Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Tabii paraları almışsın neşen yerinde emmi, milleti yimeğede götürdün veya evde yer sofırası mahiyetinde ameline duhul ettin taam neticeni,,herhal..
Dolandırıcılara da tikat et gali.. Benim arkıdeşin fab sıda yeni alet getirtmiş emmi dırimbaks tür yapmış yayın alma algısını felam,hava düzelsin gidip bakacağım fab da gayfe içerekten..,sabret dedük sana işte bekle bakam.. Çanaktan gelen kapulo vasıtası ilem..
Okyanusta doksan dokuz kuruşluk mekâna götürecekti zira,kar da kalktı lokal yerlerde,,bekliyoruz bakam..
Kış günü rüyanda denize girdin mi emmi,, zinginliğe delalettir..
Emmi çok beaklersin deha.
okyanus seni bi yere götürmez gıymatlıdır bunların parası.
Emmi bizede kar yağdı. HEr yer kar oldu keza.
Ev almam lazım b.i tane daha. Sonra bi tane daha, bi tane daha.
Ne etçen ki fazla evi, başını sokacak yerin var işte şükür et emmi,,bak lazut taa adapazarlarında soğukta tuğlalı hali ile bıraktığı evi adam etmeye uğraşmakta keza memur hali ile..
Azcık birikim yap bari,, yoksam işin zor olur bu devirde,kimseye de güvenme pzremmi,öyle değilmi..
Bak şaban emmin de iki seneden beri yeni mak alcek,sabredip bekliyor gali mahâllesinde zira..
Okyanus otellik oldu galiba,dönemedi sanırım teyyare ile ..
Emmi emekli olunca 600 tl mukabili maaş alcem. Nası geçinem ben onnan. 2 ev olursa kira mukabili geçinir gideriz.
Pazaremmi dün rüyada senin emeklilik mantaliten aklımdan geçmedi değil hani ,, bu adam emekli olsa ne eder mazallah dedim kendi kendime gali..
Neden çok az mayış alceksin ki acep,, yanmışsın sen.. Şimdiden birikimini yap emme ileride tarih ne gösterir bilinmez..
Yarın biyopsi yapacaklar bana da, zabahnenney gidip mertebeme bakayım bakam ben de..
Sen en az iki dane ev al bari, şimdiden birikim merteben doğrultusunda kazançların ile bari, yatırdın mı arıbanın vergisini yarın son gün ..
Emmi çarş/perş gene kar var ona göre,kış kışlığını yapacak gene..
Adiliye durağındaki cami emmi, akşam üzeri..[S.ahmet] O çöp kovasına senin çocuklar çöp atmış idi gelince zati..
emeklilik dendide..gerçekten kanayan bir yara bu..rutin işlemler için m.k.paşa ya gittim..cocukluk ve asker arkadaşıma uğradım..bağkurdan emekli olmuş..yatırdığı pirimin çok az üstünde maaş alıyor..seninki normal ticari bir olay değilki.....olsa yap hanımkardeşimizin üzerine kendine sigorta öde...yada bir avukatlık bürosunun şubesi gibi.......neyse işte acaba bir kıvılcım olurmu bizimki...bir çözüm aranmalı..mer'i kanunlar devam edecekse,son 3.5-4 seneyi s.s.k üzerinden yatırma durumu olabilirmi...
O arkadaşının işi zor emmi, lakin zamanında işleyişini takip edecek idi,bğkura da gidip föy çıkarıp borçlarını taksitlendirip ödeyecek idi,yapmamış anlaşılan..
-ölümün çaresi yok zira, gidecek son istediği kuruma derdini anlatacak,işleyişi amelini tescil ettirecek eğer isterse sınırlar gereği..,o asker arkadaşın da emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler