Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
YAparlar valla emmi. taa burdan duyarız senin dedikodunu. Hatta sinkaflı küfürlar bile ederler avkat olduğunu örgenince.
Emmi kimin tuvalet daşı gırık çıkmış.
kucak dolusu yazıklar olun size..
bi soru sorduk deme
Allah ALlah burası arabam kom mu. Alla hALlah. Hemde alanım reklamı yapmakta. Cık cık. Makriks verelim daha ne istiyon.
bu konuda hayatcana katılıyorum
arabamgidiyor nokta komda bulamadık heralde...
bende dedimdi ki bunu bilse bilse
Pazarbey yada okyanus bilir.. onlar herşeyi bilir.. ne derlerse doğrudur.. kesseler acımaz dedimde ama..
hikayeymiş...
Emmi biri bir ara hela taşı almış mı evine,almış orası tamam..Taş sonrasında sorun çıkarmış alafranga taş, yani ..Adamda der ki bu taş illa defolu yok bunu G.porselenden almıştım der idi, tesadüfü bir topikli siteyi gezerkene okumuştum, kütahyalı üyelerde adama tepki göstermişlerdi orada anında,,bilemem gerisini, adam taa senin fincanlı markalı porselen fab aramış,onlarda adama yok bizde öyle taş maş demişler,, mevzu uzun dedik ya,sorma gayri..
Hem bize ne adamın wece taşından almasaydı o da..Vitria mitra marka alsaydı ,ezzacının malı nasılsa..
eczacıbaşı ürünlerini indirimli alıyos biz..
konuyu bilmiyorum ama vitra düşünen varsa yardımcı oluruz..
emmi adam hela taşını 6 kişilik takım mahiyetindemi almış yoksa tekleme mi?
keza emmiler çay fincanı ile benim bestraganof yimeği yiyeceğim tabağı hela taşı ile yanyana aynı üretim bantındamı üretiyor bu emmiler.
Nolmuş emmi. Aynı şey nasılsa diycem inanceksin hemen. NE cahil avukatlar var bu istanbulda. İptal etmeli ruhsatını bunun.
Bİri porselen birisi seramik. Gerçe sen aradaki farkı annamazsın emme...
Aynı banttan nası çıksın. HEy yarabbim.
Pzremmi yeni eve şeere taşınınca tikat et sende mağdur olma o topikli adam gibi emme, defolu mal da alma heç ..Hela daşıda önemli, uyduruk su kaçıran iç tesisat alırsan su şebekesine çalışırsın bol bol gali..
Çocuklarada yılbaşı mantalitesi oyuncak felamda al, sevindir bu ara onlarıda,,de mi..!!
Dua et ki malûm foturaf ekleme sitesi değişmiş eklenemiyor, yoksam görsel görürdün emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler