okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

He valla şaban abim haklı kumköy dayı.

Tarih: 21 Ocak 2010, 18:40 - İp: 78.***.**4.242
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İşte başlangıcı ben yaptım,şabanemmin de sonucu yazdı pazaremmi,mantalite öyle..

Okyanus kar küremişlerdi gördüm,pembe kaldırım kenarlarında,, senin o taraflarda cevahir vs önünde..,,keza kaldırımları pek yüksek yapmış emmiler, kenarda duran arabadan inmek için kapı kaldırıma takılmakta idi [bende değil başkalarında öyle idi],, Geçersen izle bak sende..
Okyanus ; Eskiden eski yaşlılar ne olacaksın sen derlerdi küçük delikanlılara ,, onlarda galdırım möhendisi olcem derlerdi..

Tarih: 21 Ocak 2010, 19:49 - İp: 88.***.**0.210
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet emmi. Ağzımda kocaman bi aft çıkmış. Çok acımakta keza. Napmalı bilmemkine.

Tarih: 21 Ocak 2010, 20:00 - İp: 78.***.**4.242
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi benim binanın bitişiğine de cevahir binası yapıldı keza. üstünde "biz cevahir" yazıyor. biz derken benide dahil etmişler herhal kendi aile dost ortamı kadrolarına.

yüksekkaldırım mukabilinde haklısın emmi. daha dün akşam şoförüm evin oraya park etti, keza arabadan ineyim derken sağ arka kapı sürttü kaldırıma. az ileri aldı öyle indim. yoksa hala arabada olacaktım emmiler..

Tarih: 21 Ocak 2010, 20:45 - İp: 85.***.**6.33
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ben bugün işte o galdırımlara şahit idim okyanusemmi, o kadarda yüksek yapılmaz ki, alââ laa..Sürtenleri görünce elleşmedim o taraflara zati..
Geniş alan mertebesi uygulama ile hallettim iniş binişleri senin mıntıkalarında yarın gün yasası mukabili..

Tarih: 21 Ocak 2010, 21:32 - İp: 88.***.**0.210
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kaplolu interenet bağlattın mı okyanus yeni eve bari..! Kime bağlasakta memnun kalsa deyip duruyorlar şirket erbebında kaplolu interenetçi kurumsal şerika,..ya.

Tarih: 23 Ocak 2010, 19:33 - İp: 78.***.**4.233
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi bağlatmadım.
türk telekomla aram iyi değil keza. eve telefon dahi bağlatmadım.
bir kere güzel sesli hatun bayan aradı niye iptal ettiniz telleri diye.
bende bu konuyu buluşup yüzyüze konuşsak olmazmı dedim aramadı bir daha emmi.
bunlar hep sanal kişilikler emmi. reelde görüşelim dedinmi kayboluyorlar zira.

apartmana müşterek bağlatalım diyorum ama bizim apartmandaki emmilerin çoğu yaşlı emekli ve erzincan dolaylarından hala kırsal esintiler taşıyorlar emmi. Zaten dairelerden 9 tanesi bir tane yaşlı kırsallı emminin. birkaç kafadar bulursam keza olabilir.

Tarih: 23 Ocak 2010, 19:46 - İp: 88.***.**2.166
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tilikomun var zati de,kaplocular illa daha hızlı olsun diye illa bağlayalım başka birtane daha diyip ısrar etmektedirler, vereyim telini sana kadının sen ara bari bana bağlayın de ona istersen..O da sevaba girer,sende ..TV'de seyredeceksin zati o kaployla evde hem,hayvanlar belgeseller felam dolu yayınlarında..

Tarih: 23 Ocak 2010, 19:53 - İp: 78.***.**4.233
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi bizim binada gaplo tesisatı yok.

internete ayırabileceğim bütçe maksimum 10-TL emmi. minimum limiti ise yok ucu açık.

Tarih: 23 Ocak 2010, 19:59 - İp: 88.***.**2.166
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEcerebilen var beceremeyen var. Kaldırımları en fazla 5 cm yapsınlar.

Tarih: 23 Ocak 2010, 22:06 - İp: 88.***.**8.222