Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
gördüm tabii..hayırlısı diyelim..köprünün altından akacak sular..dalgalanacak-durulacak..
Anladım şabanemmi ,, Allah elden ayaktan düşürmesin elbette..Diğer işler kolay..
Okyanus, ne zamandı bu yolculuk ..?
TR'de evde HD yayın seyretme mantalitesi aşağıda tıklanacak linklerdedir..
TR için TIKLA ..
HBörd için TIKLA..
*empegdört mertebelidir,, cihaz alacaksanız ona göre alın ve araştırın..
Hadi diğer siriusuda yazalım belgeselli - TIKLA.
#kumköy34' tarafından 16.01.2010 01:45:36 tarihinde düzenlendi.
Emmi hepsi burda önceki yediği zılgıt sebebiyle sorgusuz sualsiz geri alıp paramı iade etti hiremkoyu. Beklicem gali. Olmazsa dijitürk alem diyom hd mertebesinde.
Keza tüm hd kanallar şifreli.
Emmi iyi olmuş iade işi işte..Tiişturk alsan onlarda sana kendi yayınlarını seyrettirecekler ama..,free olman gerek o alemde emmi,free yani..
Şifresiz olan eyşti yayınlı kanallarda var emmi,bakam da linkli ekleyem bari bir ara..
Çarş kar var senin orada da emmi burada da var imiş,şükür..
Genede alet içün acele etme gali,,**kayıtlı aletler var ama,uyusan da evde olmasanda kayıt eder sana, sonra seyredersin başında bekleyip mertebeli yoldan..
Bakamadık o günü alet ve anten kombinasyonlarına ,başka zaman artık..
Bak kriz var zati emmi,,esnaf bilem ne halde,,bekle az daha bakam..
-Şabanemmi yarın onsekiz ocak..
Yok emmi bizim kanal mukabilinde. En iyisi dijitürk. Ne ara çektin altındeş manzaralarını. Korkulur senden .
-çekerim ben emmi daha ne kareler var da,,
Sende o zaman dörtyüzkırkdört yetmişüç yetmişüçü ara gali pazarlık et bakam ne fiat verecekler, dediğin mertebede seyret bakalım yayınları,,sonrada keşke almasaydım tüh keşke bunu etseydim deme de bize,,..
emmiler hepinizinde yakınen bildiği gibi evi taşımakla birlikte ev mantalitesinde internetimi kestirmiş idim.
keza yenisini almayı da israf telakki ediyorum.
bununla birlikte apartmandakilerle birlik olup tek internet alsak draft n modem ile tüm apartmana yayın yapabilirmiyiz. interneti daire başı 4,9 tl maliyetle paylaştırmayı düşünüyorum keza.
hukukçu olman çok iyi hoş,hoşta...tam ekonomist olacakmışsın..şimdi pazarbey başka türlü yazardı..ben öyle ergenekondan falan anlaamam..gönül dostu akdenizli var alanyada,meslekdaşın.....çok selamlarımı-sevgilerimi iletirsin....
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler