Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Ömer bildiğim kadarı ile Canonda ayna hareketi aşağı ve yukarı.Nikon da ise yana doğru yani sağa sola.Nikonlarda bu yüzden sarsıntının daha az olduğu söyleniyor.O yüzden Nikonun mesala D70 inde Mirror lock up özelliği konulmamış.
ilker tamron 17-50 alacaktı tatile giderken aldı mı acep?
Gerçekten lens almaya İngiltere dışına çıkmış olmasın?
Keşke siteye söyleseydi 2 hafta ayrı kalacağını.Hergün girmesine alışmıştık.
Gelinc İlker'i cezalandıracağım.Bir Terapi paklar ancak onu.Hem İlker derdine yansın.Geldiğinde en az 1 gününü yazılan mesajları okumaya ayıracak.
Adnan abi senin keyfin nasıl?Hala onu düşünüyormusun?
Canını sıkma.Sony A100 yakında elinde olur.Onunla kafanı bir süre dağıtırsın.Test için alacaksın ya.Ondan bahsediyorum.3 ay onu incelerin yada 2 ay.O tarihte çoktan Canon ve Nikonda yeni makinalarını Türkiyeye sokmuş olur ve yabancı sitelerde incelemeleri olur.
Yolunu onlara göre çizersin.
Abi Canon 30D almaya kararlımısın?A100 ile 30D arasında rekabet olacak gibi geliyor bana.Kim ne derse desin.A100'ün ondan eksiği ne?
Sadece yüksek iso kirlenmesi göze batıyor.
Bu aralar Nikon D200'de aklıma yatmaya başladı.Gerçekten gövdesi harika.Neredeyse D2X gibi.Ve inceledim,18-200mm VR ile çektiği fotoğraflar harika.Titreşim önleyici olması da avantaj.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
#osmanlı' tarafyndan 27.07.2006 01:07:25 tarihinde düzenlendi.
Ömer İlker baktı elindeki kit lense bir sürü laf ediliyor birde kaliteli lensler le çekimler yapacak ,baktı olmadı 350D yi Kıvanç a hediye edecek.
Benim canıma minnet.Adnan abi makinam yenisi ile değiştirildi.Fuji gibi olsa diğer firmalar,başka ne isteriz ki dimi ama
Kıvanç 30D beğendiğim bir model.
A100 ü test edebilirsem çok daha iyi karar veririm.
Tabii birde Photokina da çıkacak modelleri de beklerim.
Yani önümüzde seçenek çok gibi.Sanırım yıl sonuna kadar makina tercihim belli olur.A100 ün fotoğraf kalitesi kit lensleri ile R1 e yakın olursa AS özelliği yüzünden tercih sebebim olur.
AS özelliği şuan benim için noise performansından daha önemli.Sanırım yaşlanıyoruz.Eskiden yaşamadığımız titreme sorununu artık fotoğraflarımızda görmeğe başladık.
Kıvanç o halde yeni makinen hayırlı olsun senin adına çok sevindim.Yeni gelen makinanıda hemen bir teste tabi tut.Bir sorunu varsa hemen yakalamaya çalış.Yoksa da güle güle kullan.
Bu sayede sitemizinde bir faydasını görmüş oldun.Hem senin farkedemediğin sorun başkaları tarafından farkedildi hemde burada edindiğin tanışıklık sayesinde sorunun kısa zamanda çözüldü.
Adnan sana ve ömergine açıklamalardan dolayı teşekkürler.
Kıvanç yeni makinen hayırlı olsun. Nasıl yenisinde çekimler daha iyimi. Diğerinin problemi neymiş.
Haklısın abi.Makinam yarın yada öbür gün elimde olur.Test edeceğim.Senin makina alman çok sürecek desene.
Yıl sonuna kadar 5 ay var.Ben 2 ay içerisinde senden bir atak bekliyorum.Hızlı olmalısın,yoksa İlker senden önce alıp test edecek makinasını.
Can mesajını yanıtladım bilgin olsun.
Kıvanç İlker yeni bir makinayı kolay kolay almaz ,en azından ben şu A100 testini sonuçlandırıncaya kadar.
A100 ü bir inceleyip duruma bakar ona göre karar veririz.
Benim satın alıp almamam iyi bir ölçüt olur değilmi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232329 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112227 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1210119 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291325 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1316014 Şub. 2021, 16:41
mete007 -