKLA ..
Okyanus;araba vergisi ve %40 ind navigasyon cihazı için T I K L A ..
Maxi HD 372 lira kadeveli..%40 ind= [148 lira ind farkı] 224 liraya geliyor müşteri mahiyetinde,bunada 10 taksit yapsalar aynı karta mesela; 22,4 lira,,yani..Videolu pusulalı empiüçlü felam..Kullanmasan al birina sat gali üçyüzelli liraya..
satamazsın emmi bu sitedekilerin hepsi senden benden uyanık.
keza benim cep mukabili navgasyon var zaten.
okyanus bursaya çiğbörek ısmarlamaya ne zaman gelmeyi düşünüyorsun....mütekabiliyet uygulanacak tabiiki...
Sitedekilere satan kim, pzremmiye satarız gali o alır..O da alır kırsalında başkalarına satar,sürüp gider iş böylece,he hee ..
Nasılsa vergiyi ödeyeceğiz ya, alıp sebeblenelim bari hakkı duhul mertebesinde..
abi mart ayında geleceğim kesin de evvelini bilmem.
aynı ögünde hem çiğ börek hem iskender yiyesim var esasında.
Kaçaki danesi bursada varmı bir bileneniz..
takriben iki ay..hele bir gel bakalım..olmadı çiğ böreği dönerin altına dizeriz..ekmek mukabili....benim bir koca ustam vardı....az pideli parolamızdı...tabak boş görünecek değil ya...üstünü etle doldururdu...izini kaybettik...çok dikkatli olmak lazım,"barnaklar" arada kaynayabilir....
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler