Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Kızda öyle de dedi okyanus, ayda dokuzlira doksandokuz kuruşa internetimiz var dedi..Bak istersen o mantaliteye de,menfaatik icabı..
Pzremmi okyanusun iş bölge genelinde galdırımları hep yüksek yüksek yapmışlar,millet inemiyor binemiyor zira,anladın de mi..!!
Emmi bu okyanusun yaptığı Türk Ticaret Kanununu 5564 . maddesine göre suç. Sarkıntılık suçu.
emmi işin gerçeği mantalitesi bizim bu yörelerde kaldırımlar 45-50 cm yüksekliğinde ve 20-25 cm genişliğinde ermeni mezarlığının önü yöresinde. Must.Sarıgül vilayet vilayet dolaşıp millete gülücük dağıtacağına bir baksa ya şu şişli merkezdeki kaldırım mantalitesine.
O bilidiye bşk nında hep gülüyor millete,de mi okyanus ,garip durum..
Okyanusa bişi olmaz,pzremmi..
Lazut efendi tutturdu bu kış kıyamette keltepe çıkacağım diye, giden dönememiş, çıkan tipide siste yolunu kaybetmiş, iki araba sen geçecen ben geçecem diye birbirine sürtmüş,biri uçurumda keza..
Ey lazutemmi ne işin var kış günü yolda ..
Pazaremmi tamammı gannafer işin,, atla gel yahu trenle mrenle İst'a..Burada doksan dakikada yapan dolu tornacı var..Torna ayağına atla gel gali,bak hava eksi onbeş derece olacakmış, rusemmiler dedi..
emmi kırsallı vatandaş gelsin cnc torna tezgahı alalım burdan ona.
keza bozuldukça kendisi yapar tornadan istediği kapsam ve kalitede dişliyi.
çevre esnafta keza tornacıya mukabili fren diski tornalattırmaya getirir emmi.
yan gelir iyidir keza.
Ya gelire bir alışsa emmi dururmu koşa koşa gelir buraya,,fren diskleri için iyi iş aslında ona o kırsalında..Pidecisinin yan berisinde de boş tükan var idi,orada sanatını satardı bir güzel,,tornacı önlüğü giyerekten..Üzerinden arabada geçiyor o yolun zati,işlek cadde anlıyacağın..
Önlüğün ön sol üst cebine de kalem vs birkaç bloknotta koyar,gözükmeli erbaebında..Günde yüz , yüzelli liraya para demez idi..
Emmiler 400 kaat şanzıman, yeni helezon ve yeni dinamo mukabili. Birde yol parası. 220 gidiş 220 geliş. toplam 450 desek. Benim araba 170 yaksa zamlardan sonra ne eden. 70 lira falan. 470 e oldu keza. Yenisi 2600 imiş. Yenisinimi alsa idim acep.
Gittin ikinci el buldun aldın geldin değil mi,emmi.. ,, yenisini alsan bütçen açık verecek şu kış günü..Şimdiki ameli fiilin ile idare et bari de,, kazanınca yenisini alırsın Gannefer Kazan'ın iyisini emmi,,eskisinide ver hurdacıya da o da para kazansın bari,sana dua eder..
Keza kuruma virgide vireceksin ikibin gayme kadar değil mi bir de..
*gezme mahiyetinde değil de ,iş tedariki vaka durum bazında taa gittin gene spartalılara pazaremmi.. Mazıt kaç para olmuş ki, kaç lira yakar acep kışın araban..
Emmi bugün beni arama mertebeni farkettim. Emme geç farkettim. Ayrıca ayıp oldu sana. Yarın ilk işim seni arama mertebesi olacak. Kusurama bakma. Baldız giller geldi. YEni gittiler. Süper yemek yedik valla. Zenginlik mukabili.
Emmi şanzıman ve motur orcinal. Hatta şu anda elimde 3 tane çalışan motur oldu.
Aynıca nakit sorununu aştım. Zira ödediler cumukumu. Ne kadar olduğunu burdan zikredersem okyanus gelir Altındeşe tükkan açar onun çün zikretmiyorum.
Vergiyide ödedim gali.
Adak var emmi. Onu kesip yerdine getirmem ilazım. Hatırlatın bana.
Mazot 3.050 krş oldu. BEnimkinin fabrika verisi 4.6. Ama ben en az 4.8 yaktırdım 90 km mertebesinde. Hesabını sen yap.
TEl içinde kusuruma bakma emmi. Bütün gün duruşmalarda idim. Tel gıynaşımda idi.
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler